Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #xerox

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Beste laserskriver til kontoret eller hjemmet

Printer du daglig mange tekstdokumenter uten mye bilder, tabeller eller annen grafikk? Da er en laserskriver antagelig den beste løsningen for deg. Her får du oversikt over de beste alternativene under 4000 kroner.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #hp #samsung #brother #canon #dell #ricoh #lexmark #oki #xerox

Xerox WorkCentre 6027

Multifunksjonsskriver, fargelaser: Xerox WorkCentre 6027 er enkel i bruk og den kan printe, skanne, faxe, kopiere og sende e-post. Printing og skanning er av høy kvalitet, og selv veldig liten skrift blir skarp, men printeren er generelt treg. Bilde- og fargekopieringen kunne vært bedre, og driftskostnadene er for høye. Den printer via USB, Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, AirPrint og CloudPrint. Den mangler automatisk dobbelsidig utskrift. Det er egentlig en LED-printer, men den havner inn under laserskrivere, fordi disse to typene er svært like. Papirskuffen rommer bare 150 ark og støtter A4 og A5-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #xerox

Xerox Phaser 6600dn

Fargelaser: Xerox Phaser 6600dn har god utskriftskvalitet når det gjelder tekst og grafikk, og bildekvaliteten ligger over gjennomsnittet i denne printerklassen. Papirskuffen har plass til hele 550 ark og den har automatisk dobbelsidig utskrift. Den printer via USB, Ethernet, Wi-Fi og AirPrint. Er litt for dyr i drift og litt for treg, men bruker lite energi. Støtter A4 og A5-dokumenter.

Les saken

#printer #skriver #laserprinter #laserskriver #xerox