Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #pure

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

23 treff

Stor variasjon i lydkvalitet blant årets DAB-radioer

Har du ennå ikke kastet deg på DAB-toget? I denne oppdaterte oversikten finner du de beste DAB-radioene i 2018.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli #roberts #jensen #jbl #pop #amadeus #radionette #geneva #ruark #pure #evoke #sony #vq #sangean #sandstrøm

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

DAB-radioene som gir den fineste lyden

2017 er året flere av de største radiokanalene forlater FM-nettet, og mange vil gå til innkjøp av DAB-radio. Vi har samlet sammen forbrukertester fra norske og utenlandske anmeldere, slik at det blir enklere for deg å unngå bomkjøp. Her ser du hvilke DAB-radioer som er best i test.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke #tivoli #geneva #roberts #jensen #tt-micro #pinell #pop #amadeus #tinyaudio #sony #revo #vq #radionette #ruark #panasonic #scansonic

Sikre deg den beste DAB-adapteren før FM-nettet slukkes

Har bilen din en gammel FM-radio, kan en DAB-adapter være den letteste og billigste løsningen dersom du ønsker å høre på DAB-radio. Dette kan gi deg andre fordeler også, som strømming av musikk, handsfree og lading til mobilen. Sjekk hvilke adaptere som har dette, og hvilke som er best i test.

Les saken

#dabadapter #pure #senz #power #tinyaudio #ttmicro #swc #dension #audicom #autodab #clint-digital

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Pure Voca

Pure Voca er en rimelig Bluetooth høyttaler som er liten og lett å ta med seg på reise. Lyden regnes for svær god i henhold til både prisklassen, størrelsen og vekten. I testene får den trekk for at lyden er for basstung, og for at den kun kan kobles mot en enhet av gangen.

Les saken

#høyttalere #pure

Pure Siesta S6

Pure Siesta S6 har et godt opplyst display som det går an å dimme når det blir mørkt. Den er også enkel å programmere, har Bluetooth og USB-port. Designet er elegant. Lyden låter bra i de fleste sjangere, men det blir litt skurrete når volumet skrus for høyt. Radioen får også trekk for å være litt vel stor til et nattbord.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure One Midi 3s

Pure One Midi 3s har klokkedisplay og alarm, og er egnet til nattbordet. Vær obs på at den ikke har slumrefunksjon, så om du er avhengig av slumring for å vekkes bør du ha flere alarmmuligheter. Lyden er ikke dårlig, ifølge Which. Radioen er likevel liten, så man kan ikke forvente seg at den spiller høyt, men lyden er i alle fall godkjent. Radioen er enkel å bruke og har en klar og fin skjerm.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure One Maxi 3s

Pure One Maxi 3s har alarm og klokke, men en timer som gjør at du kan sovne til lyden og radioen vil skru seg av etter en viss tid. Lyden er midt på treet, både når det gjelder musikk og tale. Bassen mangler riktignok litt, men man kan heller ikke forvente mer av en liten radio. Radioen er enkel å stille inn og bruke. Displayet er klart og godt opplyst, og man kan også dimme lysstyrken på kvelden for eksempel.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Move T4

Pure Move T4 er en liten og kompakt radio som får plass i lomma. Den har Bluetooth, hodetelefonutgang, samt alarm. Batteritiden er på 15 timer. Den er enkel å sette opp og navigere, til tross for at What Hi-Fi ikke liker at pilene på toppen navigerer opp og ned på skjermen. Når det gjelder lyden er dette som sagt en liten radio, så man kan ikke forvente seg all verdens. Den spiller ikke særlig høyt, men lyden blir ikke så aller verst med litt justeringer. Dette gjør at What Hi-Fi synes prisen er i overkant stiv, men om ikke lyden er det viktigste for deg vil denne radioen fint gjøre nytten.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Highway 400

Pure Highway 400 får skryt for brukervennlighet, men installasjonen er fortsatt komplisert i likhet med forgjengeren, Highway 300. Lyden er forbedret, og den spraker mindre enn før. I tillegg har den fått handsfree og Bluetooth, og den kan styres med stemmekontroll slik at du blant annet kan sende meldinger uten å ta på mobilen. Skjermen er i minste laget, men om du ringer og melder mye i bilen kan denne adapteren være verdt pengene. TV2 Hjelper Deg savner knapper til favorittkanalene. Pure Highway 400 er akkurat den samme som Alpine EZI-DAB-GO, men ulike butikker bruker ulike navn på den.

Les saken

#dabadapter #pure

Pure Highway 300 DI

Pure Highway 300 DI har en kronglete montering, og om man ikke har mye kunnskap bør man overlate det til en fagkyndig. Selve brukervennligheten er bedre, og fjernkontrollen beskrives som intuitiv og man kan spole i radiosendingene. DAB-adapteren har to tunere, noe som gjør at man raskt kan bytte kanal og får gode signaler. Til tross for dette beskrives lyden som dårlig, det er ingen handsfree eller Bluetooth muligheter, og det blir mye styr med kabler når også fjernkontrollen har ledning.

Les saken

#dabadapter #pure

Pure Evoke H4

Pure Evoke H4 er en større variant av H3, men koster en del mer. For disse pengene får du større høyttaler, bredere kabinett og slumrefunksjon. Testen fra Dinside mener imidlertid dette ikke er verdt de ekstra kostnadene, og at denne faktisk er dårligere enn H3 på punkter som betjening og design.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Evoke H3

Pure Evoke H3 har flott design, med imitert trekabinett, fargeskjerm og god plassering av knapper. Lyden er god og behagelig. Oppladbart batteri må kjøpes ekstra.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke H2

Pure Evoke H2 har lagringsplass for 20 favorittkanaler, AUX-inngang, hodetelefonutgang, alarm og timer. Det har mulighet for å bruke et oppladbart batteri skal vare i opptil 30 timer, men dette må kjøpes i tillegg. Når det gjelder lydkvalitet spriker anmelderne i sine vurderinger. Noen mener lyden bare er godkjent, mens for eksempel What Hi-Fi synes lyden er imponerende god. Designet kommer i to utgaver, eik og valnøtt. Radioen ble kåret til vinner av What Hi-FI´s 2018-test.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke D6

Pure Evoke D6 er den største i Evoke serien, og den eneste med stereo-høytalere. Pent design som kommer i ulike fargevarianter trekker opp, sammen med god lyd og brukervennlighet. Den har Bluetooth, AUX-inngang og hodetelefonutgang, og den lagrer opptil 30 favorittkanaler. Du kan kjøpe ekstra batteripakke for å gjøre den bærbar, og da skal batteriet holde i opptil 50 timer.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke D4 BT

Pure Evoke D4 BT strømmer lyd via Bluetooth fra mobil, nettbrett og data, og den har AUX-inngang og hodetelefonutgang. Strømmingen er bra, men den har ikke tilgang til internettradio, men om du laster ned Pures app, kan du få tilgang via denne. DAB radioen oppleves som enkel å bruke, den fungerer også som vekkerklokke og har et eget slumre-håndtak. Den kan lagre opptil 30 favorittkanaler. Ved kjøp av ekstra batteripakke kan den bli bærbar, og da skal batteriet holde i opptil 50 timer.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke D2 Mio

Denne Pure-radioen har både FM, DAB+, radio, Bluetooth, AUX-inngang og hodetelefonutgang. Pent design gir plusspoeng, men små knapper og liten skjerm oppleves som lite brukervennlig. Lyden er grei, men kunne vært bedre, uavhengig av lydkilde. Størrelsen er fin for ferie og utebruk. Ved kjøp av ekstra batteripakke kan den bli bærbar. Det oppladbare batteriet skal holde i opptil 30 timer og du kan lagre opptil 20 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke C-F6

Pure Evoke C-F6 er en alt-i-ett spiller, med flere tilkoblingsmuligheter. Den kan brukes som CD-spiller, kobles til Spotify, Bluetooth og har AUX-inngang. Den har også svært god lyd som kan spille høyt uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Elan E3

Pure Elan E3 har hodetelefoninngang, linjeinngang og batterikammer til 4 AA-batterier. Den er enkel å bruke, med fire knapper for stasjonsprogrammering. Lite futt i lyden.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Digital One Midi Series 3

Pure Digital One Midi Series 3 er lett å bruke, men mangler Bluetooth. Til gjengjeld kan du koble til mobilen via ledning. Den har fem knapper hvor du kan stille inn favorittkanalene dine. Lyden er fin og klar, men skorter litt på bassen.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Digital One Maxi Series 3

Pure Digital One Maxi Series 3 er en litt bedre utgave av Pure Midi Series. Den har bedre lyd, og samme gode brukervennlighet. Den kan brukes med seks AA-batterier. Også denne mangler Bluetooth.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Avalon N5

Pure Avalon N5 får sprikende anmeldelser. Den får skryt av Good Housekeeping for å ha en varm og god lyd, mens Which mener lyden er sprakete og dårlig. De er derimot enige om at designet er stilig, men at displayet er lite. Which legger også til at displayet er for mørkt. Den er ellers enkel å bruke. Radioen har Bluetooth.

Les saken

#dabradio #radio #pure