Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #laserskriver

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

27 treff

Beste laserskriver til kontoret eller hjemmet

Printer du daglig mange tekstdokumenter uten mye bilder, tabeller eller annen grafikk? Da er en laserskriver antagelig den beste løsningen for deg. Her får du oversikt over de beste alternativene under 4000 kroner.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #hp #samsung #brother #canon #dell #ricoh #lexmark #oki #xerox

Xerox WorkCentre 6027

Multifunksjonsskriver, fargelaser: Xerox WorkCentre 6027 er enkel i bruk og den kan printe, skanne, faxe, kopiere og sende e-post. Printing og skanning er av høy kvalitet, og selv veldig liten skrift blir skarp, men printeren er generelt treg. Bilde- og fargekopieringen kunne vært bedre, og driftskostnadene er for høye. Den printer via USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, AirPrint og CloudPrint. Den mangler automatisk dobbelsidig utskrift. Det er egentlig en LED-printer, men den havner inn under laserskrivere, fordi disse to typene er svært like. Papirskuffen rommer bare 150 ark og støtter A4 og A5-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #xerox

Xerox Phaser 6600dn

Fargelaser: Xerox Phaser 6600dn har god utskriftskvalitet når det gjelder tekst og grafikk, og bildekvaliteten ligger over gjennomsnittet i denne printerklassen. Papirskuffen har plass til hele 550 ark og den har automatisk dobbelsidig utskrift. Den printer via USB, Ethernet, Wi-Fi og AirPrint. Er litt for dyr i drift og litt for treg, men bruker lite energi. Støtter A4 og A5-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #xerox

Samsung Xpress M2835DW

Monolaser: Samsung Xpress M2835DW er en veldig brukervennlig, rask og kompakt monolaser, som kun printer i svart-hvitt. Den er billig i drift og kan printe ved hjelp av USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct eller NFC. Den er kompatibel med Apple AirPrint og Google Cloud Print. Skriveren har automatisk dobbelsidig printing, og kapasiteten på papirskuffen er grei med 250 ark. Noen kilder er veldig fornøyde med kvaliteten på grafisk print, mens andre mener den har litt å gå på. Tekstdokumenter kommer ut med høy kvalitet. Printeren har ingen skjerm.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #samsung

Samsung Xpress M2070FW

Multifunksjonsskriver, monolaser: Samsung Xpress M2070FW kan både printe, kopiere, skanne og faxe, men den har ikke fargeutskrift. Den kan printe ved hjelp av USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct eller NFC og er kompatibel med Apple AirPrint og Google Cloud Print. Den gir liten kvalitetsfølelse, mangler automatisk dobbeltsidig utskrift og er for dyr i drift. Printer tekstdokumenter av god kvalitet. Den er veldig enkel i bruk og har automatisk papirmater for skanning og kopiering. Fargeskanningen går tregt, men ellers er den rask. Papirskuffen har lav kapasitet på 150 ark, og den støtter A4 og A5-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #samsung

Samsung Xpress M2026W

Monolaser: Samsung Xpress M2026W er en enkel monolaser uten fargeprint, samt mangel på display og automatisk dobbelsidig printing. Den kan printe ved hjelp av USB, Ethernet, Wi-Fi eller Google Cloud Print. Kapasiteten på papirskuffen er lav med 150 ark. Den printer imidlertid raskt og skriver ut flotte tekstdokumenter, men utskrift av bilder og grafikk har for lav kvalitet. Den er billig i drift og støtter A4 og A5-dokumenter. Den har ikke display.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #samsung

Samsung Xpress C480FW

Multifunksjonsskriver, fargelaser: Samsung Xpress C480FW printer, kopierer, skanner og faxer. Den er rask og printer fine svart-hvite og fargede dokumenter, og fargefotoscanningen er god. Fargefotoprintingen burde imidlertid vært bedre. Én kilde opplever at kopieringen er middels, mens en annen mener den er veldig god. Maskinen er lett å sette opp og den kan kobles ved hjelp av Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB eller NFC. Den er ganske billig i drift. Den mangler derimot automatisk dobbelsidig printing og får trekk for å være litt stor og tung. Den stopper også å printe hvis bare én av fargene blir tomme. Den har liten kapasitet på papirskuffen (150 ark) og støtter kun A4-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #samsung

Samsung Xpress C430W

Fargelaser: Samsung Xpress C430W gjør det mulig å printe ved hjelp av USB, Ethernet, Wi-Fi eller NFC, og den støtter Apple AirPrint og Google Cloud Print. Den har ikke automatisk dobbelsidig print og har lav kapasitet på papirskuffen med 150 ark, men den er ganske billig i drift. Kvaliteten på utskriftene er gode for både svart-hvitt og farger, og selv om fotoutskriftene bare er middels, er de likevel litt bedre enn mange andre laserskrivere. Den stopper å printe hvis man går tom for bare én av fargene og den er uten display.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #samsung

Samsung Xpress C1810W

Fargelaser: Samsung Xpress C1810W kan skrive ut ved hjelp av USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC, Apple AirPrint eller Google Cloud Print. Den scorer veldig godt på uskrift av tekstdokumenter, og bildeutskriftskvaliteten er bedre enn på mange andre laserskrivere. Den er også treg sammenlignet med andre printere av samme type, men kapasiteten på papirskuffen er grei med 250 ark. Den er billig i drift.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #samsung

Ricoh Aficio SP C250SF

Multifunksjonsskriver, fargelaser: Ricoh Aficio SP C250SF kopierer, skanner, faxer og printer. Den skriver ut tekstdokumenter i høy kvalitet, og grafikk og bilder har også bedre kvalitet enn mange laserskrivere. Den printer via USB, Ethernet og Wi-Fi, og den har automatisk dobbelsidig utskrift. Noen opplever at den er for dyr i drift, mens andre mener den er ganske rimelig. Printeren er litt klumpete, bråker litt mye og er ikke så rask. Det er egentlig en LED-printer, men den havner inn under laserskrivere, fordi disse to typene er svært like. Papirskuffen har plass til 250 ark.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #ricoh

OKI B512dn

Monolaser: OKI B512dn printer tekstdokumenter i svart-hvitt svært god kvalitet. OKI-printere er vanligvis veldig hurtige, og denne printeren er rask hvis du kun printer tekst, men ellers er den like rask eller litt tregere enn konkurrentene. Kvaliteten på bilder og grafikk er ganske bra, men den kan altså ikke printe i farger. Den er billig i drift og har stor papirskuffkapasitet på 630 ark. Den kan printe via USB, Ethernet og Google Cloud Print, og man må betale ekstra for Wi-FI. Den har automatisk dobbelsidig utskrift. Det er egentlig en LED-printer, men den havner inn under laserskrivere, fordi disse to typene er svært like.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #oki

OKI B412dn

Monolaser: OKI B412dn printer tekstdokumenter av høy kvalitet, med unntak av veldig liten tekst. Grafikkprint er god nok for de fleste kontorer, mens bildekvaliteten er for lav, og den skriver heller ikke ut i farger. Du kan printe via USB, Ethernet og Google Cloud Print, men du må betale ekstra for Wi-Fi. Den er rask, rimelig i drift og har automatisk dobbelsidig utskrift. Papirskuffen har en kapasitet på 350 ark. Det er egentlig en LED-printer, men den havner inn under laserskrivere, fordi disse to typene er svært like.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #oki

Lexmark CS410dn

Fargelaser: Lexmark CS410dn printer svart-hvitt raskt, men bilder kan gå litt tregt, og den er litt for dyr i drift. Tekst, grafikk og bilder blir bra, men ikke fantastisk. Den har automatisk dobbelsidig utskrift, men den kan bare printe via USB eller Ethernet. Papirskuffkapasiteten er grei med plass til 250 ark. Støtter A4 og A5-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #lexmark

HP LaserJet Pro M402dn

Monolaser: HP LaserJet Pro M402dn er en enkel monolaser uten fargeprint og med få funksjoner, men som printer brev og dokumenter raskt og med god kvalitet. Den er billig i drift, har god papirkapasitet (100 + 250 ark) og automatisk dobbelsidig utskriftsfunksjon. Kan printe via USB, Ethernet, Apple AirPrint og Google Cloud Print, eller man kan bruke HP ePrint for å sende email direkte til printeren for utskrift.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #hp

HP Color LaserJet Pro MFP M277dw

Multifunksjonsskriver, fargelaser: HP Color LaserJet Pro M277dw kan både printe, skanne, faxe og kopiere. Fotoskanningen, fargekopieringen og fotoprintkvaliteten burde vært bedre. Printeren er rask og skriver ut dokumenter i svart-hvitt med høy kvalitet, og resultatet av fargeutskrifter er godt. De fleste kildene mener den er billig i drift. Den har touch-skjerm og HP ePrint gjør at man kan sende email direkte til printeren for utskrift. Skriveren har også automatisk dobbelsidig printfunksjon, og printer via Ethernet, WiFi, Wi-Fi Direct, USB og NFC og Apple AirPrint. Den støtter A4, A5, A6 og foto (10x15), men får trekk for lav kapasitet på papirskuffen (150 ark).

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #hp

HP Color LaserJet Pro M252dw

Fargelaser: HP Color LaserJet Pro M252dw printer flotte tekstdokumenter i både svart-hvitt og farger, men fotokvaliteten er for lav. Den jobber raskt, energieffektivt og er billig i drift, men den har for lav kapasitet på pairskuffen med plass til 150 ark. Skriveren har touch-skjerm og automatisk dobbelsidig printfunksjon. HP ePrint gjør at man kan sende e-post direkte til printeren for utskrift, og man kan printe via USB, Wi-Fi, Wi-Fi Direct eller fra en iOS- eller Android-mobil gjennom Apple AirPrint eller Google Cloud Print. Støtter A4, A5, A6 og foto (10x15).

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #hp

Dell H625CDW

Multifunksjonsskriver, fargelaser: Dell H625CDW kan skanne, kopiere og faxe i tillegg til å printe. Den printer og kopierer i farger, og printer via USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC, AirPrint eller Cloud Print. Den har både automatisk dobbelsidig utskrift, touch screen og automatisk dokumentmater ved kopiering og scanning. Den printer raskt, og tekst- og grafikkutskrifter blir veldig gode. Fotokvaliteten på utskrifter er for lav, men fotokopieringen er god. Printeren er litt for stor og er litt for dyr i drift. Den har plass til 250 ark i papirskuffen. Kalles også Dell Color Cloud multifunksjonsprinter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #dell

Dell E515DW

Multifunksjonsskriver, monolaser: Dell E515DW kan skanne og faxe, og den kopierer og printer i svart-hvitt. Den er enkel i bruk og printer via USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, AirPrint og Cloud Print. Én kilde mener tekst- og grafikkutskrifter blir gode og at printeren er rask, mens en annen mener tekstdokumenter blir gjennomsnittlige og at printeren er for treg. Bildeutskrifter blir enda dårligere enn sammenlignet med de fleste andre laserskrivere, men skanningen og kopieringen er bra. Mangler automatisk dobbelsidig utskrift, men har automatisk dokumentmater. Den er kompakt og lett, med plass til 250 ark i papirskuffen, men er relativt dyr i drift. Det er egentlig en LED-printer, men den havner inn under laserskrivere, fordi disse to typene er svært like.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #dell

Canon i-SENSYS MF212w

Multifunksjonsskriver, monolaser: Canon i-SENSYS MF212w er en monolaser, som betyr at den ikke kan skrive ut eller kopiere i farger. Den kan derimot skanne i farger, og den er rask og billig i drift. Skanning og kopiering får godkjent, men grafisk print er ikke av høy kvalitet. Én kilde mener også at tekstdokumentkavliteten er for lav til å være laserprinter, mens de andre mener den er god. Den mangler automatisk dobbelsidig printing, men den kan skrive ut via USB, Ethernet, Wi-Fi og Apple AirPrint. Den støtter A4 og A5-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #canon

Canon i-SENSYS LBP7100Cn

Fargelaser: Canon i-SENSYS LBP7100Cn er markedsført som en kompakt skriver, og selv om den er litt lavere enn mange laserskrivere, tar den like mye plass på bordet. Den er billig i drift og printer via USB eller Ethernet. Utskriftskvalitet på farget grafikk og bilder er for dårlig. Tekstdokumenter med farger eller svart-hvitt har derimot god kvalitet. Den mangler Wi-Fi og automatisk dobbelsidig utskrift. Den er også litt for treg til å være laserprinter. Liten kapasitet på papirskuff med 150 ark og støtter A4 og A5-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #canon

Canon i-SENSYS LBP6230dw

Monolaser: Canon i-SENSYS LBP6230dw er en monolaser og kan derfor ikke printe farger. Den printer derimot svart-hvite tekstdokumenter med høy kvalitet. Bildeprint og grafikk kommer ut med for lav kvalitet. Skriveren er liten og rask, og den printer via USB, Ethernet og Wi-Fi, men den er for dyr i drift. Den har automatisk dobbelsidig printing, men denne funksjonen reduserer størrelsen på utskriften litt, slik at en liten del av innholdet kan komme utenfor arket. Papirskuffkapasiteten er på 250 ark og den støtter A4 og A5-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #canon

Canon i-SENSYS LBP6030w

Monolaser: Canon i-SENSYS LBP6030w er en monolaser som følgelig ikke har fargeutskrifter. Den printer via USB og Wi-Fi, og tekstutskriftene er gode og utskrift av grafikk får godkjent. Den har lav papirskuffkapasitet på 150 ark om gangen, og den mangler automatisk dobbelsidig utskrift. Den får pluss for å være rask, liten og lett, men den har litt for høye driftskostnader. Den har ikke display og støtter A4 og A5-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #canon

Brother HL-L5200DW

Monolaser: Brother HL-L5200DW er en monolaser, og dermed kan den ikke printe i farger. Printeren er rask og kompakt. Den har få funksjoner, men den kan skrive ut via USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Google Cloud Print eller Apple AirPrint. De svart-hvite tekstutskriftene blir flotte, men utskrift av bilder og grafikk er ikke like bra. Kapasiteten på papirskuffen er god (250 + 50 ark). Den er ikke av de billigste i innkjøpspris, men de fleste mener den er billig i drift.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #brother

Brother HL-L2340DW

Monolaser: Brother HL-L2340DW er en monolaser uten fargeprint. Den er rask, ganske kompakt og har god kvalitet på tekstutskriftene. Den er billig i drift, har automatisk dobbelsidig printing, og du kan skrive ut via USB, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Apple AirPrint og Google Cloud Print. Den får trekk for å ha litt for få funksjoner og muligheter, lite display og for dårlig utskrift av grafikk og bilder. Papirskuffkapasiteten er grei på 250 ark.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #brother

Brother DCP-L2560DW

Multifunksjonsskriver, monolaser: Brother DCP-L2560DW er en monolaser som kun printer i svart, men som også kan skanne og kopiere. Den har for lav kvalitet på bilde- og gråtoneutskrifter, men rene grafikk- og tekstdokumenter blir fine. Den er rask, kompakt og enkel i bruk, og den har automatisk dobbelsidig utskrift og touch screen. Den printer via USB, Ethernet, Wi-Fi, AirPrint og Cloud Print. Papirskuffen har plass til 250 ark og skriveren passer for kontorer med moderate utskriftsmengder.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #brother

Brother DCP-9020CDW

Multifunksjonsskriver, fargelaser: Brother DCP-9020CDW printer, skanner og kopierer. Flere mener den er billig i drift, mens én eldre kilde mener den koster for mye å bruke. Den printer tekstdokumenter av høy kvalitet, og det skjer stillegående, men det går ikke så fort. Skanning og kopiering skjer derimot i et høyt tempo, og den har automatisk dokumentmater for skanning og kopiering, samt automatisk dobbelsidig utskrift. Både fotoprint og bildekvalitet er for dårlig, og det samme gjelder fargekopiering og skanning av bilder. Printeren har touch screen, grei papirskuffkapasistet på 250 ark, og støtter A4, A5, A6 og foto (10x15). Den kan printe via alt fra USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, AirPrint til Google Cloud Print.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #brother

Brother DCP-1610W

Multifunksjonsskriver, monolaser: Brother DCP-1610W er en ganske rask monolaser uten fargeutskrift, som kan skanne og kopiere. Den printer tekstdokumenter i høy kvalitet, men skanningen, kopieringen og grafikk-printingen er ikke helt på topp. Den skriver ut ved hjelp av USB eller Wi-Fi, og den er ganske billig i drift. Den mangler automatisk dobbelsidig printing. Den standard papirskuffen har plass til lite papir (150 ark).

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #brother