Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #pocketbook

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

1 treff

PocketBook Touch Lux 3

Modellen

PocketBook Touch Lux 3 byr på lignende funksjoner som Kindle Paperwhite og Kobo Aura: 6 tommers skjerm, tilkobling gjennom WiFi, og den må helst holdes unna vann. Den største forskjellen i software, og særlig vis-à-vis Amazons modeller, er at PocketBook er direkte kompatibel med langt flere formater (f.eks. EPUB og DJVU). Dette gjør det i teorien enklere for brettet å samarbeide med norske e-bok-leverandører, som ofte leverer i formater som Amazons Kindle ikke støtter. Det må imidlertid nevnes at Kindle har fått en rekke støttefunksjoner som gir norske lesere muligheten til å konvertere nettbøker til Kindle.
Ikke desto mindre er nok PocketBooks åpne, ikke-kommersielle løsninger—som overføring av bøker gjennom Dropbox—i de fleste tilfeller en mindre tungvinn affære enn både Kindle og Kobo kan flagge med. Nordmenn kan i tillegg benytte seg av PocketBooks egen nettbutikk, Bookland. Kort sagt slipper man unna mye av de kommersielle irritasjonsmomentene som Kobo, og kanskje enda mer Kindle, er spekket med, slik som reklame på hovedmenyen.
Svenske og norske testpanel er uenige om hvordan Touch Lux 3 leverer på leseopplevelse. Norske testere mener designerne har gjort PocketBook mer behagelig og gjennomført enn Kindle og Kobo. Svenske testere mener Kindle fremdeles er i tet, noe som kanskje skyldes irritasjon over at svenske nettbutikker ikke samarbeider med Bookland. På dette punktet kan norske forbrukere ta det med ro: PocketBook er minst like egnet for norske bøker som sine konkurrenter er.

Om PocketBook

PocketBook er den relativt ferske sveitsiske produsenten som har gjort kunststykket å melde seg på i konkurransen med gigantene Amazon (USA) og Rakuten (Japan) om lesebrett-markedet. I Norge samarbeider selskapet med bokhandleren Norli. PocketBook har en større markedsandel i Nord-Europa—og særlig Skandinavia—enn i resten av verden, der spesielt Amazons Kindle er dominerende.

Spesifikasjoner

Skjermstørrelse: 6 tommer
Skjermoppløsning: 1024 x 758 px
Vekt: 180 gram
Vanntett: Nei
Nettverk-muligheter: WiFi

Les saken

#lesebrett #pocketbook