Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #surface

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

8 treff

Kan et nettbrett erstatte PCen din?

Til tross for utallige dødsdommer og minkende salgstall, dekker nettbrettene flere bruksområder enn noensinne.

Les saken

#nettbrett #apple #ipad #ipadpro #samsung #galaxy #tab #huawei #mediapad #pro #lenovo #hybrid #2-i-1 #yoga #miix #asus #zenpad #zenbook #flip #chromebook

Finn den beste PC-en til ditt bruk

Selv om salget av bærbare PC-er har stupt de siste årene, fortsetter produsentene å lansere nye PC-er i tillegg til hybrider, og mange spår at disse vil ta over for PC-salget. Her får du en oversikt over de beste modellene i 2016.

Les saken

#nettbrett #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #asus #hp #dell #chromebook #lenovo #toshiba #satellite #radius #apple #macbookpro #macbook #macbookair #samsung #notebook

Årets heftigste nettbrett

Nettbrett har blitt svært populære de siste årene, og det får mye av skylden for nedgangen i PC- salget. Her får du en oversikt over hvilke testscore ulike nettbrett har fått i både norske og utenlandske tester.

Les saken

#nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy #htc #google #nexus #apple #ipad #ipad-mini #ipad-pro #nvidia #shield #lenovo

Kongen av nettbrett

Det aller første nettbrettet så dagens lys i april 2010, og siden den gang har markedet eksplodert. Hvilket nettbrett troner på toppen i dag?

Les saken

#nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy #htc #google #nexus #apple #ipad #ipad-mini #nvidia #shield #galaxy-note #ipad-pro

Microsoft Surface Pro 4

Surface Pro 4 er den nyeste versjonen av hybridene fra Microsoft, og noen mener det faktisk kan erstatte PC-en. Nettbrettet imponerer med god skjerm, rask prosessor, fleksibilitet og små forbedringer fra forgjengeren. Det trekkes blant annet for høy pris og middels batterilevetid.

Les saken

#nettbrett #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro

Microsoft Surface Pro 3

Surface Pro 3 er lansert for å fungere som et kombinert nettbrett og PC. Det er lettere og mer fleksibelt enn en PC, samt kraftigere enn et vanlig nettbrett, men alle er ikke enige i at det kan erstatte PC-en. Det har en nydelig skjerm, men det er dyrt og brukeropplevelsen er ikke optimal.

Les saken

#nettbrett #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro

Microsoft Surface Go

Som et alternativ til sin relativt stivt prisede Pro-serie har Microsoft lansert Surface Go, en mindre, nedstrippet og enklere versjon. Samme solide byggekvalitet, men forminsket og med en markant svakere ytelse. I teorien er tastaturdekselet ekstrautstyr, men skal man arbeide på maskinen burde man gå til innkjøp av dette. Surface-penn må også kjøpes utenom om man har behov for den.

Til tross for at tastaturet og pekeplaten nå er krympet en smule sammenlignet med storebroren, er kvaliteten den samme. Tastene vil imidlertid kunne være i minste laget for enkelte.

Innlogging er sømløs via frontkameraets tilkobling til Windows Hello, men det er ingen fingeravtrykkleser. Av tilkoblinger finner man hodetelefonutgang, men kun én USB-port. Dermed må man fort belage seg på å bruke en overgang om man trenger mer enn én port.

Utover kontorprogrammer, enkel bilderedigering, nettsurfing og medieavspilling vil nok ikke denne modellen være det beste valget da det på ingen måte er noen kraftpakke. Til bruk i jobb eller studier vil den imidlertid kunne være et bra alternativ. Flere kilder, blant annet The Verge og Engadget, anbefaler dog at du velger den beste utgaven med SSD harddisk og mer enn kun de 4 GB RAM den billigste varianten er utstyrt med.

Det er ikke funnet plass til noe vifte i maskinen og kjøling av prosessoren baserer seg dermed på passiv kjøling. Dette er praktisk ettersom man slipper forstyrrende viftelyd, men til gjengjeld kan undersiden/baksiden av maskinen bli varm om den presses for mye.

Skjermen er skarp og lyssterk, selv om det også her mangler noe opp til storebror, og Tek.no spekulerer i om det med ti tommer kan bli i minste laget for enkelte. Surface Go er strømgjerrig og batterilevetiden er god nok til å holde gjennom en arbeidsdag.

Til tross for den gode ytelsen kombinert med mobiliteten vil prisen kunne virke avskrekkende for mange. Særlig om man vil ha med tastatur og penn som ekstrautstyr vil det bli dyrt.

Produktspesifikasjoner: (Microsoft Surface Go 8GB 128GB MCZ-00005)
Type: Nettbrett
Operativsystem: Windows 10 S
Mål (hbd): 175 x 245 x 8,3 mm
Vekt: 522 g
Skjerm: 10”, 15:10, 1800 x 1200 px, 217 PPI
Prosessor: Intel Pentium 4405Y (0,9 GHz)
RAM: 8 GB
Lagringsplass: 128 GB SSD
Ekstern lagring: Ja, microSD, microSDHC, microSDXC
Kamera: 5 megapiksler (hovedkamera) og 5 megapiksler (frontkamera)
Batteri: 9 timer
Lanseringsår: 2018

Les saken

#nettbrett #microsoft #surface

Microsoft Surface Book 2

Selv sier Microsoft at “Surface Book 2 er den mest kraftfulle Surface noensinne” og at den skal være en “alt-i-ett bærbar datamaskin, nettbrett og bærbart studio”. Den kommer i flere konfigurasjoner og man kan velge enten 13” eller 15”.

Ettersom maskinen skal dekke alle behov er prisen også deretter. Med den høye prisen i bakhodet kritiseres Microsoft for å ikke inkludere Surface Pen.

Batteritiden er solid og maskinen vil holde arbeidsdagen gjennom uten problemer. Man kan lade nettbrettet direkte, eller via “tastaturbasen”. Under tung belastning er det merkbar viftestøy, dog uten at det blir veldig sjenerende ifølge Tek.no. Itavisen lar seg imidlertid irritere.

Tastaturet er blant de beste Itavisen har testet og maskinen er i solid byggekvalitet. Dette inntrykket blir noe forstyrret av at skjermen vingler når den står i basen på ujevnt underlag.

Til tross for imponerende ytelse kommer man ikke bort fra prisen. Som Tek konstaterer har Microsoft fortsatt en del å gå på når det kommer til valuta for pengene.

Produktspesifikasjoner: (Microsoft Surface Book 2 i7 dGPU 8GB 256GB 13,5")
Type: Nettbrett
Operativsystem: Windows 10 Home
Mål (hbd): 232 x 312 x 23 mm
Vekt: 1,64 kg
Skjerm: 13,5”, 3:2, 3000 x 2000 px, 267 PPI
Prosessor: Intel Core i7 8650U (1,9 GHz)
RAM: 8 GB
Lagringsplass: 256 GB SSD
Ekstern lagring: Ja, SDHC, SDXC, Secure Digital
Kamera: Webkamera - 5 megapiksler
Batteri: 5 - 17 timer driftstid
Lanseringsår: 2017

Les saken

#nettbrett #microsoft #surface