Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #vaude

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

3 treff

Disse teltene forsterker turgleden

Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Denne testen oppsummerer grundige tester for norske turforhold, både de helt nye og de mindre ferske, slik at du kan finne riktig telt uansett behov og lommebok-størrelse.

Les saken

#telt #msr #helsport #fjällräven #marmot #hilleberg #robens #frisport #bergans #exped #mountain-hardwear #fauna #coleman #mckinley #vaude #outwell #xplor #biltema #clas-ohlson #black-diamond

Vaude Taurus 3P

3 personer, 3-sesongstelt: Vaude har laget en rimelig modell som er svært behagelig å transportere, med god pakkpose. Ifølge testpanelet har teltet et greit oppsett. Forteltet er svært lite. Det er absolutt mulig med tre personer, men nok best egnet til to. God klaff over glidelås som skjermer for regn. Mangler ventiler, men lufting under duken.

Les saken

#telt #vaude

Vaude Campo 3P

3 personer, 3-sesongs kuppeltelt: Campo 3P er et middels godt telt som fungerer fint til de fleste anledninger, skal vi tro testpanelet. Den praktiske pakkeløsningen er et pluss, mens forteltene er i overkant små (kun plass til sko). Inngang på begge sider. Liten liggeplass til tre, bra til to. Lufting fungerer greit, med ventiler som har myggnett og delvis lukking.

Les saken

#telt #vaude
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.