Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.
Smart personvekt: Flere vekter kan brukes sammen med aktivitetsklokker, smartklokker og pulsklokker for å få maks utbytte av badevekten. (Illustrasjonsfoto: Withings)

De mest nøyaktige badevektene

Dagens marked består av mange avanserte og smarte badevekter, men langt fra alle viser deg riktige målinger av vekt og fettprosent. Finn den beste personvekten som du kan stole på, og som har de funksjonene du ønsker deg.

Annonse

Best i test badevekt

Det er Withings Smart Body Analyzer WS-50 som blir testvinnende badevekt. Noen av kildene anmeldte denne for et par år siden, i motsetning til hva som er tilfelle for sølvvinner Withings Body Cardio WS-60. Sistnevnte er kun testet i 2016 og 2017.

Slik fungerer Test.no

Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer

Dynamisk resultatliste

Vi oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien.

Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med.

Synkronisering av data

Baderomsvektene i denne testen koster alt fra 500 til 1800 kr, og det varierer hvor mye informasjon de gir deg og hvilke apper og enheter de er kompatible med.

De fleste bruker Bluetooth og/eller Wi-Fi for å synkronisere data til apper og nettjenester, men Tanita BC-545N, Omron BF511 og Bosch PPW3320 mangler tilkoblingsmuligheter. En del av de som kan kobles til Wi-Fi eller Bluetooth har imidlertid ikke alltid stabil tilkobling.

Flere personvekter kan med hell brukes sammen med aktivitetsarmbånd, smartklokker og pulsklokker. Mer informasjon om dette finner du i produktbeskrivelsene lenger ned på siden.

Liker du å løpe utendørs? Finn beste terrengsko å løpe i.

Hvilke målinger utføres?

Badevektene er ulike med tanke på hvilke funksjoner de tilbyr. Noen gjør bare basismålinger, slik som Polar Balance, som kun måler vekt og BMI. Du kan trykke deg inn på hver enkelt badevekt i resultatlisten for å finne informasjon om hvilke målinger de forskjellige vektene kan utføre.

I tillegg til vekt, kan flere moderne baderomsvekter måle:

  • BMI: Måler kroppsmasseindeksen din (KMI) og skal gi deg en pekepinn på om du er under-, normal- eller overvektig. BMI sier imidlertid ingenting om sammensetningen i kroppen din, f.eks. hvor mye muskler du har i forhold til fett på kroppen. BMI kan også regnes ut ved hjelp av en BMI-kalkulator.
  • BMR: Står for basal metabolic rate, som vil si din kaloriforbrenning i løpet av en dag, dersom du ikke er i aktivitet. BMR kan også regnes ut ved hjelp av en kaloriberegner.
  • AMR: Står for active metabolic rate, som er totalt antall kalorier du forbrenner i løpet av en dag, medregnet det du forbrenner når du er i aktivitet. AMR kan også regnes ut ved hjelp av en kaloriberegner.
  • Fettprosent: Hvor stor andel av kroppen din består av fett? Måling av fettprosent gir en bedre indikator for hvordan det står til med helsen din enn kun måling av vekt. For mye fett i kroppen er linket til økt risiko for livsstilssykdommer som f.eks. hjerte-karsykdommer og diabetes 2.
  • Visceralt fett: Kalles også bukfett, og dette er fett som har lagt seg rundt de indre organene i buken. For mye visceralt fett er en større risiko for helsen din enn annet fett i kroppen.
  • Kroppsvann: Hvor stor andel av kroppen din består av vann? Normalt nivå er mellom 50 og 70 % vann.
  • Beinmasse: Hvor stor andel av kroppen din består av beinmasse? Redusert beinmasse øker risiko for beinskjørhet (osteoporose) og beinbrudd. Tap av beinmasse kan forebygges ved å få i seg nok kalsium og vitamin D, samt trene styrke regelmessig.
  • Muskelmasse: Hvor stor andel av kroppen din består av muskler?
  • Biologisk alder: Din biologiske alder sier noe om helsetilstanden din og hvor langt kroppen din har kommet i aldringsprosessen, uavhengig av antall leveår. Sunt kostholdet og regelmessig trening kan langt på vei hjelpe deg med å oppnå lavere biologisk alder.
Smart badevekt: De fleste moderne badevektene kan synkronisere data til flere apper og enheter, slik at du kan få bedre oversikt over vekten og helsetilstanden din. (Illustrasjonsfoto: Qardiobase)

Noen personvekter måler også miljøet rundt deg, som inne- eller utetemperatur, luftfuktighet og luftkvalitet. Withings Body Cardio WS-60 skal til og med kunne hjelpe deg å bedre hjertehelsen din med sine spesielle målinger, ifølge produsenten.

Baderomsvektene kan måle alt dette ved å sende impulser opp det ene beinet og ned det andre, men denne vitenskapen er naturlig nok ikke så nøyaktig som målinger gjort av en spesialist.

Testkildene har ikke vurdert kvaliteten på andre målinger enn vekt- og fettprosentmålingene.

Ikke så glad i å trene utendørs? Invester i den beste tredemøllen.

Nøyaktig, stabil eller følsom vektmåling

Testkildene skiller mellom tre typer kvaliteter ved målingene: Nøyaktighet, stabilitet og følsomhet.

Nøyaktighet er hvor nært opptil sannheten badevektene viser vekten din. De fleste vektene i samletesten gir ganske nøyaktige vektmålinger, men noen viser mange hundre gram feil.

Stabilitet forteller oss noe om hvor konsistente målingene er når man repeterer samme måling flere ganger etter hverandre. Mange badevekter er gode på dette området.

Følsomhet viser til om badevekten fanger opp selv små forandringer i vekten din. De fleste badevektene har lav følsomhet, men testene viser at Withings Smart Body Analyzer WS-50 og Runtastic LIBRA oppdager vektendringer så små som 100 g.

Måling av fettprosent er ikke presist

En test utført av TV2 Helsekontrollen viser at vektenes fettprosentmålinger som regel er svært unøyaktige. Resultatene i denne testen viser det samme, men Tanita BC-545N peker seg ut som den badevekten som er klart nærmest sannheten ved analyse av fettprosent. Denne vekten er derimot ufølsom og har mer unøyaktig vektmåling enn de fleste andre i samletesten.

Withings Smart Body Analyzer WS-50

81/100

Withings Smart Body Analyzer WS-50 er brukervennlig og kan måle alt fra vekt, fettprosent, BMI, hvilepuls og kvalitet på inneklima, og den gir deg lokalværet. Den måler vekt nøyaktig, stabilt og følsomt, men har litt å gå på når det gjelder måling av fettprosent. Noen kilder opplever tidvis at vekten ikke klarer å måle hvilepulsen. Den kan synkronisere data via Bluetooth eller Wi-Fi, og vekten er kompatibel med iOS, Android og flere populære fitness- og søvnmonitor-apper. Kan brukes sammen med aktivitetsarmbåndet Withings Activité Pop. Kan ha 8 brukerprofiler og maks brukervekt er 180 kg. Noen trekker for pris, mens andre mener den er verdt pengene.

Totalscore: 81/100

Basert på 16 tester.

Stuff UK (2016)

Beautifully simple but highly effective health kit for the doughy and dynamic alike. Les saken

100
Top Ten Reviews (2017)

This is one of the best smart scales on the market, with a diverse and useful feature set. Les saken

90
Tom's Guide (2017)

The best all-around smart scale. Les saken

89

Vis alle tester (+11)

PC Mag (2015)

A complete picture of health, for a price. Les saken

88
Laptop Mag (2013)

All these attributes make this $149 smart scale worth more than the sum of its parts. Les saken

88
Pocket-lint (2013)

Not only looks cool, it's accurate and will benefit anyone at any level. Les saken

88
Which? (2015)

Brilliant for those who are tech-savvy. Les saken (krever medlemskap)

81
Macworld (2015)

Offers a wider range of devices, such as a blood pressure monitor, a sleep tracker, and more. Les saken

75
Forbrugerrådet Tænk (2015)

Godt produkt, især for brugere med kendskab til Bluetooth -forbindelser og brug af apps. Les saken (krever medlemskap)

69
Consumer Reports (2017)

WiFi connection optional. Measures air quality (CO2 level). Les saken (krever medlemskap)

69
Men's Health UK (2014)

Cool enough for a designer bathroom, but about as consistent as Nick Clegg. Les saken

67
Wareable (2014)

Frequent reading errors detract from a brilliant health-boosting device. Les saken

63
Withings Body Cardio WS-60

74/100

Withings Body Cardio WS-60 måler BMI, vekt, fettprosent, muskelmasse, beinmasse og vann i kroppen. Den gir deg værvarsler, måler luftkvalitet, hvilepuls og skal klare å måle - og hjelpe deg å bedre - helsetilstanden på hjertet ditt, men flere kilder sår tvil om kvaliteten på sistnevnte funksjon. Den trekkes for pris, men får pluss for nøyaktig vektmåling og brukervennlighet. Vekten er kompatibel med iOS og Android-enheter, og den bruker Bluetooth eller Wi-Fi til å overføre data til Healt Mate-appen. Den tåler en brukervekt på 180 kg og kan lagre 8 brukerprofiler. Kan brukes sammen med aktivitetsarmbåndet Withings Activité Steel.

Totalscore: 74/100

Basert på 12 tester.

Stuff UK (2016)

The smartest scales you can buy, and they don’t look half-bad either. Les saken

100
PC Advisor (2017)

Our favourite smart scale. It's pricier than the others but offers just about everything you might possibly need. Les saken

88
M3 (2016)

Vågen ger en fingervisning om hur det står till och om det är läge att uppsöka en läkare för en mer genomgående undersökning. Les saken

78
TechHive (2016)

This $180 scale gives you a "mini annual physical" every day, which is probably more than most people need. But it's really, really cool. Les saken

75

Vis alle tester (+7)

PC Mag (2016)

Represents the top-of-the-line, but if you stick to a scale that costs no more than $150, you'll still be very happy with the results. Les saken

75
The Guardian UK (2016)

If you’re interested in tracking more than how much you weigh, they do what they say on the tin with minimal fuss. Les saken

75
Tom's Guide (2016)

Records your weight and lets you know if your arteries are healthy, but this is no substitute for your annual checkup. Les saken

67
CNET (2016)

Provides a new way for measuring heart health, but it's not worth the time or money over a simpler connected scale. Les saken

59
Trusted Reviews (2016)

Packs in plenty of measurements, but its headline Power Wave Velocity feature is underwhelming. Les saken

50
Qardio QardioBase

74/100

Qardio QardioBase måler vekt, fettprosent, BMI, kroppsvann, muskelmasse og beinmasse. Den er brukervennlig, men displayet er ikke det mest lettleste. Både vektmåling og fettprosentmålingene er noe unøyaktige, men den er stabil ved repetering av kroppsfettmåling. Det runde designet gjør at vekten kan stå litt ustødig. Kan brukes sammen med iOS-, Android- og Kindle-enheter, inkludert Apple Watch og Android Wear-klokker. Bruker Bluetooth- eller Wi-Fi-tilkobling for å sende data til Qardio-appen. Ingen begrensning på hvor mange brukerprofiler som kan opprettes, og den tåler maksvekt på 180 kg. Har egen modus for gravide.

Totalscore: 74/100

Basert på 5 tester. Pris fra 1 279,-

Pris fra 1 279,-

Top Ten Reviews (2017)

This is a good, versatile bathroom scale that offers highly customizable options to fit nearly any family and lifestyle. Les saken

93
PC Advisor (2017)

It looks great, gives very fast readings, includes most health metrics, and has a clear, simple app. Les saken

88
PC Mag (2015)

One of the smartest, with excellent features and an app that tracks much more than just your weight. Les saken

88
Beurer BF 700

74/100

Beurer BF 700 måler vekten meget nøyaktig, stabilt og ganske følsomt. Den er brukervennlig og har en god tilhørende app. Den måler vekt, BMI, BMR, AMR, fettprosent, muskelmasse, beinmasse og vann i kroppen. Which? mener den er nært opptil sannheten når den måler fettprosent, mens Tænk og Råd & Rön trekker en del for unøyaktighet ved kroppsfettanalysen. Maks brukervekt er 180 kg, og den kan ha 8 brukerprofiler. Vekten synkroniserer via Bluetooth til HealtManager- og BodyShape-app, og den er kompatibel med iOS- og Android-enhet, samt Windows-PC.

Totalscore: 74/100

Basert på 3 tester. Pris fra 489,-

Pris fra 489,-

Which? (2015)

The great news is that we can’t find fault with these scales, which is why we’ve given them our Best Buy recommendation. Les saken (krever medlemskap)

82
Forbrugerrådet Tænk (2015)

Godt produkt. God app, der er let at anvende. Les saken (krever medlemskap)

77
Beurer BF 800

73/100

Beurer BF 800 er enkel i bruk. Den tåler en brukervekt på 180 kg og kan ha 8 ulike brukerprofiler. Badevekten bruker Bluetooth til å sende data til den gode Beurer-appen, og vekten er kompatibel med iOS- og Android-enheter, samt Windows-PC. Den måler alt fra vekt, BMI, AMR, BMR, fettprosent, kroppsvann, muskelmasse og beinmasse. Råd & Rön og Tænk mener den mangler mye på nøyaktighet ved kroppsfettanalyse, men den gir nøyaktige, stabile og ganske følsomme vektmålinger.

Totalscore: 73/100

Basert på 4 tester.

Which? (2015)

You can trust both their weight measurements and the body-fat percentage they calculate, plus they’re among the easiest-to-use scales. Les saken (krever medlemskap)

80
Forbrugerrådet Tænk (2015)

Meget godt produkt. Rigtig god og letanvendelig app. Les saken (krever medlemskap)

72
Tanita RD-901

72/100

Tanita RD-901 måler vekt, BMI, BMR, biologisk alder, fysisk form, fettprosent, visceralt fett, kroppsvann, muskelmasse, muskelkvalitet og beinmasse. Den bruker Bluetooth til å sende data til Tanita-appen på iOS-enheten din. Ikke kompatibel med Android eller Windows. Vekten er brukervennlig og gir nøyaktig vektmåling. Tænk trekker for unøyaktig kroppsfettmåling, mens Which? mener den er god. Maks brukervekt er 200 kg og kan ha 4 ulike brukerprofiler.

Totalscore: 72/100

Basert på 4 tester. Pris fra 1 995,-

Pris fra 1 995,-

Which? (2015)

Brilliant at the basics, giving weight measurements that are really accurate, consistent and precise. Les saken (krever medlemskap)

87
77
Stuff UK (2016)

Like having a full medical each morning, but you’ll need to be clued up to make the most of the data. Les saken

75
iHealth Core HS6

71/100

iHealth Core HS6 har Wi-Fi, men tilkoblingen er ikke helt stabil, og den mangler Bluetooth. Er kompatibel med iOS, android, iHealth-appen, Apple Health og Samsung S Health, og kan brukes sammen med iHealth Edge aktivitetsklokke og søvnmåler. Den måler vekt, fettprosent, visceralt fett, vann i kroppen, muskelmasse, beinmasse, BMI, daglig kaloribehov, innetemperatur og luftfuktighet. Vekten tåler en brukervekt på 180 kg og kan lagre opptil 10 brukerprofiler. Den gir stabile vektmålinger, men den har problemer med å oppdage små vektendringer og kroppsfettanalysen er ikke nøyaktig nok. Noen mener brukervennligheten er gjennomsnittlig, men de fleste synes den er enkel i bruk.

Totalscore: 71/100

Basert på 6 tester.

Top Ten Reviews (2017)

Coupled with its app, the iHealth Core is one of the most capable, intuitive bathroom scales we reviewed. Les saken

95
PC Advisor (2017)

Offers a bunch of useful metrics with which to monitor your health. Setup is easy. Les saken

75
PC Mag (2016)

A good mid-priced smart bathroom scale that's easy to use and will track weight and body composition for everyone in your household. Les saken

63
Forbrugerrådet Tænk (2015)

Godt og solidt produkt. Forbindelsesvanskeligheder af og til. Les saken (krever medlemskap)

59

Vis alle tester (+1)

Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale

70/100

Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale synkroniserer via Bluetooth eller Wi-Fi til Fitbit-appen, og den er kompatibel med iOS, Android og Windows. Den måler vekt, BMI, fettprosent og muskelmasse. Den fungerer uten Fitbit-klokke, men brukt sammen gir de mange flere muligheter, som målsetting og måltidscoach. Mange anmeldere mener den er enkel i bruk, mens andre kommenterer at den er lite brukervennlig og vanskelig å sette opp første gang. Den får pluss for byggekvalitet og app med mange muligheter, men flere trekker for lav følsomhet, middels kroppsfettanalyse og høy prislapp. Maks brukervekt er 158 kg, og den kan lagre 8 brukerprofiler.

Totalscore: 70/100

Basert på 21 tester. Pris fra 1 299,-

Pris fra 1 299,-

CNET (2012)

If you can afford it, the $129.95 Aria Wi-Fi scale adds real-time weight tracking to Fitbit's fitness arsenal. Les saken

81
The Verge (2012)

$129.95 is twice the price of standalone scales offering the same body composition measurements. Les saken

76
Trusted Reviews (2012)

Especially useful if you're building muscle rather than just out to lose weight. Les saken

75

Vis alle tester (+16)

PC Advisor (2015)

If weight loss is one of your fitness goals the Aria is a great tool to combine with your Fitbit activity tracker. Les saken

75
PC Mag (2013)

Excellent syncing capabilities. Les saken

75
Laptop Mag (2012)

The true value comes from the easy-to-navigate app and the Web portal with food and activity trackers. Les saken

75
Stuff UK (2016)

Thanks to the all-encompassing Fitbit ecosystem, the Aria remains the easiest way to track your vital statistics. Les saken

75
71
Which? (2015)

Good quality, but tricky to set up. Les saken (krever medlemskap)

68
Coach Mag (2014)

While we commend its simplicity, we’d like to have the option to ask it to display more information to justify the high asking price. Les saken

67
Wired USA (2012)

An expensive scale, and therefore it’s really only a smart purchase if you’re already a FitBit Ultra owner. Les saken

67
Tom's Guide (2017)

However, if you're not wedded to Fitbit's app, consider the Withings WS-50. Les saken

67
The Telegraph (2012)

I can only recommend the Fitbit Aria to fitness fans, and they lose points for that irritating set up glitch. Les saken

63
Macworld (2015)

Fitbit’s app offers more features, such as the ability to record the food you eat and calculate calories based on activity and meals. Les saken

63
PC World New Zealand (2012)

It’s useful, and I’m slightly more inclined to use it than any other scale. Les saken

63
Pocket-lint (2012)

The main problem is accuracy, however. Les saken

63
Forbrugerrådet Tænk (2015)

Svar at installere og anvende, da Wifi-forbindelsen er ustabil og kræver teknisk indsigt. Les saken (krever medlemskap)

56
TechRadar (2012)

On a carpet, or even springy floorboards, it's likely to give inaccurate and inconsistent results; it must be used on a concrete floor. Les saken

50
Runtastic LIBRA

68/100

Runtastic LIBRA er kompatibel med iOS-enheter og Android-enheter som er Bluetooth Smart Ready. Vekten er ikke blant de mest brukervennlige ved oppsett, men ellers er den enkel i bruk. Den måler BMI, BMR, AMR, vekt, fettprosent, muskelmasse, kroppsvann og beinmasse. Vektmålingen er stabil, følsom og ganske nøyaktig, men PCMag opplevde noen inkonsistente målinger. Which? mener fettprosentmålingen er god nok, mens de andre opplever at den er for unøyaktig. Flere mener appen og Bluetooth-tilkoblingen ikke er stabile nok. Den tåler brukervekt på 180 kg og kan ha 8 ulike brukerprofiler.

Totalscore: 68/100

Basert på 5 tester.

Which? (2015)

Good, but there are better choices Les saken (krever medlemskap)

76
Forbrugerrådet Tænk (2015)

Godt produkt. Appen er svær at anvende og Bluetooth-forbindelsen crasher en del. Les saken (krever medlemskap)

73
PC Mag (2013)

The Bluetooth scale gave a few inconsistent readings. Les saken

63
Garmin Index Smart Scale

66/100

Garmin Index Smart Scale måler alt fra vekt, BMI, fettprosent, muskelmasse, benmasse og vannprosent. Flere trekker den for prisen, problemer med å koble til via Wi-Fi og lav kvalitet på kroppsfettmålingen. Den synkroniserer også via Bluetooth og ANT+, og den er kompatibel med Garmin-klokker, iOS, Android og Windows 10-mobil. Noen mener Garmin Connect-appen er uoversiktlig. Fire AA-batterier skal holde i opptil 9 måneder. Den kan lagre 16 brukerprofiler og tåler en vekt på 181,4 kg.

Totalscore: 66/100

Basert på 6 tester. Pris fra 979,-

Pris fra 979,-

Digital Trends (2016)

Garmin’s Index connected scale is a no brainer if you own other Garmin gear. Les saken

78
Mobil (2016)

Men är du villig att lägga ut pengarna så känns Index definitivt som den mest funktionsrika vågen vi testat. Les saken

67
PC Mag (2016)

It's a bit pricey for what you get. Les saken

63
Tom's Guide (2017)

There are better deals at this price. Les saken

56

Vis alle tester (+1)

Cycling Weekly (2017)

Unfortunately it has a number of issues, mainly associated with the software, and I wouldn't trust the body fat calculation. Les saken

33
Tanita BC-545N

66/100

Tanita BC-545N er enkel i bruk og gir konsistente målinger av vekten ved repetering, men er ikke blant de mest nøyaktige og fanger ikke opp små vektendringer. Den måler alt fra vekt, fettprosent, visceralt fett, kroppsvann, muskelmasse, beinmasse, BMI, BMR, biologisk alder og fysisk form. Alle kildene mener kroppsfettanalysen er god og mer nøyaktig enn de fleste andre vekter på markedet. Den kan ha 5 forskjellige brukerprofiler og tåler en brukervekt på 150 kg. Mangler Bluetooth eller Wi-Fi for synkronisering av data.

Totalscore: 66/100

Basert på 4 tester. Pris fra 2 740,-

Pris fra 2 740,-

Men's Health UK (2014)

The best combination of accuracy and functions a man in training can benefit from. Les saken

89
Which? (2015)

Disappointing at the basics. Les saken (krever medlemskap)

72
Forbrugerrådet Tænk (2015)

Godt produkt. Nemt at håndtere og stabilt. Les saken (krever medlemskap)

52
Beste priser
Bygghjemme 2 740,- Til Prisjakt

Levert av:

Omron BF511

65/100

Omron BF511 måler vekt, BMI, BMR, fettprosent, visceralt fett og sjelettmuskulatur. Vektmålingene er svært nøyaktige og stabile, men den er bare gjennomsnittlig når det gjelder kroppsfettanalyse og å oppdage små vektendringer. Vekten er meget brukervennlig og solig bygget. Maks brukervekt er 150 kg og den kan lagre inntil 4 brukerprofiler samtidig. Mangler Bluetooth eller Wi-Fi for synkronisering av data.

Totalscore: 65/100

Basert på 4 tester. Pris fra 1 379,-

Pris fra 1 379,-

Men's Health UK (2014)

Provides all the relevant functions for weight loss, at a competitive price. Les saken

78
Forbrugerrådet Tænk (2015)

Godt bygget produkt. Viser mindre information end flere af testens andre badevægte. Les saken (krever medlemskap)

68
Göteborgs-Posten (2013)

Varierat resultat. Les saken

60
Polar Balance

62/100

Polar Balance synkroniserer data via Bluetooth til apper og er kompatibel med iOS, Android, Polar-klokker og Polar-pulsbelte. Den måler kun vekt og BMI, og den gir deg aktivtetsmål og ernæringsråd når den brukes sammen med Polar Flow-appen og nettjenesten. Den trekkes for lav brukervennlighet, og du er avhengig av Polar-klokke for å få maks utbytte av vekten. Den tåler brukervekt på 180 kg og kan lagre 10 brukerprofiler.

Totalscore: 62/100

Basert på 4 tester. Pris fra 939,-

Pris fra 939,-

AppleInsider (2016)

A great smartscale for Polar fans. Les saken

75
PC Mag (2016)

A good addition to your fitness tracking arsenal if you're already invested in the Polar world. Les saken

50
Tom's Guide (2017)

A poor setup process, a dim display and an only average price tip the scales against the Polar Balance. Les saken

44
Bosch AxxenceSlimLine Analysis PPW3320

58/100

Bosch AxxenceSlimLine Analysis PPW3320 er ikke den enkleste å komme i gang med og displayet er ikke optimalt, men ellers er den enkel i bruk. Den er solid bygget og måler vekt, BMI, fettprosent og vann i kroppen. Alle kildene mener vektmålingene er ganske stabile og nøyaktige, men testene fra Tænk og Råd & Rön viser at PPW3320 har store problemer med å oppdage små vektforandringer og at kroppsfettanalysen er svært unøyaktig. Den tåler brukervekt på 180 kg og kan lagre 10 brukerprofiler, men mangler mulighet til å synkronisere data via Bluetooth eller Wi-Fi.

Totalscore: 58/100

Basert på 4 tester.

#badevekt #fitbit #withings #beurer #runtastic #tanita #qardiobase #ihealth #polar #garmin #bosch #omron

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn