Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #dabadapter

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

14 treff

Sikre deg den beste DAB-adapteren før FM-nettet slukkes

Har bilen din en gammel FM-radio, kan en DAB-adapter være den letteste og billigste løsningen dersom du ønsker å høre på DAB-radio. Dette kan gi deg andre fordeler også, som strømming av musikk, handsfree og lading til mobilen. Sjekk hvilke adaptere som har dette, og hvilke som er best i test.

Les saken

#dabadapter #pure #senz #power #tinyaudio #ttmicro #swc #dension #audicom #autodab #clint-digital

Tiny Audio C5

Tiny Audio C5 er enkel i bruk og gir meget god lyd. Den har en forbedret skjerm/kontrollenhet til dashbordet, men installeringen av denne og antennen krever litt jobb for å få pent resultat i bilen. Adapteren har handsfree med innebygget mikrofon, og smartphone og andre enheter kan kobles til den via Bluetooth eller AUX-kabel. Har automatisk frekvensskifte.

Les saken

#dabadapter #tinyaudio #ttmicro

Tiny Audio C3

Tiny Audio C3 er lett å montere og får ros for kvaliteten på antennen. DAB-adapteren kommer med norsk bruksanvisning, og med Bluetoothen kan man både koble til handsfree og andre enheter for lydavspilling. Dette kan også gjøre med AUX-kabel. Minuspoeng gis for mye ledninger og brukervennligheten som ikke alltid oppleves som optimal.

Les saken

#dabadapter #tinyaudio #ttmicro

Tiny Audio C2+

Tiny Audio C2+ er brukervennlig og enkel og montere. Du kan koble den til telefonen både for å strømme musikk og om du har bilholder til mobilen kan den brukes som handsfree. Antennen settes fast med en sugekopp i frontruta, og det kommer en del løse ledninger med. Anmelderne mener den gir mye for pengene.

Les saken

#dabadapter #tinyaudio #ttmicro

Tiny Audio C10

Tiny Audio C10 er veldig enkel i bruk. Den har en liten, trådløs kontrollenhet uten skjerm til dashbordet, mens hovedenheten kan gjemmes et annet sted. Lydkvaliteten er ikke den beste, fordi den kun gir lyd over FM, ikke via AUX-kabel. Har automatisk frekvensskifte. Kan kobles til ekstern mikrofon som festes på dashbordet eller i taket for handsfree.

Les saken

#dabadapter #tinyaudio #ttmicro

Senz SCADBT214

Senz SCABT214 er en DAB-adapter som er enkel å montere og enkel å bruke. Lyden er grei, og den har handsfree-tilkobling via Bluetooth. Den kan endre farge, og lage lister med kanaler og forhåndsvalg. Minuspoeng gis for mye ledninger og skurrete Bluetooth.

Les saken

#dabadapter #senz

Pure Highway 400

Pure Highway 400 får skryt for brukervennlighet, men installasjonen er fortsatt komplisert i likhet med forgjengeren, Highway 300. Lyden er forbedret, og den spraker mindre enn før. I tillegg har den fått handsfree og Bluetooth, og den kan styres med stemmekontroll slik at du blant annet kan sende meldinger uten å ta på mobilen. Skjermen er i minste laget, men om du ringer og melder mye i bilen kan denne adapteren være verdt pengene. TV2 Hjelper Deg savner knapper til favorittkanalene. Pure Highway 400 er akkurat den samme som Alpine EZI-DAB-GO, men ulike butikker bruker ulike navn på den.

Les saken

#dabadapter #pure

Pure Highway 300 DI

Pure Highway 300 DI har en kronglete montering, og om man ikke har mye kunnskap bør man overlate det til en fagkyndig. Selve brukervennligheten er bedre, og fjernkontrollen beskrives som intuitiv og man kan spole i radiosendingene. DAB-adapteren har to tunere, noe som gjør at man raskt kan bytte kanal og får gode signaler. Til tross for dette beskrives lyden som dårlig, det er ingen handsfree eller Bluetooth muligheter, og det blir mye styr med kabler når også fjernkontrollen har ledning.

Les saken

#dabadapter #pure

Power PCAD014

Power PCAD014 har en enkel montering og bruksanvisning på norsk. Man kan ikke lagre kanaler, men man kan spille av fra andre enheter dersom man kobler disse til via USB. Det innebærer at man også kan lade andre enheter med den. DAB-adapteren er rask og har grei brukervennlighet. Sammenlignet med mange andre adaptere på markedet er den rimelig, og den gir mye for pengene.

Les saken

#dabadapter #power

Dension DAB+P

Dension DAB+P er en skult adapter etter montering, men den er langt fra den enkleste å montere. Engelsk bruksanvisning kan være en hindring. DAB-adapteren styres gjennom en app, og kobles til mobilen via Bluetooth. Den har både AUX- og USB-inngang. Bluetooth-koblingen kan være ustabil, og det påvirker hvor mye kontroll man har over radioen.

Les saken

#dabadapter #dension

Clint Digital CAD15

Clint Digital CAD15 er forholdsvis enkel i bruk, men trekkes mye for dårlig lydkvalitet. Smartphone og andre enheter kan kobles til adapteren via Bluetooth eller AUX-kabel, og den har handsfree. Den kombinerte hovedenheten og kontrollenheten med skjerm festes på dashbordet med dobbeltsidig teip. Den har automatisk frekvensskifte.

Les saken

#dabadapter #clint-digital

AutoDAB SWC

AutoDAB SWC er en DAB-adapter som er laget for BMW, men de har andre modeller for andre merker også. Man må ta ut stereoen for å koble den opp, og det tar lang tid. Når den vel er på plass, er det kun antennen som er synlig. Den styres med multifunksjonsknappene på rattet. Kronglete brukervennlighet og tregt kanalbytte trekker ned poengsummen.

Les saken

#dabadapter #swc

AutoDAB SmartDAB

AutoDAB Smart er rask og lett å koble opp, og den kontrolleres enkel med mobilen. En forutsetning for å kunne koble den opp, er at bilradioen har AUX- inngang. Brukervennligheten er ikke fullstendig optimal, og en kort AUX-kabel begrenser hvordan man kan installere den.

Les saken

#dabadapter #autodab

AudiocomX aDABter

AudiocomX aDABter er relativt enkel å montere, men er enklere å bruke. Den har et trådløst knappepanel som kommuniserer med radioen, men dette er treg. Man kan ikke koble andre enheter trådløst til radioen, og den har ingen kanalliste. Har service following (automatisk frekvensskifte).

Les saken

#dabadapter #audicom