Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #høytrykkspyler

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

29 treff

Gjør vårrengjøringen enklere med beste høytrykkspyler

Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere norske og utenlandske forbrukertester.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher #nilfisk #bosch #stihl #biltema #hamron #ipc-foma #cocraft

Finn ut hvilken høytrykkspyler som er best

Det skiller mange poeng mellom beste og dårligste høytrykkspyler - og den dyreste er ikke vinneren.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher #nilfisk #bosch #stihl #biltema #hamron #ipc-foma #cocraft

Stihl RE 88

Stihl RE 88 er en allrounder som gir et godt kvalitetsinntrykk. Den har god kraft til de fleste jobber, men har noe problemer med å rengjøre vinduer godt nok. Den er robust og brukervennlig, men har en tendens til å vibrere i hånden under bruk. Slangen er på 6 m, og den er myk og medgjørlig. Terrasserenseren fungerer veldig godt. Den har maks trykk på 120 bar, motoreffekt på 1700 watt og vannforbruket er på 350 liter/time. Good House Keeping og Which? mener den har litt for høy vekt (8,9 kg).

Les saken

#høytrykkspyler #stihl

Stihl RE 129 Plus

Stihl RE 129 Plus er en robust, effektiv, stødig og kompetent høytrykkvasker. Den er enkel å forstå og bruke. Slangen er god og lang med sine 9 m, og den har fått styringsbøyle som fører slangen pent på trommelen. Fine håndtak gjør den lett å bære og henge på vegg, til tross for sine 19.8 kg. Den har maks trykk på 135 bar. Motoren har en effekt på 2300 W, og den bruker 500 liter/time. Den støyer lite.

Les saken

#høytrykkspyler #stihl

Nilfisk E 145.3-10H X-TRA

Nilfisk E 145.3-10H X-TRA er en kraftfull og effektiv høytrykksvasker som i tillegg er brukervennlig, stabil og solid. Den utfører alle oppgaver med glans. Godt design og smarte funksjoner gjør at slangen på hele 10 meter er god i bruk og enkel å holde styr på. Den har styringsbøyle som gjør at slangen legger seg pent på trommelen. Høytrykkvaskeren veier 19.8 kg, men den er likevel god å bære. Den har maks trykk på 145 bar og motoreffekten er på 2100 W. Produsent oppgir at den bruker 500 liter/time, men Dagbladet/Autofil opplevde at den brukte 45 liter mindre. Den kan legges sammen og henges lett på veggen, og den støyer ganske lite.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA

Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA er en effektiv spyler med god brukervennlighet, men den er ikke stabil nok. Ellers fungerer slangetrommelen med styringsbøyle utmerket. Maks trykk er på 140 bar, motoreffekten er på 2100 W og den har oppgitt vannforbruk på 500 liter/time. Den veier 18.6 kg.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk E150.1-10 H X-TRA

Nilfisk E150.1-10 H X-TRA er robust, og den rengjør godt og forholdsvis effektivt. Brukervennligheten er fin og lydnivået er gjennomsnittlig for en høytrykkspyler. Motoreffekt er 2300 W, maks trykk er 150 bar og vannmengde er på maks 500 l/t. Slangelengde er på hele 10 m, og spyleren har slangetrommel. Maskinen veier 20,6 kg.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA

Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA er en svært effektiv og kraftfull høytrykkspyler som også takler de vanskelige jobbene. Den er i tillegg enkel å bruke og trykkjustere etter hvilken jobb som skal utføres. Den trekkes for vekten og størrelsen, og den kunne gjerne hatt integrert beholder for vaskemiddel. Computerbild opplevde også at anmelderen fikk elektrisk støt ved berøring av støpselet. Maks trykk er 140 bar, motoreffekten er 2400 W og vannmengden er maks 550 l/t. Slangen er hele 9 meter lang, og den får pluss for slangetrommel. Modellen som kalles Nilfisk D-PG 140.4-9 P X-TRA har terrassevasker som tilbehør, og den gir et godt resultat, men Which? synes den kan være litt vanskelig å bruke.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA

Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA er en effektiv høytrykkvasker med god brukervennlighet, men førstegangsmonteringen burde vært enklere. Trykket kan stilles inn enkelt på pistolen, og slangen er på 8 m. C-PG 130.2-8 X-TRA har styringsbøyle som gjør at slangen legger seg slik den skal på trommelen, men Which? synes ikke slangetrommelen er så enkel i bruk. Den har oppgitt bruk på maks 520 liter/time, trykk på maks 130 bar og motoreffekt på 1800 W. Maskinen veier 11.2 kg, og får pluss for ekstra lang strømledning (5 m). C-PG 130.2-8 P X-TRA er helt lik som C-PG 130.2-8 X-TRA, men har terrassevasker i tillegg. Terrassevaskeren fungerer utmerket.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk C 130.1-6 X-TRA

Nilfisk C 130.1-6 X-TRA er stødig, holdbar og effektiv. Det er enkelt å stille inn vanntrykket etter hva slags jobb du skal gjøre. Får også pluss for tilbehøret. Slangen er på 6 meter og hele denne lengden må trekkes ut før du kan ta i bruk maskinen. Den veier 15.8 kg, har maks trykk på 130 bar og en motoreffekt på 1700 W. Det oppgis at den har vannforbruk på 440 liter/time.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk C 130.2-8

Nilfisk C 130.2-8 er effektiv, stødig og lett å dra med seg rundt, men trekkes for støynivået. Den er solid og gir god valuta for pengene. Slangen er på 8 m, og Aftonbladet synes denne er lite medgjørlig. Den har oppgitt bruk på maks 520 liter/time, trykk på maks 130 bar og motoreffekt på 1800 W. C 130.2-8 PAD er helt lik C 130.2-8, men har terrassevasker i tillegg. C-PG 130.2-8 X-TRA er også ganske lik, men X-TRA veier 200 g mer, kommer med slangetrommel og har noen designforskjeller på håndtaket.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk C 120.6-6 X-TRA

Nilfisk C 120.6-6 X-TRA er liten og lett med sine 6,7 kg. Den er likevel stødig, bråker lite og takler de fleste vanlige oppgavene. Terrassevaskeren gjør ganske godt rent, men Gjør Det Selv mener at den ikke er solid nok til mange års bruk. Råd & Rön trekker også mye på holdbarhet, mens Which? ikke er fornøyd med bilvaskeegenskapene. Høytrykkspyleren har godt trykk med 120 bar, og motoreffekten er 1400 W. Den bruker 440 liter vann i timen. Gjør Det Selv mener slangen på 5 m er lett å håndtere, mens Which? har litt problemer med å kveile den sammen. Sistnevnte mener også at dysene kan være litt kronglete å bytte.

Med terrassevasker som tilbehør kalles modellen Nilfisk C 120.6-6 PC X-TRA. En annen versjon er Nilfisk C 120.6-6 PCA X-TRA, som i tillegg har et ekstra børstemunnstykke. Versjonen som kalles C 120.6-6 PCAD X-TRA har også en ekstra slange som er ment for rensing av rør. Ellers er modellene identliske.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Kärcher K7 Premium Full Control

Kärcher K7 Premium Full Control Home er en kraftig maskin som utfører de fleste arbeidsoppgaver meget godt. Den er i tillegg brukervennlig, men det mangler oppheng på maskinen for strømkabelen. Trusted Reviews og M3 trekker den for høy pris. Maksimal vannmengde er på hele 600 l/t, maks trykk er 180 bar og motoreffekten er 2800 W. Den har slange på hele 10 m, og den veier 17.7 kg uten tilbehør.

De nye utgavene av K7 som heter "Full Control" har et nytt design og en ny type pistol med LED-display som viser trykket til enhver tid. "Premium"-versjonen har slangetrommel, og "Plus" betyr at du kan justere trykket ved bruk av tommel under LED-skjermen, samt at den har Multijet (3-i-1-lanse). "Home"-versjonen kommer med terrassevasker som standard tilbehør.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher

Kärcher K5 Premium Full Control

Kärcher K5 Premium Full Control er en stødig, solid og sterk høytrykkvasker som presterer veldig godt. Får en del trekk for slangen som ikke er lettsveivet og myk nok, og det er også fare for at det blir krøll på den. Dagbladet/Autofil mener slangen på 8 meter er for kort. Den kan legges sammen og er lett å bære, men den kan ikke henges opp på veggen. Produsent oppgir at den bruker 500 liter/time, men Dagbladet/Autofil hevder den brukte 44 liter mindre. Den har maks trykk på 145 bar, motoreffekt på 2100 W og veier 13,1 kg.

De nye utgavene av K5 heter "Full Control", og disse har nytt design og en ny type pistol med LED-display som viser trykket til enhver tid. "Premium"-versjonen har slangetrommel og "Plus" betyr at du kan justere trykket ved bruk av tommel under LED-skjermen, samt at den har Multijet (3-i-1-lanse). "Home"-versjonen kommer med terrassevasker som standard tilbehør, mens "Car" i navnet indikerer at den har ekstra bilvasketilbehør.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher

Kärcher K4 Full Control

Kärcher K4 Full Control er robust, stødig og sterk. Which? og GoodHouseKeeping trekker litt for brukervennligheten ved innstilling av vanntrykket. Produsenten oppgir at den veier 11.4 kg uten tilbehør, men Which? har målt vekt til 12,8 kg, noe de opplever som tungt. Maks trykk er 130 bar, og den har motoreffekt på 1800 W. Vannforbruk er oppgitt å være 420 liter/time. Det er ikke så enkelt å samle sammen slangen på versjonene uten slangetrommel.

De nye utgavene av K4 som heter "Full Control" har et nytt design og en ny type pistol med LED-display som viser trykket til enhver tid. "Premium"-versjonen har slangetrommel og "Home"-versjonen kommer med terrassevasker som standard tilbehør, mens "Car" i navnet indikerer at den har ekstra bilvasketilbehør. Både Which? og GoodHouseKeeping synes terrassevaskeren er utmerket. Biltilbehøret fungerer ikke bedre til bilvask enn det vanlige utstyret.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher

Kärcher K4 Compact

Kärcher K4 Compact har fin brukervennlighet, enkel montering og mobilitet. Den gir et godt resultat. Which? savner slangetrommel og synes den støyer for mye. De synes også vekten er for høy. Motoreffekten er 1800 W, maks trykk er 130 bar og har slange på 6 m. Vannmengde er maks 420 l/t, og den veier 10,7 kg uten tilbehør. Kärcher K4 Compact og K4 Compact Home er samme modell, men Home-versjonen kommer med terrassevasker. Denne terrassevaskeren sørger for et godt resultat.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher

Kärcher K3 Premium

Kärcher K3 Premium passer ikke til de tøffeste jobbene, fordi den ikke er spesielt effektiv eller solid. Den er kompakt og veier veldig lite, kun 9.6 kg, men er likevel ganske stødig. Motoreffekten er på 1600 W og maks trykk er 120 bar. Slangen på 6 m burde vært mykere, og den får forholdsvis lett krøll på seg. Den har oppgitt vannforbruk på 380 liter/time. Den har ikke slangetrommel. K3 Premium Home er samme modell, men Home-versjonen kommer med terrassevasker.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher

Kärcher K2 Full Control

Kärcher K2 Full Control er en lett, kompakt og solid vasker. Den utfører jobbene raskt og godt. Høytrykkspyleren trekkes litt for at flasken med vaskemiddel er ustødig og velter lett. Pluss for vekten på bare 4,3 kg uten tilbehør, men slangen på 4 m er for kort. Den har maks trykk på 110 bar, motoreffekten er 1400 W og vannmengden er maks 360 l/t.

De nye utgavene av K2 som heter "Full Control" har et nytt design og en ny type pistol med LED-display som viser trykket til enhver tid. Home- og Car-versjonene har henholdsvis terrassevasker og bilvasketilbehør som standard. Which? trekker for resultatet med biltilbehøret, og terrassevaskeren kunne vært enklere å bruke.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher

Kärcher K2 Compact

Kärcher K2 Compact når ikke helt opp når det gjelder kraft og vaskeegenskaper. Gjør Det Selv og Which? mener den ikke er verdt pengene, og Gjør Det Selv tror ikke den er solid nok til mange års bruk. Den bruker maks 360 liter/time, maks trykk er på 110 bar og motoreffekten er på 1400 W. Slangen er på bare 4 m, og den er stiv og vanskelig å håndtere. Høytrykkvaskeren har også hjul som ruller for dårlig, men håndtaket sitter godt i hånden. Den får pluss for å støye lite, være kompakt og ha lav vekt (4,1 kg uten tilbehør). Du kan velge om du vil bruke såpebeholder på dysen, eller en mindre mobil løsning med en ledning i en såpebeholder som står på bakken.

Versjonen som heter Kärcher K2 Compact Home kommer med terrassevasker som standard tilbehør, og Which? og GoodHouseKeeping mener denne gjør en grei jobb på de fleste overflater.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher

IPC Foma PW-C22P 1508

IPC Foma PW-C22P 1508 er svært lite effektiv og har dårlig brukervennlighet. Den er ustødig og kan ikke oppbevares på veggen. Slangen på 8 meter er ikke myk nok, men pluss for at den er lett å bytte. Motoreffekten er på 2500 W, har maks trykk på 150 bar og vannforbruk på 500 liter/time. Den veier hele 25 kg.

Les saken

#høytrykkspyler #ipc-foma

HAMRON 160 Bar

HAMRON 160 Bar er ganske stabil og får pluss for god slange, men ellers trekkes den mye når det gjelder brukervennlighet. Den er ikke sterk nok, men har høyt vannforbruk med 467.5L i timen, mot 438 liter/time som er oppgitt fra produsentens side. Den veier 21.1 kg, har motoreffekt på 2200 W og maks trykk på 160 bar. Slangen er på kun 5 m. Den støyer for mye og leveres uten ekstrautstyr.

Les saken

#høytrykkspyler #hamron

HAMRON 140 Bar (2017)

Den oppgraderte 2017-versjonen av HAMRON 140 Bar får ikke særlig bedre score enn den forrige. Den har fått 1 m lengre slange, slik at den nå er på 6 m, og vannmengden er økt fra 396 til 402 liter per time. Den veier 10 kg, som er 3 kg mindre enn den forrige versjonen. Ellers er spesifikasjonene like. Gjør Det Selv gir den pluss for størrelsen på såpebeholderen og kraften på 1800 watt. De trekker for støynivå, at den er ustødig og har en lite medgjørlig slange.

Les saken

#høytrykkspyler #hamron

HAMRON 140 Bar

HAMRON 140 Bar er blant de minst robuste og holdbare høytrykkvaskerne, og den er ikke effektiv nok. Slangen på bare 5 m er heller ikke myk nok. Den er liten og veier kun 13 kg, men kan ikke legges sammen. Maks trykk på 140 bar og motoreffekt på 1800 W. Høytrykkvaskeren bruker 396 liter/time. Får pluss for terrassevasker som er standardtilbehør, men denne er ikke av de mest avanserte.

Les saken

#høytrykkspyler #hamron

CoCraft HHR135

CoCraft HHR135 når ikke opp på verken holdbarhet, brukervennlighet eller rengjøringsevne. Lydnivå får gjennomsnittlig score av Råd & Rön. Motoreffekten er 1800 W, maks vannmengde er 7 l/min og maks trykk er 135 bar. Den veier 11 kg. Har slangetrommel og slange på 6 m. Høytrykkvaskeren kalles også CoCraft 40-9905 noen steder.

Les saken

#høytrykkspyler #cocraft

Bosch AQT 45-14X

Bosch AQT 45-14X er en robust og stødig maskin som leverer varene. Slangen og ledningen er imidlertid ikke myke nok, og det er ingen plass på maskina for oppbevaring av ledningen når maskina ikke er i bruk. Slangen er på 8 meter, og den veier 18.5 kg. Den har maks trykk på 140 bar og motoreffekten er på 2100 W. Produsenten oppgir at den bruker 450 liter/time, men Dagbladet/Autofil opplevde at den bruker 460 liter/time. Har en smart terrassevasker som standardutstyr.

Les saken

#høytrykkspyler #bosch

Bosch AQT 40-13

Bosch AQT 40-13 gir stort sett et fint resultat, men Which? mener den ikke takler de tøffeste jobbene. Råd & Rön trekker den mye for kort holdbarhet, og Gjør Det Selv synes slangen er skrøpelig. Pluss for at den kan legges sammen når du skal stue den vekk. Gjør Det Selv er også misfornøyde med terrasserenseren, mens Råd & Rön synes resultatet av terrassevasken blir bra. Lydnivået kunne med fordel vært lavere. Motoreffekten er på 1900 W, maks trykk er 130 bar og vannmengden er på maks 400 l/t. Den veier 8,5 kg. Slangen er på 6 m, og den har ikke slangetrommel.

Les saken

#høytrykkspyler #bosch

Bosch AQT 37-13+

Bosch AQT 37-13+ er en lett høytrykkspyler. Which? synes den er effektiv i alle oppgaver, med unntak av ved bruk av terrassevaskeren. Råd & Rön er på sin side mer fornøyd med terrassevaskeren enn bruk av spraymunnstykke. GoodHouseKeeping er mest fornøyd med resulatet ved fjerning av algevekst på hagemøbler, mens Aftonbladet synes resultatet generelt er helt OK. Lydnivå og generell brukervennlighet kunne vært bedre. Den har 3-i-1-lanse som gjør den fleksibel, men denne kan være vanskelig å ta av og på. GoodHouseKeeping og Which? synes den er lett å flytte rundt og legge sammen for oppbevaring, men Råd & Rön gir den bare gjennomsnittlig score her. Mototeffekten er på 1700 W og makstrykket er på 90 bar. Den bruker 370 l/t, veier 6,5 kg og har en slange på 6 m, men ikke slangetrommel. Bosch AQT 37-13+ er samme modell som Bosch AQT 37-13, men plus-versjonen har også terrassevasker som tilbehør.

Les saken

#høytrykkspyler #bosch

Bosch AQT 35-12

Bosch AQT 35-12 er svært lett med sine 5,5 kg, og den er sterk nok til enklere rengjøringsjobber. Høytrykkspyleren er fleksibel, lett å bruke og kan legges sammen. Den har myk, medgjørlig slange, men trekkes noe for at den ikke har slangetrommel. Slangen er kort (5 m), men Gjør Det Selv mener man ikke trenger mer til små oppgaver. 3-i-1-lansen gjør den fleksibel i bruk, men Which? synes den kan være vankelig å ta av og på. De kåret den til "Godt kjøp" i 2017. Flere trekker for høyt støynivå. Den har maks trykk på 120 bar, motoreffekt på 1500 W og et oppgitt vannforbruk på 350 liter/time. Man kan ikke regulere vanntrykket på maskinen, men det medfølger flere typer dyser med ulikt konstant trykk. Med terrassevasker som tilbehør går den under navnet Bosch AQT 35-12+.

Les saken

#høytrykkspyler #bosch

Biltema HPC 120B

Biltema HPC 120B ser ut til å ha de samme spesifikasjonene i 2017 som den hadde tidligere, men Gjør Det Selv er litt uenig med seg selv om kvaliteten på tvers av testår. Testresultatene spriker også litt mellom kildene, uavhengig av år. Det er uenigheter når det gjelder slange, stabilitet, støynivå og kraft. I 2017 mener Gjør Det Selv imidlertid at den har god slange, er stødig og støyer lite. De hevder den takler det meste av arbeidsoppgaver. Den får også pluss for god størrelse på såpebeholder. I Råd & Rön-testen fra 2017 trekker de mye for holdbarhet, og ellers gir de den gjennomsnittlige karakterer. Har nominelt trykk på 120 bar (maks 160 bar), og trykket er vanskelig å stille inn på dysen. Motoreffekten er på 2200 W og slangen er 8 m lang. Den veier hele 24 kg og bruker 438 liter vann i timen.

Les saken

#høytrykkspyler #biltema