Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #microsoft

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

19 treff

Kan et nettbrett erstatte PCen din?

Til tross for utallige dødsdommer og minkende salgstall, dekker nettbrettene flere bruksområder enn noensinne.

Les saken

#nettbrett #apple #ipad #ipadpro #samsung #galaxy #tab #huawei #mediapad #pro #lenovo #hybrid #2-i-1 #yoga #miix #asus #zenpad #zenbook #flip #chromebook

Høstens beste bærbare PC-er

Bærbare PC-er er fortsatt svært populære i Norge, og salget økte i 2016. Produsentene lanserer stadig nye laptoper, og i denne testen har vi inkludert PC-er som egner seg til skole og jobb. Blant hybrider, business- og gaming-PC-er guider vi deg til de beste laptop-kjøpene.

Les saken

#pc #asus #hybrid #nettbrett #hp #dell #chromebook #lenovo #toshiba #satellite #radius #apple #macbookair #samsung #notebook #galaxy #tabpro #acer #microsoft #huawei

Finn den beste PC-en til ditt bruk

Selv om salget av bærbare PC-er har stupt de siste årene, fortsetter produsentene å lansere nye PC-er i tillegg til hybrider, og mange spår at disse vil ta over for PC-salget. Her får du en oversikt over de beste modellene i 2016.

Les saken

#nettbrett #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #asus #hp #dell #chromebook #lenovo #toshiba #satellite #radius #apple #macbookpro #macbook #macbookair #samsung #notebook

De hotteste mobiltelefonene akkurat nå

Hvilken mobiltelefon er den beste av de beste, og har de billigere alternativene noe å stille opp med mot de dyreste flaggskipene?

Les saken

#mobiltelefon #huawei #google #nexus #lg #apple #iphone #samsung #galaxy #sony #xperia #htc #microsoft #lumia #oneplus #motorola #moto-g #9pro #xiaomi #nova

Her er de beste pulsklokkene med GPS

Pulsklokken har blitt en populær treningskamerat for mange, og her kan du finne en oversikt over hvilke som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #polar #garmin #fitbit #tomtom #suunto #microsoft #motorola #android-wear

Årets heftigste nettbrett

Nettbrett har blitt svært populære de siste årene, og det får mye av skylden for nedgangen i PC- salget. Her får du en oversikt over hvilke testscore ulike nettbrett har fått i både norske og utenlandske tester.

Les saken

#nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy #htc #google #nexus #apple #ipad #ipad-mini #ipad-pro #nvidia #shield #lenovo

Kongen av nettbrett

Det aller første nettbrettet så dagens lys i april 2010, og siden den gang har markedet eksplodert. Hvilket nettbrett troner på toppen i dag?

Les saken

#nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy #htc #google #nexus #apple #ipad #ipad-mini #nvidia #shield #galaxy-note #ipad-pro

Microsoft Surface Pro 4

Surface Pro 4 er den nyeste versjonen av hybridene fra Microsoft, og noen mener det faktisk kan erstatte PC-en. Nettbrettet imponerer med god skjerm, rask prosessor, fleksibilitet og små forbedringer fra forgjengeren. Det trekkes blant annet for høy pris og middels batterilevetid.

Les saken

#nettbrett #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro

Microsoft Surface Pro 3

Surface Pro 3 er lansert for å fungere som et kombinert nettbrett og PC. Det er lettere og mer fleksibelt enn en PC, samt kraftigere enn et vanlig nettbrett, men alle er ikke enige i at det kan erstatte PC-en. Det har en nydelig skjerm, men det er dyrt og brukeropplevelsen er ikke optimal.

Les saken

#nettbrett #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro

Microsoft Surface Pro 2017

Microsoft Surface Pro 2017 er den femte generasjonen på markedet, og ser til forveksling lik ut sin hybride forgjenger Surface Pro 4. Men den er ikke uten oppdateringer, og en sterkere prosessor var vel å forvente. Inkludert tastaturcoveret veier den 1,1 kg, og dersom du skal få maksimalt ut av hybriden bør du ha med tastatur. Batteritiden er forbedret siden sist, men anmelderne mener generelt at de ikke blir overbevist om hvorfor de skal kjøpe denne oppdateringen. Skjermen er en berøringsskjerm, og lysstyrke og fargegjengivning får ros. Dersom du kjøper tilhørende penn kan du tegne og skrive for hånd. Foreløpig kan denne kun kobles til Wifi, men i løpet av året skal det lanseres en modell som kan bruke mobilt bredbånd (4G). Frontkameraene har støtte fra Windows Hello, som gjenkjenner ansiktet ditt og logger deg inn automatisk. Anmelderne er generelt misfornøyde med tilkoblingsmulighetene da den kun har én vanlig USB-3 port og en mini-Displayport. I tillegg er den relativ dyr, og stive priser følger også med ekstrautstyret. Hvor mye moroa skal koste totalt sett avhenger av hvilken konfigurasjon du velger, her er det seks ulike muligheter. Går du for premiumvalgene samt penn og tastatur, ender totalbeløpet opp på godt over 30 lilla lapper.

Produktspesifikasjoner: (Microsoft Surface Pro i5 8GB 128GB)
Type: Nettbrett
Operativsystem: Windows 10 Pro
Mål (hbd): 201 x 292 x 8,5 mm
Vekt: 766 g
Skjerm: 12,3”, 15:10, 2736 x 1824 px
Prosessor: Intel Core i5 7300U (2,6 GHz)
RAM: 8 GB
Lagringsplass: 128 GB SSD
Ekstern lagring: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 8 megapiksler (hovedkamera) og 5 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 13,5 timer
Lanseringsår: 2017
Porter: 1 USB-3

Les saken

#pc #microsoft

Microsoft Surface Laptop 2017

Microsoft Surface Laptop er en fullblods PC som endelig kommer etter en rekke hybridversjoner fra samme produsent. Det innebærer at denne har fastmontert tastatur og en skjerm som ikke er fullstendig avtakbar. Basen rundt tastaturet er dekket av et mykt stoff som gjør selve brukeropplevelsen varm og behagelig. Den solide byggekvaliteten går ikke på bekostning av vekten som er på beskjedne 1,25 kg. PC-en er langt fra den slankeste på markedet, men når man tar batteritiden på over 13 timer i betraktning, så er det slettes ikke dårlig. Både tastatur og styreflate får gode skussmål, helt på høyde med Apple, mener en del anmeldere. For å øke batteritiden kommer denne PC-en med en enklere versjon av operativsystemet som heter Windows 10 S. Dette går på bekostning av hva man får tilgang på i appbutikken. Skjermen er en berøringsskjerm som fungerer godt med Surface Pen for tegning og håndskrift.

Produktspesifikasjoner


Modell: Microsoft Surface Laptop
Batteritid: Opptil 14,5 timer
Skjerm: 13,5" (2256 x 1504)
Lagring: Opptil 512 GB
Minne: Opptil 16 GB
Vekt: Opptil 1,28 kg
Prosessor: Intel Core i5 eller i7
Grafikk: Opptil Intel Iris Plus Graphics 640 (i7)
Porter: USB 3.0,jack,i DisplayPortSurface Connect
Operativsystem: Windows 10

Les saken

#pc #microsoft

Microsoft Surface Headphones

Med disse hodetelefonene tar Microsoft opp kampen med Bose og Sony og deres støydempende flaggskip og de føles, høres og ser ut som premium-hodetelefoner.

Med god lyd og god støykansellering og en pris som matcher huker de tilsynelatende alle kriterier. Betjeningen er dessuten særdeles god og flere av testene hyller den enkle og intuitive løsningen med roterende knapper på øreklokkene.

Hodetelefonene er dessuten utstyrt med smarte funksjoner som autostop om man tar dem av. Styrken på bluetooth-tilkoblingen høster også mye skryt, men batterilevetiden er til gjengjeld svak med tanke på pris og klassen hodetelefonene konkurrerer i.

Ikke alt med hodetelefonene imponerer like mye og de har blant annet en del å gå på med tanke på komfort da de klemmer en del og på lydbildet som er noe uraffinert. De er også store og er ikke sammenleggbare. Trusted Reviews konkluderer med at Microsoft har laget et ganske godt hodesett i sjiktet hvor “ganske godt” ikke er bra nok. Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping: Ja
Batteritid: 15 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: -
Vekt: 231 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #microsoft

Microsoft Surface Go

Som et alternativ til sin relativt stivt prisede Pro-serie har Microsoft lansert Surface Go, en mindre, nedstrippet og enklere versjon. Samme solide byggekvalitet, men forminsket og med en markant svakere ytelse. I teorien er tastaturdekselet ekstrautstyr, men skal man arbeide på maskinen burde man gå til innkjøp av dette. Surface-penn må også kjøpes utenom om man har behov for den.

Til tross for at tastaturet og pekeplaten nå er krympet en smule sammenlignet med storebroren, er kvaliteten den samme. Tastene vil imidlertid kunne være i minste laget for enkelte.

Innlogging er sømløs via frontkameraets tilkobling til Windows Hello, men det er ingen fingeravtrykkleser. Av tilkoblinger finner man hodetelefonutgang, men kun én USB-port. Dermed må man fort belage seg på å bruke en overgang om man trenger mer enn én port.

Utover kontorprogrammer, enkel bilderedigering, nettsurfing og medieavspilling vil nok ikke denne modellen være det beste valget da det på ingen måte er noen kraftpakke. Til bruk i jobb eller studier vil den imidlertid kunne være et bra alternativ. Flere kilder, blant annet The Verge og Engadget, anbefaler dog at du velger den beste utgaven med SSD harddisk og mer enn kun de 4 GB RAM den billigste varianten er utstyrt med.

Det er ikke funnet plass til noe vifte i maskinen og kjøling av prosessoren baserer seg dermed på passiv kjøling. Dette er praktisk ettersom man slipper forstyrrende viftelyd, men til gjengjeld kan undersiden/baksiden av maskinen bli varm om den presses for mye.

Skjermen er skarp og lyssterk, selv om det også her mangler noe opp til storebror, og Tek.no spekulerer i om det med ti tommer kan bli i minste laget for enkelte. Surface Go er strømgjerrig og batterilevetiden er god nok til å holde gjennom en arbeidsdag.

Til tross for den gode ytelsen kombinert med mobiliteten vil prisen kunne virke avskrekkende for mange. Særlig om man vil ha med tastatur og penn som ekstrautstyr vil det bli dyrt.

Produktspesifikasjoner: (Microsoft Surface Go 8GB 128GB MCZ-00005)
Type: Nettbrett
Operativsystem: Windows 10 S
Mål (hbd): 175 x 245 x 8,3 mm
Vekt: 522 g
Skjerm: 10”, 15:10, 1800 x 1200 px, 217 PPI
Prosessor: Intel Pentium 4405Y (0,9 GHz)
RAM: 8 GB
Lagringsplass: 128 GB SSD
Ekstern lagring: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 5 megapiksler (hovedkamera) og 5 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 9 timer
Lanseringsår: 2018

Les saken

#nettbrett #microsoft #surface

Microsoft Surface Book 2

Selv sier Microsoft at “Surface Book 2 er den mest kraftfulle Surface noensinne” og at den skal være en “alt-i-ett bærbar datamaskin, nettbrett og bærbart studio”. Den kommer i flere konfigurasjoner og man kan velge enten 13” eller 15”.

Ettersom maskinen skal dekke alle behov er prisen også deretter. Med den høye prisen i bakhodet kritiseres Microsoft for å ikke inkludere Surface Pen.

Batteritiden er solid og maskinen vil holde arbeidsdagen gjennom uten problemer. Man kan lade nettbrettet direkte, eller via “tastaturbasen”. Under tung belastning er det merkbar viftestøy, dog uten at det blir veldig sjenerende ifølge Tek.no. Itavisen lar seg imidlertid irritere.

Tastaturet er blant de beste Itavisen har testet og maskinen er i solid byggekvalitet. Dette inntrykket blir noe forstyrret av at skjermen vingler når den står i basen på ujevnt underlag.

Til tross for imponerende ytelse kommer man ikke bort fra prisen. Som Tek konstaterer har Microsoft fortsatt en del å gå på når det kommer til valuta for pengene.

Produktspesifikasjoner: (Microsoft Surface Book 2 i7 dGPU 8GB 256GB 13,5")
Type: Nettbrett
Operativsystem: Windows 10 Home
Mål (hbd): 232 x 312 x 23 mm
Vekt: 1,64 kg
Skjerm: 13,5”, 3:2, 3000 x 2000 px, 267 PPI
Prosessor: Intel Core i7 8650U (1,9 GHz)
RAM: 8 GB
Lagringsplass: 256 GB SSD
Ekstern lagring: Ja, SDHC, SDXC, Secure Digital
Kamera: Webkamera - 5 megapiksler
Batteri: 5 - 17 timer driftstid
Lanseringsår: 2017

Les saken

#nettbrett #microsoft #surface

Microsoft Surface Book

Microsoft Surface Book er en hybrid, men den er i utgangspunktet laget for å være en PC og ikke et nettbrett. Derfor har den supert tastatur og god pekeplate, samt berøringsskjerm som kan tas av ved ønske. Plass for at ladekontakten holder på plass med magnet, så om uhellet er ute og man snubler i ledningen så går ikke hele maskinen i gulvet. Den kommer i en rekke konfigurasjoner, og prisene varierer deretter. Det medfølger også penn slik at man kan tegne eller bruke håndskrift. Pennen kan fester til siden av PC-en ved hjelp av magnet. Skjermen får skryt, og med Windows-Hello kan man logge på ved hjelp av kamera som gjenkjenner ansiktet. Anmelderne hadde helst sett at Kaby Lake generasjonen av prosessorer ble brukt, og mange synes at det blir for dyrt før innmaten holder et brukbart nivå. Også flere tilkoblingsmuligheter er på ønskelisten.

Produktspesifikasjoner


Modell: Microsoft Surface Book
Batteritid: 16 timer
Skjerm: 13,5 tommer høyoppløselig PixelSense
Lagring: 128 GB-1 TB
Minne: 8-32 GB RAM
Vekt: 1,5 kg
Prosessor: Intel Core i5 / i7
Grafikk: NVIDIA GeForce GPU
Porter: 2 x USB 3.0, SD kortleser, Surface Connect, Hodetelefon, jack, Mini DisplayPort
Operativsystem: Windows 10 Pro

Les saken

#pc #microsoft

Microsoft Lumia 950

Microsofts Lumia 950 har en skjerm på 5,2 tommer og Windows 10 som operativsystem. Kobler du den til en ekstern skjerm ved hjelp av Microsoft Display Dock, skal den fungere akkurat som en PC. Den har god ytelse, godt kamera og flott skjerm, men mangler det som skal til for å være en ekte utfordrer.

Les saken

#mobiltelefon #microsoft #lumia

Microsoft Lumia 640 LTE

Microsoft Lumia 640 er fra 2015, men regnes som et bedre alternativ enn den nyere Lumia 650. Du får masse for pengene - bl.a. godt display, kamera og flott design. Litt for dårlig prosessor trekker ned poengsummen. Den har minnekortleser som kompenserer for bare 8 GB lagringsplass.

Les saken

#mobiltelefon #microsoft #lumia

Microsoft Band 2

Microsoft Band 2 er aktivitetsmåler, smartklokke og treningsklokke i ett. Den er forbedret fra forgjengeren og får pluss for aktivitetsmåleren og optisk pulsmåler. Flere mener likevel at den er ukomfortabel og begrenset i bruk.

Les saken

#pulsklokke #microsoft