Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #vintersko

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

15 treff

Barn2017

Disse vinterskoene holder føttene varme

Vintersko til barn bør holde vann ute, og de bør være godt isolert, slik at de holder på varmen. Her får du en oversikt over de beste skoene, samt noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe vintersko til barnet ditt.

Les saken

#vintersko #superfit #sorel #eurosko #viking #treksta #dinsko #kavat #skopunkten #pax #shoeday #ecco

Viking Toasty GTX

Viking Toasty GTX har Gore-tex-membran, borrelås og refleks. Den er vanntett, puster svært godt, og har høy grad av varmeisolasjon. Den kan tørkes på lav temperatur i tørkeskap. Kommer i størrelse 20-30.

Les saken

#vintersko #viking

Viking Play II R GTX

Viking Play II R GTX har Gore-tex-membran, og skoen scorer høyt på vanntetthet. Den finnes i størrelse 20-33. Den scorer greit på varmeisolasjon, da temperaturen sank med 9,2 grader i -20. Dårligere gjør den det når det gjelder pusting, og den tar også lang tid å tørke.

Les saken

#vintersko #viking

Treksta New Cobra GTX

Treksta New Cobra GTX scorer svært dårlig på vanntetthet, til tross for at membranen er av merket Gore-tex. Den puster derimot bra, og tørker fort. Den holder greit på varmen, da temperaturen sank med 8,9 grader i -20. Finnes i størrelse 23-38.

Les saken

#vintersko #treksta

Superfit Culusuk Gore-tex

Superfit Culusuk Gore-tex har, som navnet tilsier, en Gore-tex-membran som beskytter mot vann. Den scorer veldig høyt på grad av vanntetthet, samt varmeisolasjon. Etter å ha blitt plassert i -20 grader i 30 minutter falt temperaturen i skoen med 8,7 grader. Den tørker derimot ikke spesielt fort, og testen fra Testfakta fant dessuten at den inneholdt det kjemiske stoffet PFOA. Finnes i størrelse 23-38. Scorer høyest totalt i testen til Testfakta.

Les saken

#vintersko #superfit

Sorel Yoot Pac

Sorel Yoot Pac har svært høy grad av vanntetthet og varmeisolasjon. Etter å ha blitt utsatt for -20 i tretti minutter falt temperaturen i skoen med 8,4 grader. Den gjør det mindre bra på poster som pusteegenskaper og tørketid. Finnes i størrelse 25-39.

Les saken

#vintersko #sorel

Skopunkten Lejon GT Tex

Skopunkten Lejon GT Tex scorer høyt på vanntetthet og varmeisolasjon, men skoen er ikke noe særlig slitesterk. Den har refleks, varmefôr og mønstret såle. Finnes i størrelse 25-32.

Les saken

#vintersko #skopunkten

Shoeday Skooty Tex

Shoeday Skooty Tex imponerer ikke spesielt når det gjelder vanntetthet, men tørker til gjengjeld svært fort. Den har borrelås, strikkstrammer og refleks. Skoen kan tørkes i tørkeskap på lav temperatur. Den kommer i størrelse 24-30.

Les saken

#vintersko #shoeday

Pax Tiger

Pax Tiger har en Ventair-membran, borrelås og refleks. Den har bare ok grad av vanntetthet, men har derimot god pusteevne og varmeisolasjon. Kan tørkes på lav varme i tørkeskap, og den tørker relativt fort. Den kommer i størrelse 24-35.

Les saken

#vintersko #pax

Kavat Voxna WP

Kavat Voxna WP gjør det bra på vanntetthet, men dårligere på pusteevne. Varmeisolasjonen er grei, og temperaturen falt 9 grader i -20. Den bruker lang tid på å tørke. Skoen finnes i størrelse 22-33.

Les saken

#vintersko #kavat

Eurosko Ponny Sympatex 0025

Eurosko Ponny Sympatex 0025 finnes i størrelse 20-21, og har Sympatex-membran. Den har høy grad av vanntetthet, men er dårligere på varmeisolasjon. Temperaturen sank med 9,5 grader da skoen ble utsatt for -20 grader i 30 minutter. Den puster ganske dårlig, men tørker relativt kjapt.

Les saken

#vintersko #eurosko

Eurosko Ponny Sympatex 0022

Eurosko Ponny Sympatex 0022 scorer veldig bra på vanntetthet, og har god isoleringsevne. Den får også pluss for lite såleslitasje. Den har refleks, forsterket tåparti, og uttakbare såler. Kommer i størrelse 20-30.

Les saken

#vintersko #eurosko

Eurosko Ponny Sympatex 0009

Eurosko Ponny Sympatex 0009 har refleks og glidelås, samt strikklukking øverst. Den har Sympatex-membran, men vanntettheten er bare ok. Pusteevne og varmeisolasjon er også helt på det jevne. Tørketiden derimot, er svært god. Ta ut sålen når den tørkes. Skoen kommer i størrelse 20-32.

Les saken

#vintersko #eurosko

Ecco Biom Hike Infants

Ecco Biom Hike Infants har Gore-tex-membran, men er likevel svært dårlig på vanntetthet. Til gjengjeld puster den veldig godt. Den har borrelås og refleks, og kommer i størrelsen 21-30.

Les saken

#vintersko #ecco

Din Sko GT-Tex

Din Sko GT-Tex har membran fra merket GT-Tex, og den har høy grad av vanntetthet. Den scorer høyt på varmeisolasjon, ettersom temperaturen minsket med 8,4 grader i -20. Den er derimot svært dårlig på å puste, og tørker sakte. Finnes i størrelse 26-39.

Les saken

#vintersko #dinsko