Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #miniprojektor

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Stor skjerm uansett hvor: Her er de beste mini-projektorene

Teknologien har tatt noen kvantesprang de seneste årene. Nå er det mulig å få en lommeprojektor som ikke koster en formue og likevel gir et godt bilde.

Les saken

#projektorer #laserprojektorer #celluon #miniprojektorer #lommeprojektorer #asus #zte #led #dlp #acer #lg #phillips #miniprojektor #optoma #vivitek

Vivitek Qumi Q6

Veier 490 gram og størrelsen er 39x102x165 mm. Denne 720p-miniprojektoren er i sitt ess når den viser presentasjoner til små grupper. Den kan også brukes til å se video, men her er den plaget med regnbueeffekt, fargegjengivelse og middelmodig sortnivå. Noen utfordringer med bildeskarpheten, men den er tilstrekkelig til å vise data.

Les saken

#projektorer #vivitek #miniprojektor

Philips PicoPix PPX4350

Veier 129 gram og størrelsen er 17x54x97 mm. Med HDMI, USB og MicroSD og innebygd mediespiller gjør den godt egnet til å projisere korte videoer. Oppløsningen på 640x480, batteritiden på 90-120 min og mangelen på en strømkabel til å projisere etter at batteriet er dødt gjør den imidlertid til et dårlig valg for å se langfilm. Oppløsningen gjør den heller ikke ideell til presentasjoner.

Les saken

#projektorer #phillips #miniprojektor

Philips PicoPix PPX4010

Med en vekt på 83 gram og en størrelse på kun 22x66x68 mm er dette en miniprojektor i ordets rette forstand. Fin å bruke sammen med en laptop for presentasjoner og veldig lav input lag gjør den ideell for å spille spill på farta. Får trekk for den lave oppløsningen på 854x480px.

Les saken

#projektorer #phillips #miniprojektor

Optoma ML750ST

Veier 380 gram og størrelsen er 4x10x11 cm. Får skryt for bildekvalitet, lysstyrke (700 lumen) og enkelt oppsett. Trekk for pris og skaleringsproblemer med full HD (den er kun 720p). Som lommeprojektorer flest har den også dårlig lyd.

Les saken

#projektorer #optoma #miniprojektor #dlp #led