Sunt og knasende godt knekkebrød
Du får i pose og sekk dersom du spiser årets beste knekkebrød.
OBS! Vi har laget en oppdatert versjon av denne knekkebrødtesten.
Du får i pose og sekk dersom du spiser årets beste knekkebrød.
OBS! Vi har laget en oppdatert versjon av denne knekkebrødtesten.
RESULTATER
Finn Crisp 5 Plus Wholegrains
Resultatet er basert på 3 tester.Wasa Sport+ Knekkebrød
Resultatet er basert på 2 tester.Wasa Husman
Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 17,-Pris fra 17,-
Jippi Knekkebrød
Resultatet er basert på 2 tester.Wasa Falu Grov Råg-rut
Resultatet er basert på 2 tester.Best i test
201593/100 |
Et grovt knekkebrød med høyt innhold av fiber. Det er luftig og lett, har mye frø, men får litt trekk for at det smuldrer mye.
Totalscore: 93/100
Basert på 3 tester.
Klikk.no (2013)"Testens vinner" Les saken |
100 |
Bramat (2015)"Bra med fiber" Les saken |
100 |
Klikk.no (2014)"Smakstest: Ristede frø på toppen gir det lille ekstra til et ellers "plain" knekkebrød" Les saken |
80 |
90/100 |
Wasa Sport+ får skryt for god smak og høyt fiberinnhold.
Totalscore: 90/100
Basert på 2 tester.
Bramat (2015)"Bra med fiber" Les saken |
100 |
Klikk.no (2013)"Et godt valg" Les saken |
80 |
80/100 |
Wasa Husman Knekkebrød er et grovt og tradisjonelt knekkebrød som får god karakter på smak og næringsinnhold.
Totalscore: 80/100
Basert på 2 tester. Pris fra 17,-
Pris fra 17,-
Klikk.no (2014)Smakstest: Dette er det du forventer av et knekkebrød Les saken |
80 |
Bramat (2015)Greit med fiber Les saken |
80 |
80/100 |
Jippi Knekkebrød har høyt fiberinnhold og god smak.
Totalscore: 80/100
Basert på 2 tester.
Klikk.no (2014)Smakstest: Klassisk utseende og klassisk smak Les saken |
80 |
Bramat (2015)Bra med fiber Les saken |
80 |
70/100 |
Wasa Falu Grov Råg-rut har meget høyt fiberinnhold, og scorer middels på smak.
Totalscore: 70/100
Basert på 2 tester.
Bramat (2015)"Veldig bra med fiber" Les saken |
100 |
Klikk.no (2014)"Smakstest: Karvesmaken overdøver alt" Les saken |
40 |
Kommentarer
Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!