Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.
Redaksjonen: Test.no-redaksjonen fra sine lokaler i Oslo.

Om oss

Test.no gir deg siste nytt innen forbrukertester, slik at det blir lettere å gjøre et godt valg når du skal kjøpe et produkt.

Våre journalister samler og oppsummerer alle de nyeste forbrukertester fra solide testkilder fra fjern og nær, slik at du som leser får full oversikt. For hvert produkt regnes det ut en samlescore mellom 0 og 100. Les mer om dette her: Hvordan fungerer test.no

Vårt mål er å gjøre det lettere for nordmenn flest å ta raskere og bedre valg når man skal kjøpe noe nytt eller brukt. Etter selv å opplevd hvor mye tid som går med til å søke og tråle gjennom forbrukertester, følte vi det manglet en nettside som kort og konsist samlet og oppsummerte det man trenger å vite.

Om uavhengighet

Vi forholder oss til Vær Varsom-plakaten og har et klart skille mellom vår redaksjon og markedsavdeling. Artiklene våre er 100% redaksjonelle og laget helt uten kommersielle bindinger. Test.no finansieres gjennom tradisjonelle bannerannonser og integrasjoner med prissøkemotorer som Prisjakt.no som gir oss en pris per klikk, uavhengig av hvilket produkt brukeren skulle velge, for å sikre at det ikke blir noen potensielle interessekonflikter.

Organisasjon

Test.no drives av Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854) med hovedkvarter i Colletts gate 10A i Oslo. Henvendelser til redaksjonen kan sendes til redaksjonen@test.no, eller direkte til relevant person (under). Henvendelser om kjøp av annonsering gjøres til Salgsansvarlig.

Redaksjon


Helene Øie Esparza

Redaktør

Send e-post

Siglinde Lunde

Journalist

Send e-post

Gulbrand Øverbye

Journalist

Send e-post

Marked og Salg


Sindre Øverås

Salgsansvarlig

Send e-post

Anders Øie

Markedsansvarlig

Send e-post

Utvikling


Fredrik Tveit

Designansvarlig

Kristian Vinkenes

Utviklingsansvarlig

Vi ønsker tilbakemelding

Send oss gjerne ris, ros og forslag til redaksjonen@test.no. Du kan også nå oss på telefon 919 00 490

Om du synes test.no er en nyttig side, er det supert om du tipser venner og kjente om test.no. Jo flere som besøker siden, jo flere saker kan vi publisere!

Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.