Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #kitchenaid

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

11 treff

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test.

Les saken

#slowcooker #crock-pot #sage #russell-hobbs #cuisinart #kitchenaid

De beste kjøkkenmaskinene

Med en kjøkkenmaskin kan du lage alt fra eggedosis til store gjærbakster enkelt og greit. Under har vi har samlet tester av de beste mikserne på markedet slik at du enkelt kan velge den beste maskinen for deg og ditt behov.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood #kitchen-aid #sage #smeg #electrolux #kitchenaid #bosch

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

Kamp om topplasseringen i test av kaffetraktere

Trakting er den mest populære måten å lage kaffe her til lands, da hele 7 av 10 har en hjemme. Dersom du ønsker å bli en av dem, får du her en oversikt over de beste trakterne.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #delonghi #philips #moccamaster #bosch #melitta #obh-nordica #severin #siemens #electrolux #braun #wmf #wilfa #kenwood #kitchenaid #tristar

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

KitchenAid Multi Cooker 5KMC4244ACA

KitchenAid Multi Cooker 5KMC4244ACA er generelt god ifølge testen fra Choice. Testen trekker fram at apparatet fungerer godt og er lett å bruke, samt at riskokerfunksjonen er bra. Den får pluss for å ha en rørefunksjon, men dessverre fungerer ikke denne optimalt da den rører ujevnt. Kokeren har preprogrammerte innstillinger og den kan også brukes som en normal kokeplate da den kan kjøres på temperaturerer fra 75 til 230 grader.

Av negative bemerkninger trekker Choice fram at kondens samler seg under lokket, at beholder kan vaskes i oppvaskmaskin men at dette ikke er anbefalt, at håndtakene er litt små samt at det bare er én setting (lav).

Les saken

#slowcooker #kitchenaid

KitchenAid Magnetic Drive Blender 5KSB5080

KitchenAid Magnetic Drive Blender 5KSB5080 får trekk for høy pris. Blenderen har 1300W motor og kommer med en 1,75L BPA-fri plastkolbe. Den lager fine supper og smoothier, men den støyer mye, er stor og kan være litt kronglete å bruke. Det tar svært lang tid å lage nøttesmør. Noen mener den knuser is lett, mens andre hevder den bruker lang tid på is og andre harde, tøffe ingredienser. Noen kilder skriver at det er en av de beste blenderne på markedet, mens andre ikke er overbevist.

Les saken

#blender #kitchenaid

KitchenAid Artisan 5KSM125

De noe kronglete modellnavnene KSM125 og KSM175 er oppfølgerene til KSM150.KSM125 og KSM175 er identiske maskiner og forskjellen mellom de to modellnavnene er utstyrspakken som følger med.

Maskinen får skryt for å være stille, men med god ytelse i tillegg til å være brukervennlig. Makinen er god på rører, puddinger og brøddeiger, men er utsatt for søl. At den er enkel å rengjøre gir imidlertid plusspoeng. Den mangler litt for å nå helt opp i toppen på piskingen og har en tendens til å få rester liggende langs kantene.

Det er en relativt tung maskin som har en tendens til å gå noe varm under tung belastning. Enkelte kilder ser på tyngden som en fordel da den ikke beveger seg under tung bruk. Enkelte trekker også for en lite brukervennlig hastighetskontroll i tillegg til en høy pris.

Produktspesifikasjoner:

Vekt: 10,4 kg
Bredde: 36 cm
Høyde: 35 cm
Dybde: 22 cm
Watt: 300
Lyd (dBA): 70
Kapasitet: 4,8 liter

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kitchenaid

KitchenAid Artisan 5KSB5553

KitchenAid Artisan 5KSB5553 er en solid maskin, men blenderegenskapene skuffer. Den er gjennomsnittlig til smoothier, supper og hakking, men er veldig god på å rive ost og blende babymat. Noen mener den er veldig god på isknusing, mens andre mener den takler dette dårlig. Den har bare 550W motor og kommer med to glasskolber på 1,5L og 0,75L. Helt grei når det gjelder støy og rengjøring, men den generelle brukervennligheten kunne vært bedre.

Les saken

#blender #kitchenaid

Kitchen Aid KCMO802

Kaffetrakter: Kitchen Aid KCMO802 bruker ca. 12 minutter på å brygge kaffen. Den får pluss for at den er lett å helle av og at den skrur seg av automatisk etter 30 minutter. Det er derimot knotete å fylle på vann, vanskelig å se vann-nivå, og man får dårlig grep om håndtaket.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #kitchenaid
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.