Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #brother

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

11 treff

Beste laserskriver til kontoret eller hjemmet

Printer du daglig mange tekstdokumenter uten mye bilder, tabeller eller annen grafikk? Da er en laserskriver antagelig den beste løsningen for deg. Her får du oversikt over de beste alternativene under 4000 kroner.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #hp #samsung #brother #canon #dell #ricoh #lexmark #oki #xerox

Hvilken symaskin bør du velge?

Her ser du hvilke symaskiner som får høyeste totalsum på tvers av anerkjente tester. Du får også et par tips til hva du bør tenke på før du kjøper symaskin, slik at du kan finne den som passer deg best.

Les saken

#symaskin #ikea #husqvarna #janome #bernina #singer #pfaff #brother #toyota

Brother Innov-is VQ2

Datastyrt: Brother Innov-is VQ2 gir mange muligheter og et nært perfekt resultat på mange typer stoffer. Den automatiske trådtrederen er enkel i bruk. Symaskinen har mange funksjoner og innstillingsmligheter, og disse kan være litt vanskelige å sette seg inn i. På touch-skjermen kan du tegne ditt eget mønster fra bunnen av. Symaskinen er tung og stor.

Les saken

#symaskin #brother

Brother Innov-is NV 55

Datastyrt: Brother Innov-is NV 55 får bra skussmål i så godt som alle testdisipliner, og den gir et svært godt resultat i de fleste situasjoner. I den ene testen trekkes det frem at den gir et spesielt imponerende rettsømresultat, mens den scorer lavest på rettsøm i den andre testen. Den automatiske knapphullsfunksjonen er god, og det er svært enkel å bytte nål, trykkfot og spole. Den kan være litt vanskelig å lære seg å bruke, og den automatiske trådtrederen burde vært mer brukervennlig.

Les saken

#symaskin #brother

Brother Innov-is NV 15

Datastyrt: Brother Innov-is NV 15 får like god score som broren Brother NV 55 i de fleste disipliner, men scorer litt dårligere på sømresultat.

Les saken

#symaskin #brother

Brother HL-L5200DW

Monolaser: Brother HL-L5200DW er en monolaser, og dermed kan den ikke printe i farger. Printeren er rask og kompakt. Den har få funksjoner, men den kan skrive ut via USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Google Cloud Print eller Apple AirPrint. De svart-hvite tekstutskriftene blir flotte, men utskrift av bilder og grafikk er ikke like bra. Kapasiteten på papirskuffen er god (250 + 50 ark). Den er ikke av de billigste i innkjøpspris, men de fleste mener den er billig i drift.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #brother

Brother HL-L2340DW

Monolaser: Brother HL-L2340DW er en monolaser uten fargeprint. Den er rask, ganske kompakt og har god kvalitet på tekstutskriftene. Den er billig i drift, har automatisk dobbelsidig printing, og du kan skrive ut via USB, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Apple AirPrint og Google Cloud Print. Den får trekk for å ha litt for få funksjoner og muligheter, lite display og for dårlig utskrift av grafikk og bilder. Papirskuffkapasiteten er grei på 250 ark.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #brother

Brother DS 120

Elektronisk: Brother DS-120 har god brukervennlighet. Den gir fint resultat med elastisk søm, og det er lett å bytte spole og undertråd. Den har automatisk knapphull, og trykkfoten kan stilles ekstra høyt. Oppbevaringsboksen for tilbehør burde hatt mer plass.

Les saken

#symaskin #brother

Brother DCP-L2560DW

Multifunksjonsskriver, monolaser: Brother DCP-L2560DW er en monolaser som kun printer i svart, men som også kan skanne og kopiere. Den har for lav kvalitet på bilde- og gråtoneutskrifter, men rene grafikk- og tekstdokumenter blir fine. Den er rask, kompakt og enkel i bruk, og den har automatisk dobbelsidig utskrift og touch screen. Den printer via USB, Ethernet, Wi-Fi, AirPrint og Cloud Print. Papirskuffen har plass til 250 ark og skriveren passer for kontorer med moderate utskriftsmengder.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #brother

Brother DCP-9020CDW

Multifunksjonsskriver, fargelaser: Brother DCP-9020CDW printer, skanner og kopierer. Flere mener den er billig i drift, mens én eldre kilde mener den koster for mye å bruke. Den printer tekstdokumenter av høy kvalitet, og det skjer stillegående, men det går ikke så fort. Skanning og kopiering skjer derimot i et høyt tempo, og den har automatisk dokumentmater for skanning og kopiering, samt automatisk dobbelsidig utskrift. Både fotoprint og bildekvalitet er for dårlig, og det samme gjelder fargekopiering og skanning av bilder. Printeren har touch screen, grei papirskuffkapasistet på 250 ark, og støtter A4, A5, A6 og foto (10x15). Den kan printe via alt fra USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, AirPrint til Google Cloud Print.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #brother

Brother DCP-1610W

Multifunksjonsskriver, monolaser: Brother DCP-1610W er en ganske rask monolaser uten fargeutskrift, som kan skanne og kopiere. Den printer tekstdokumenter i høy kvalitet, men skanningen, kopieringen og grafikk-printingen er ikke helt på topp. Den skriver ut ved hjelp av USB eller Wi-Fi, og den er ganske billig i drift. Den mangler automatisk dobbelsidig printing. Den standard papirskuffen har plass til lite papir (150 ark).

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #brother