Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nilfisk

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

20 treff

Gjør vårrengjøringen enklere med beste høytrykkspyler

Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere norske og utenlandske forbrukertester.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher #nilfisk #bosch #stihl #biltema #hamron #ipc-foma #cocraft

Finn ut hvilken høytrykkspyler som er best

Det skiller mange poeng mellom beste og dårligste høytrykkspyler - og den dyreste er ikke vinneren.

Les saken

#høytrykkspyler #kärcher #nilfisk #bosch #stihl #biltema #hamron #ipc-foma #cocraft

Hvilke støvsugere er best?

En myte om støvsugere er at en sterk motor gir bedre støvoppsamling. Her er en oppsummering av støvsugertester fra 2015, og noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe støvsuger.

Les saken

#støvsuger #electrolux #miele #philips #bosch #nilfisk #siemens #clas-ohlson

Nilfisk Select Superior

Nilfisk Select Superior er en støvsuger som støyer lite og er lett å bruke. Dessverre er den ikke veldig effektiv. Energiforbruket er lavt.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk Select Comfort Parquet

Nilfisk Select Comfort Parquet er effektiv og støysvak, men brukervennligheten er ikke helt på topp. Den er imidlertid god på gulvtepper. Den har et lavt energiforbruk.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk Select Classic

Nilfisk Select Classic er en god og effektiv støvsuger på hardt underlag, men kommer til kort på mykt. Den støyer lite, er brukervennlig og scorer middels på energiforbruk.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk One Reach

Nilfisk One Reach støvsuger bra på tepper, men er ikke like god på hardt underlag. Den scorer bra på energiforbruk og middels på støynivå. Brukervennligheten er også middels.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk Elite P Superior

Nilfisk Elite P Superior er effektiv på alle underlag, men det er en stor støvsuger som tar mye plass og veier en del. Den er best på harde gulv, og får derfor noe trekk, men får poeng for lavt lydnivå.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk Elite Energy Classic

Nilfisk Elite Energy Classic er ganske stor og tung. Til tross for dette er den kun middelmådig når det gjelder effektivitet. På brukervennlighet og energiforbruk scorer den høyt.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk E 145.3-10H X-TRA

Nilfisk E 145.3-10H X-TRA er en kraftfull og effektiv høytrykksvasker som i tillegg er brukervennlig, stabil og solid. Den utfører alle oppgaver med glans. Godt design og smarte funksjoner gjør at slangen på hele 10 meter er god i bruk og enkel å holde styr på. Den har styringsbøyle som gjør at slangen legger seg pent på trommelen. Høytrykkvaskeren veier 19.8 kg, men den er likevel god å bære. Den har maks trykk på 145 bar og motoreffekten er på 2100 W. Produsent oppgir at den bruker 500 liter/time, men Dagbladet/Autofil opplevde at den brukte 45 liter mindre. Den kan legges sammen og henges lett på veggen, og den støyer ganske lite.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA

Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA er en effektiv spyler med god brukervennlighet, men den er ikke stabil nok. Ellers fungerer slangetrommelen med styringsbøyle utmerket. Maks trykk er på 140 bar, motoreffekten er på 2100 W og den har oppgitt vannforbruk på 500 liter/time. Den veier 18.6 kg.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk E150.1-10 H X-TRA

Nilfisk E150.1-10 H X-TRA er robust, og den rengjør godt og forholdsvis effektivt. Brukervennligheten er fin og lydnivået er gjennomsnittlig for en høytrykkspyler. Motoreffekt er 2300 W, maks trykk er 150 bar og vannmengde er på maks 500 l/t. Slangelengde er på hele 10 m, og spyleren har slangetrommel. Maskinen veier 20,6 kg.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA

Nilfisk D-PG 140.4-9 X-TRA er en svært effektiv og kraftfull høytrykkspyler som også takler de vanskelige jobbene. Den er i tillegg enkel å bruke og trykkjustere etter hvilken jobb som skal utføres. Den trekkes for vekten og størrelsen, og den kunne gjerne hatt integrert beholder for vaskemiddel. Computerbild opplevde også at anmelderen fikk elektrisk støt ved berøring av støpselet. Maks trykk er 140 bar, motoreffekten er 2400 W og vannmengden er maks 550 l/t. Slangen er hele 9 meter lang, og den får pluss for slangetrommel. Modellen som kalles Nilfisk D-PG 140.4-9 P X-TRA har terrassevasker som tilbehør, og den gir et godt resultat, men Which? synes den kan være litt vanskelig å bruke.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA

Nilfisk C-PG 130.2-8 X-TRA er en effektiv høytrykkvasker med god brukervennlighet, men førstegangsmonteringen burde vært enklere. Trykket kan stilles inn enkelt på pistolen, og slangen er på 8 m. C-PG 130.2-8 X-TRA har styringsbøyle som gjør at slangen legger seg slik den skal på trommelen, men Which? synes ikke slangetrommelen er så enkel i bruk. Den har oppgitt bruk på maks 520 liter/time, trykk på maks 130 bar og motoreffekt på 1800 W. Maskinen veier 11.2 kg, og får pluss for ekstra lang strømledning (5 m). C-PG 130.2-8 P X-TRA er helt lik som C-PG 130.2-8 X-TRA, men har terrassevasker i tillegg. Terrassevaskeren fungerer utmerket.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk C 130.1-6 X-TRA

Nilfisk C 130.1-6 X-TRA er stødig, holdbar og effektiv. Det er enkelt å stille inn vanntrykket etter hva slags jobb du skal gjøre. Får også pluss for tilbehøret. Slangen er på 6 meter og hele denne lengden må trekkes ut før du kan ta i bruk maskinen. Den veier 15.8 kg, har maks trykk på 130 bar og en motoreffekt på 1700 W. Det oppgis at den har vannforbruk på 440 liter/time.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk C 130.2-8

Nilfisk C 130.2-8 er effektiv, stødig og lett å dra med seg rundt, men trekkes for støynivået. Den er solid og gir god valuta for pengene. Slangen er på 8 m, og Aftonbladet synes denne er lite medgjørlig. Den har oppgitt bruk på maks 520 liter/time, trykk på maks 130 bar og motoreffekt på 1800 W. C 130.2-8 PAD er helt lik C 130.2-8, men har terrassevasker i tillegg. C-PG 130.2-8 X-TRA er også ganske lik, men X-TRA veier 200 g mer, kommer med slangetrommel og har noen designforskjeller på håndtaket.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk C 120.6-6 X-TRA

Nilfisk C 120.6-6 X-TRA er liten og lett med sine 6,7 kg. Den er likevel stødig, bråker lite og takler de fleste vanlige oppgavene. Terrassevaskeren gjør ganske godt rent, men Gjør Det Selv mener at den ikke er solid nok til mange års bruk. Råd & Rön trekker også mye på holdbarhet, mens Which? ikke er fornøyd med bilvaskeegenskapene. Høytrykkspyleren har godt trykk med 120 bar, og motoreffekten er 1400 W. Den bruker 440 liter vann i timen. Gjør Det Selv mener slangen på 5 m er lett å håndtere, mens Which? har litt problemer med å kveile den sammen. Sistnevnte mener også at dysene kan være litt kronglete å bytte.

Med terrassevasker som tilbehør kalles modellen Nilfisk C 120.6-6 PC X-TRA. En annen versjon er Nilfisk C 120.6-6 PCA X-TRA, som i tillegg har et ekstra børstemunnstykke. Versjonen som kalles C 120.6-6 PCAD X-TRA har også en ekstra slange som er ment for rensing av rør. Ellers er modellene identliske.

Les saken

#høytrykkspyler #nilfisk

Nilfisk Bravo Energy

Nilfisk Bravo Energy fungerer bra på hardt gulv, men ikke like bra på mykt underlag. Den har et lavt energiforbruk, scorer middels på støynivå og har god brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk-ALTO Handy 2-in-1

Nilfisk-ALTO Handy 2-in-1 rengjør bra på hardt underlag og tepper, men har litt problemer ved lister og skapkanter. Tilbehøret føles litt plastikkaktig.

Les saken

#støvsuger #nilfisk