Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #isbrodder

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

11 treff

Isbroddene som holder deg på beina

Skikkelig gode brodder er det eneste som sikrer deg mot fall på is og holke. Her finner du ut hvilke bør du velge, enten du skal gå eller løpe på glatta.

Les saken

#isbrodder #nordic-grip #koch-alpin #yaktrax #paravan #springyard #icespike

Yaktrax Run

Yaktrax Run er en svært gode isbrodder som holder deg på beina enten du går eller løper på isen. De har godt grep i oppoverbakker, men mangler litt i nedoverbakkene. Broddene er veldig komfortable både til løping og gåing. De kan brukes på alle typer sko og er enkle å ta av og på seg.

Les saken

#isbrodder #yaktrax

Yaktrax Pro

Flere melder om at Yatrax Pro burde vært enklere å ta av og på, og at den ikke gir optimalt grep, særlig ved løping på is. Også på gåtur er den noe bedre på snø enn på is.

Les saken

#isbrodder #yaktrax

SpringYard SteadyGrip

Kildene er uenige om SpringYard SteadyGrip. Én kilde mener de gir godt grep på både snø og is, mens en annen melder om at de gir for lite feste. Noen opplever dem som tungvinte å ta av og på, mens andre synes de er enkle. Kan være ukomfortable ved løping.

Les saken

#isbrodder #springyard

Snowline Spikes Chainsen Light

Snowline Spikes Chainsen Light gir et utrolig godt grep på snø og is, og de sitter svært godt på foten. Isbroddene gir et solid inntrykk, og de er mer komfortable på ujevnt underlag enn på hardt underlag. Broddene får noe trekk for prisen.

Les saken

#isbrodder #koch-alpin

P-brodden Total

P-Brodden Total gir greit grep på is og man kan kjøpe ekstra reimer som gjør at de sitter bedre på foten. De kan være noe kronglete å ta på seg, og gir ikke like godt grep på snø.

Les saken

#isbrodder #paravan

Nordic Grip Walking

Isbroddene Nordic Grip Walking gir godt grep på snø og is, både i oppover- og nedoverbakke. Noen opplever at de kan være noe glatte på speilblank is. De er enkle å sette på og ta av, men kan føles små og flate.

Les saken

#isbrodder #nordic-grip

Nordic Grip Running

Nordic Grip Running er spesialdesignet for løping, men testkildene har delte meninger om de har godt nok grep til å løpe i eller ikke, og om de er komfortable eller ikke. Broddene er gode å gå på isen med.

Les saken

#isbrodder #nordic-grip