Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #aga

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Er Sodastream beste kullsyremaskin?

Sodastream dominerer blant kullsyremaskinene, men er merket faktisk best i test? Sjekk ut vår store sodastream-test her.

Les saken

#sodastream #kullsyremaskin #kitchenaid #aga #aqvia #isi

AGA Aqvia Exclusive


AGA Aqvia Exclusive lager veldig godt kullsyrevann, men er ikke like enkel å håndtere som de mest brukervennlige maskinene. Særlig er det vanskelig å montere gassylinderen, rengjøre den, flytte den og å faktisk lage vann. Den trekkes også for høyt støynivå. Ellers fremstår den i god kvalitet, i tillegg til at den er passe sikker. Heller ikke denne modellen har beskyttelse mot feilmontert flaske. TV2 mener Aqvia Exclusive er helt lik Balance, foruten materialet den er laget av. Aftonbladet mener denne modellen er et kjøp som gir mye for pengene.

Spesifikasjoner

Rask kobling av flasken: Nei
Justerbart kullsyrenivå: Nei
Maks volum: 9,1 dl
Dosering: Manuell
HxBxD: 44x13x25 cm
Vekt: 3,7 kg

Les saken

#sodastream #kullsyremaskin #aga #aqvia

AGA Aqvia Balance

AGA Aqvia Balance lager god kullsyre og utnytter gassflasken effektivt. Den er noe vanskeligere å håndtere enn de andre modellene. Blant annet er det vanskelig å lage kullsyrevann og å vaske maskinen. Den trekkes også for et høyt lydnivå. Videre fremstår den av god kvalitet, og den er passe sikker å bruke. Den trekkes av Råd & Rön fordi den ikke kommer med beskyttelse mot feilmontert flaske. De andre testkildene ser ikke de samme problemene med brukervennlighet, og mener denne kullsyremaskinen fra AGA er et godt budsjettkjøp.

Spesifikasjoner

Rask kobling av flasken: Nei
Justerbart kullsyrenivå: Nei
strong>Maks volum: 9,1 dl
Dosering: Manuell
HxBxD: 34x12x26 cm
Vekt: 2,5 kg

Les saken

#sodastream #kullsyremaskin #aga #aqvia