Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #kitchenaid

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

17 treff

Er Sodastream beste kullsyremaskin?

Sodastream dominerer blant kullsyremaskinene, men er merket faktisk best i test? Sjekk ut vår store sodastream-test her.

Les saken

#sodastream #kullsyremaskin #kitchenaid #aga #aqvia #isi

Vannkokere til ulike behov

Det skiller lite i kvaliteten på de mest populære vannkokerne. Valget står derfor mellom pris, design eller nyttige tilleggsfunksjoner når du skal kjøpe ny tekanne.

Les saken

#vannkoker #smeg #bosch #dualit #delonghi #kitchenaid #kenwood #breville #morphy-richards #braun #siemens #russell-hobbs #philips #eva-solo #electrolux

Langtidskokeren som lager maten for deg

Slow-cookeren har vært svært populær i USA og England i årevis, men har ikke nådd samme status i Norge ennå. Les her for informasjon om hva en slow-cooker er, hva du bruker den til, samt hvilke som er best i test.

Les saken

#slowcooker #crock-pot #sage #russell-hobbs #cuisinart #kitchenaid

De beste kjøkkenmaskinene

Med en kjøkkenmaskin kan du lage alt fra eggedosis til store gjærbakster enkelt og greit. Under har vi har samlet tester av de beste mikserne på markedet slik at du enkelt kan velge den beste maskinen for deg og ditt behov.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood #kitchen-aid #sage #smeg #electrolux #kitchenaid #bosch

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

Kamp om topplasseringen i test av kaffetraktere

Trakting er den mest populære måten å lage kaffe her til lands, da hele 7 av 10 har en hjemme. Dersom du ønsker å bli en av dem, får du her en oversikt over de beste trakterne.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #delonghi #philips #moccamaster #bosch #melitta #obh-nordica #severin #siemens #electrolux #braun #wmf #wilfa #kenwood #kitchenaid #tristar

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

KitchenAid Multi Cooker 5KMC4244ACA

KitchenAid Multi Cooker 5KMC4244ACA er generelt god ifølge testen fra Choice. Testen trekker fram at apparatet fungerer godt og er lett å bruke, samt at riskokerfunksjonen er bra. Den får pluss for å ha en rørefunksjon, men dessverre fungerer ikke denne optimalt da den rører ujevnt. Kokeren har preprogrammerte innstillinger og den kan også brukes som en normal kokeplate da den kan kjøres på temperaturerer fra 75 til 230 grader.

Av negative bemerkninger trekker Choice fram at kondens samler seg under lokket, at beholder kan vaskes i oppvaskmaskin men at dette ikke er anbefalt, at håndtakene er litt små samt at det bare er én setting (lav).

Les saken

#slowcooker #kitchenaid

KitchenAid Magnetic Drive Blender 5KSB5080

KitchenAid Magnetic Drive Blender 5KSB5080 får trekk for høy pris. Blenderen har 1300W motor og kommer med en 1,75L BPA-fri plastkolbe. Den lager fine supper og smoothier, men den støyer mye, er stor og kan være litt kronglete å bruke. Det tar svært lang tid å lage nøttesmør. Noen mener den knuser is lett, mens andre hevder den bruker lang tid på is og andre harde, tøffe ingredienser. Noen kilder skriver at det er en av de beste blenderne på markedet, mens andre ikke er overbevist.

Les saken

#blender #kitchenaid

KitchenAid KEK1722

KEK1722 fra KitchenAid koker opp vann raskt og klarer fint å koke vann til bare én kopp om gangen. Den kommer med 5 ulike temperaturinnstillinger, noe som gjør det enkelt å varme vann til ulike formål. Det er også lett å fylle kokeren med vann og se hvor mye som er i kjelen.

Vannkokeren fra KitchenAid får trekk for et ukomfortabelt håndtak. Den klarer heller ikke å varme vannet til nøyaktig gitt temperaturer, samtidig som den lager mye lyd under bruk. Merk også at KitchenAid KEK1722 har hatt sikkerhetsproblemer, som beskrevet i neste avsnitt.

Obs! Denne vannkokeren har hatt et sikkerhetsproblem hvor håndtaket på flere vannkokere har falt av under bruk. Dette gir en åpenbar risiko for forbrenningsskader. Problemet gjaldt 310 000 kokere produsert mellom januar 2013 og juni 2017. KichenAid la opp til at forbrukere kunne få byttet de gamle modellene og du kan selv sjekke om produktet ditt hører til i denne gruppen her.

I forbindelse med dette problemet er det verdt å merke seg at britiske Which for tiden ikke anbefaler noen produkter fra Whirlpool, som eier KitchenAid, etter et sikkerhetsproblem med tørketromlene deres. Les mer om det ved å trykke på denne lenken.

Rengjøring: Vanskelig å rengjøre
Kapasitet: 1,7 l
Minimumsvolum: 2,5 dl
Vekt: 1,1 kg
Koketid 1 l: 2 m 25 s

Les saken

#vannkoker #kitchenaid

KitchenAid KEK1222

KitchenAids 5KEK1222 er en middels god vannkoker som får varierende tilbakemeldinger fra testerne. Blant annet er australske Choice og britiske Which helt uenige i hvor mye lyd vannkokeren lager – Choice synes 5KEK1222 bråker for mye, mens Which påpeker at vannkokeren er svært stillegående. Ellers er de enige om at produktet er enkelt å styre med knappene og lett å fylle med vann.

5KEK1222 får trekk for å være en liten vannkoker med en maksimumskapasitet på stusselige 1,3 liter. Den er også vanskelig å rengjøre, i tillegg til at det er vanskelig å vite hvor mye vann som er i kannen da den ikke har noe innsyn i kjelen.

Obs! Britiske Which anbefaler for tiden ingen produkter fra Whirlpool, som eier KitchenAid, etter et sikkerhetsproblem med tørketromlene deres. Les mer om det ved å trykke på denne lenken. KitchenAid har også hatt sikkerhetsproblemer med en av vannkokerne sine. Se mer informasjon om dette under KitchenAid 5KEK1722.

Rengjøring: Vanskelig å rengjøre
Kapasitet: 1,3 l
Minimumsvolum: 5 dl
Vekt: 1,1 kg
Koketid 1 l: 3 m 20 s

Les saken

#vannkoker #kitchenaid

KitchenAid Artisan 5KSM125

De noe kronglete modellnavnene KSM125 og KSM175 er oppfølgerene til KSM150.KSM125 og KSM175 er identiske maskiner og forskjellen mellom de to modellnavnene er utstyrspakken som følger med.

Maskinen får skryt for å være stille, men med god ytelse i tillegg til å være brukervennlig. Makinen er god på rører, puddinger og brøddeiger, men er utsatt for søl. At den er enkel å rengjøre gir imidlertid plusspoeng. Den mangler litt for å nå helt opp i toppen på piskingen og har en tendens til å få rester liggende langs kantene.

Det er en relativt tung maskin som har en tendens til å gå noe varm under tung belastning. Enkelte kilder ser på tyngden som en fordel da den ikke beveger seg under tung bruk. Enkelte trekker også for en lite brukervennlig hastighetskontroll i tillegg til en høy pris.

Produktspesifikasjoner:

Vekt: 10,4 kg
Bredde: 36 cm
Høyde: 35 cm
Dybde: 22 cm
Watt: 300
Lyd (dBA): 70
Kapasitet: 4,8 liter

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kitchenaid

KitchenAid Artisan 5KSB5553

KitchenAid Artisan 5KSB5553 er en solid maskin, men blenderegenskapene skuffer. Den er gjennomsnittlig til smoothier, supper og hakking, men er veldig god på å rive ost og blende babymat. Noen mener den er veldig god på isknusing, mens andre mener den takler dette dårlig. Den har bare 550W motor og kommer med to glasskolber på 1,5L og 0,75L. Helt grei når det gjelder støy og rengjøring, men den generelle brukervennligheten kunne vært bedre.

Les saken

#blender #kitchenaid

KitchenAid 5KSS1121

KitchenAid 5KSS1121 er en god kullsyremaskin som er enkel å håndtere og lager gode bobler. Den er laget i god kvalitet, og oppleves sikker. Den trekkes noe for høyt lydnivå.

Spesifikasjoner

Rask kobling av flasken: Nei
Justerbart kullsyrenivå: Ja
Maks volum: 8,4 dl
Dosering: Ikke oppgitt
HxBxD: 45x19x27 cm
Vekt: 7,5 kg

Les saken

#sodastream #kullsyremaskin #kitchenaid

KitchenAid 5KEK1522

KitchenAids 5KEK1522 kommer med flere ulike temperaturinnstillinger, noe som gjør det enkelt for deg å koke vann til ulike formål. I motsetning til de fleste andre vannkokere med mange temperaturinnstillinger leverer 5KEK1522 svært nøyaktige temperaturer. I tillegg får vannkokeren skryt for å kunne koke vann til bare én kopp om gangen. Den er også lett å styre med knappene og enkel å fylle med vann.

5KEK1522 får trekk for at det er vanskelig å se hvor mye vann som er i kanna, for at den er tung å løfte, lager lite lyd og lager mye damp under oppkoking.

Obs! Britiske Which anbefaler for tiden ingen produkter fra Whirlpool, som eier KitchenAid, etter et sikkerhetsproblem med tørketromlene deres. Les mer om det ved å trykke på denne lenken. KitchenAid har også hatt sikkerhetsproblemer med en av vannkokerne sine. Se mer informasjon om dette under KitchenAid 5KEK1722.

Rengjøring: Vanskelig å rengjøre
Kapasitet: 1,5 l
Minimumsvolum: 2,5 dl
Vekt: 1,1 kg
Koketid 1 l: 2 m 25 s

Les saken

#vannkoker #kitchenaid

Kitchen Aid KCMO802

Kaffetrakter: Kitchen Aid KCMO802 bruker ca. 12 minutter på å brygge kaffen. Den får pluss for at den er lett å helle av og at den skrur seg av automatisk etter 30 minutter. Det er derimot knotete å fylle på vann, vanskelig å se vann-nivå, og man får dårlig grep om håndtaket.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #kitchenaid