Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #eurosko

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Barn2017

Disse vinterskoene holder føttene varme

Vintersko til barn bør holde vann ute, og de bør være godt isolert, slik at de holder på varmen. Her får du en oversikt over de beste skoene, samt noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe vintersko til barnet ditt.

Les saken

#vintersko #superfit #sorel #eurosko #viking #treksta #dinsko #kavat #skopunkten #pax #shoeday #ecco

Eurosko Ponny Sympatex 0025

Eurosko Ponny Sympatex 0025 finnes i størrelse 20-21, og har Sympatex-membran. Den har høy grad av vanntetthet, men er dårligere på varmeisolasjon. Temperaturen sank med 9,5 grader da skoen ble utsatt for -20 grader i 30 minutter. Den puster ganske dårlig, men tørker relativt kjapt.

Les saken

#vintersko #eurosko

Eurosko Ponny Sympatex 0022

Eurosko Ponny Sympatex 0022 scorer veldig bra på vanntetthet, og har god isoleringsevne. Den får også pluss for lite såleslitasje. Den har refleks, forsterket tåparti, og uttakbare såler. Kommer i størrelse 20-30.

Les saken

#vintersko #eurosko

Eurosko Ponny Sympatex 0009

Eurosko Ponny Sympatex 0009 har refleks og glidelås, samt strikklukking øverst. Den har Sympatex-membran, men vanntettheten er bare ok. Pusteevne og varmeisolasjon er også helt på det jevne. Tørketiden derimot, er svært god. Ta ut sålen når den tørkes. Skoen kommer i størrelse 20-32.

Les saken

#vintersko #eurosko