Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #gaming

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

11 treff

Stor forskjell i kvaliteten på VR-briller

VR-headset kan ta deg inn i en virtuell virkelighet og gi deg helt nye opplevelser. Her har VR-brillene fått en samlet score basert på forbrukertester fra Norge og utlandet.

Les saken

#virtual-reality #vr #samsung #gear-vr #gaming #oculus #oculus-rift #htc #homido #proteus-vr-labs #freefly #clas-ohlson #google #carl-zeiss #merge-labs #playstation

Zeiss VR One

Zeiss VR One er svært solide, forholdsvis komfortable og har fantastiske linser. Dee er kompatible med både iOS og Android, men fungerer kun sammen med telefoner med størrelse mellom 4.7" og 5.2". Tilbyr få apper og funksjoner.

Les saken

#virtual-reality #vr #carl-zeiss #gaming

Samsung Gear VR Innovator Edition (for Galaxy S6)

Samsung Gear VR Innovator Edition fungerer kun på Samsung, og er spesielt tilpasset S6 og S6 Edge. Har du en Samsung-telefon fra før, sies Gear VR å være morsom og forholdsvis billig underholdning.

Les saken

#virtual-reality #vr #samsung #gear-vr #gaming

PlayStation VR

PlayStation VR (PSVR) er hovedsaklig laget for gaming og PlayStation-eiere, med lavere oppløsning enn Vive og Rift, men flere melder om at filmer også vises fint med PSVR. Den får poeng for gode apper og spillutvalg, samt at den er svært behagelig å ha på seg, også hvis du bruker briller. Får pluss for forholdsvis rimelig pris. PlayStation Move Motion Controllers kan kjøpes i tillegg, men bevegelsessporingen i disse er ikke like god som for HTC Vive og Oculus Rift. PlayStation Camera er ekstra tilbehør som skal sørge for room-scale, men dette fungerer ikke godt nok.

Les saken

#virtual-reality #vr #playstation #gaming

Oculus Rift

Oculus Rift har innebygde hodetelefoner med tilfredsstillende lyd. Brillene er komfortable og solide, men bildekvaliteten er ikke optimal. De fungerer ikke sammen med Mac, og noen har litt problemer med å koble til skjermen. Oculus Touch-kontrollene med bevegelsessporing har nå kommet på markedet, og anmelderne mener disse hever kvaliteten på hele brukeropplevelsen av Rift. Touch-kontrollene er foreløpig ikke standard tilbehør. De har et enkelt 2-kamera roomscale-system som ikke tilfredsstiller kildene.

Les saken

#virtual-reality #vr #oculus #oculus-rift #gaming

Merge VR

Merge VR passer sammen med Android- og iOS-modeller som er to år eller nyere. De er behagelig å ha på seg og er et helt greit alternativ til de mer avanserte VR-brillene. På minussiden har man begrensede muligheter med dem, og de føles billige. Kan kun kjøpes i utenlandske nettbutikker.

Les saken

#virtual-reality #vr #merge-labs #gaming

HTC Vive

Mange mener HTC Vive gir den beste VR-opplevelsen på markedet i dag. De har både kamera, mikrofon og trådløse håndkontroller med bevegelsessensor. De har også roomscale med et spillområde på opptil 5x5 meter. Maska kan oppleves som litt stor, tung og ukomfortabel. Flere skulle ønske oppsettet innebar færre ledninger og rot, at de hadde innebygde høyttalere, samt at det var større og bedre utvalg av spill. Bildekvaliteten er heller ikke optimal.

Les saken

#virtual-reality #vr #htc #gaming

Homido VR

Homido VR får pluss for at de passer med de fleste telefoner, men trekkes for at tilbyr få funksjoner og kan være ukomfortable.

Les saken

#virtual-reality #vr #homido #gaming

Google Cardboard VR

Google Cardboard VR er den første billigversjonen av VR-briller laget i papp. Dette kan være et svært billig alternativ for deg som vil undersøke om VR-verdenen er noe for deg.

Les saken

#virtual-reality #vr #google #gaming

Freefly VR

Freefly VR er komfortable å bruke, men brillene kan ikke justeres. Får plusspoeng for en trådløs kontroll som fungerer fint til spill. Trekkes for at den føles billig og mangler en del viktige funksjoner.

Les saken

#virtual-reality #vr #proteus-vr-labs #freefly #gaming

Clas Ohlson VR-briller for smartphone

Clas Ohlson VR-briller for smartphone er en billigversjon av VR-briller, laget i papp. Dette kan være et svært billig alternativ for deg som vil undersøke om VR-verdenen er noe for deg.

Les saken

#virtual-reality #vr #clas-ohlson #gaming
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.