Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #mascara

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

16 treff

Hvilken mascara gir deg det vakreste blikket?

En god mascara kan spare deg for frustrasjon i morgenrutinene og gi deg et freshere uttrykk gjennom hele dagen. Finn ut hvilke mascaraer som topper resultatlisten.

Les saken

#mascara #maybelline #maxfactor #loreal #clinique #estee-lauder #dior #helena-rubinstein #lancome #gosh #benefit

Maybelline Lash Sensational

Det er delte meninger om Maybelline Lash Sensational. Noen av testkildene kårer den til testvinner og mener den gir et fint volum og at børsten er god. Andre mener den ikke gir volum, klumper og klistrer sammen vippene, samt har vond kost. Pluss for at den er billig og har fint design.

Les saken

#mascara #maybelline

Maybelline Illegal Length

Maybelline Illegal Length gir et svært godt resultat, uten klumper eller dryssing. Prisen er også god. Børsten kan imidlertid føles litt hard.

Les saken

#mascara #maybelline

Maybelline Colossal Volum Express

Noen mener Maybelline Colossal Volum Express gir volum og holder gjennom dagen. Andre testkilder er ikke fornøyde med resultatet og mener den ikke er holdbar nok. Mascaraen inneholder parabener.

Les saken

#mascara #maybelline

Max Factor Masterpiece Max

Max Factor Masterpiece Max har en av de beste børstene. Den er en fin mascara, men den kan ha en tendens til å klistre sammen vippene og mangler noe på holdbarhet gjennom dagen. Den er enkel å både påføre og fjerne.

Les saken

#mascara #maxfactor

Max Factor Clump Defy

Max Factor Clump Defy er enkel å påføre og klumper ikke. Klistrer innimellom vippene litt sammen.

Les saken

#mascara #maxfactor

L'Oréal Paris Volume Million Lashes

L'Oréal Paris Volume Million Lashes har lite farge, men får poeng for enkel påføring og lav pris. Noen mener den gir vippene volum, mens andre mener den gir lite volum. Passer bedre til hverdag enn fest. Inneholder parabener.

Les saken

#mascara #loreal

Lancôme Hypnôse Volume-à-porter Mascara

Lancôme Hypnôse Volume-à-porter Mascara har en svært god kost og klumper ikke. Den gir volum til vippene. På minussiden er den dyr og burde vært enklere å fjerne.

Les saken

#mascara #lancome

Lancôme Hypnôse

Lancôme Hypnôse kunne gjerne gitt mer buete vipper, men holdbarhet, lengde og volum er tilfredsstillende. Det trengs bare ett strøk.

Les saken

#mascara #lancome

Helena Rubinstein Lash Queen Perfect Blacks Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Perfect Blacks er en veldig dyr, men veldig god mascara. Den oser luksus, gir flotte vipper og holder lenge - både gjennom dagen og natten.

Les saken

#mascara #helena-rubinstein

Gosh Show Me Volume Mascara

Gosh Show Me Volume Mascara er en god mascara både når det gjelder resultat og i bruk. Den er helt fri for parabener og hormonforstyrrende stoffer.

Les saken

#mascara #gosh

Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara

Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara gir myke, fine vipper når du legger flere lag. Den gir også et inntrykk av flere vipper, ikke bare fyldigere vipper.

Les saken

#mascara #estee-lauder

Estee Lauder Double Wear Mascara

Estee Lauder Double Wear Mascara er god i bruk og drysser ikke utover dagen. Den sprer vippene godt og gir dem volum, men har høy pris.

Les saken

#mascara #estee-lauder

Dior Diorshow

Dior Diorshow er kostbar, men den gir vipper med volum og har en herlig kost. Man må likevel øve litt for å unngå søl med kosten.

Les saken

#mascara #dior

Clinique High Impact Mascara

Clinique High Impact Mascara er en meget god mascara som har en av de beste kostene og gir godt med volum. Den klumper ikke, og den holder gjennom hele dagen uten å drysse. Den kan være litt vanskelig å legge på vippene, og den renner lett ved vannkontakt.

Les saken

#mascara #clinique

Benefit They're Real!

Benefit They're Real! er en av de bestselgende mascaraene, og med to lag gir den gir et resultat som ligner på vippeextensions. Kan lime vippene litt sammen og kan være litt vanskelig å fjerne.

Les saken

#mascara #benefit