Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #loreal

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

16 treff

Disse solkremene er trygge

Det er viktig å beskytte huden mot sterke solstråler ved å bruke nok solkrem. Men vær obs på at solkremen du har i skapet ikke inneholder stoffer som er skadelig for deg eller miljøet. Her får du oversikten over de trygge valgene.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso

Her er de trygge solkremene

Mange solkremer på markedet inneholder kjemikalier som verken er bra for deg eller miljøet, og flere populære solkremer kommer dårlig ut. Heldigvis finnes det også gode og trygge valg.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy #aco #cliniderm #piz-buin #biotherm #garnier #beiersdorf #nivea #avivir #la-roche-posay #riemann #vita #harmoni #cosmica #green-people #eucerin #linco-care #calypso

Hvilken mascara gir deg det vakreste blikket?

En god mascara kan spare deg for frustrasjon i morgenrutinene og gi deg et freshere uttrykk gjennom hele dagen. Finn ut hvilke mascaraer som topper resultatlisten.

Les saken

#mascara #maybelline #maxfactor #loreal #clinique #estee-lauder #dior #helena-rubinstein #lancome #gosh #benefit

Vichy Idéal soleil hydrating milk face and body sensitive skin SPF 20

Til kropp: Vichy Idéal soleil hydrating milk face and body sensitive skin SPF 20 gir medium solbeskyttelse til sensitiv hud. Inneholder allergifremkallende og miljøbelastende stoffer.

Les saken

#solkrem #loreal

Vichy Ultra-melting milk-gel SPF 30

Til kropp: Vichy Ultra-melting milk-gel SPF 30 skal gi høy solbeskyttelse på både våt og tørr hud. Den inneholder allergifremkallende og miljøbelastende stoffer.

Les saken

#solkrem #loreal

Vichy Stress Resist

Vichy Stress Resist er en antiperspirant roll-on som er effektiv gjennom hele dagen og har frisk duft. Det er noe fare for at flasken lekker. I følge Forbrukerrådet inneholder den allergifremkallende stoffer og aluminium.

Les saken

#deodorant #loreal #vichy

Vichy Idéal Soleil Lait Hydratant Fraîcheur

Til kropp og ansikt: Vichy Idéal Soleil Lait Hydratant Fraîcheur er en lotion uten allergifremkallende eller hormonforstyrrende kjemikalier, men den inneholder nanokjemikalier. Den er uten parabener.

Les saken

#solkrem #loreal #vichy

Vichy Anti-Perspirant Deodorant Intense Transpiration

Vichy Anti-Perspirant Deodorant Intense Transpiration inneholder allergifremkallende og miljøbelastende stoffer, samt aluminium, men er effektiv mot svette.

Les saken

#deodorant #loreal #vichy

L'Oreal Sublime Sun Lotion

Til kropp: L'Oreal Sublime Sun Lotion er vannresistent og lett å smøre ut. Den inneholder ikke nanokjemikalier eller hormonforstyrrende stoffer, men den inneholder allergifremkallende stoffer.

Les saken

#solkrem #loreal

L'Oréal Paris Volume Million Lashes

L'Oréal Paris Volume Million Lashes har lite farge, men får poeng for enkel påføring og lav pris. Noen mener den gir vippene volum, mens andre mener den gir lite volum. Passer bedre til hverdag enn fest. Inneholder parabener.

Les saken

#mascara #loreal

Lancôme Soleil Bronzer Protective Mist

Til kropp: Lancôme Soleil Bronzer Protective Mist er en vannresistent melkesolkrem i sprayform. Forbrukerrådet har funnet innhold av hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer. Det danske Forbrugerrådet Tænk har ikke rapportert om hormonforstyrrende stoffer, men de har funnet parfyme, planteekstrakter som kan gi allergi og miljøbelastende stoffer. Den er fri for nanokjemikalier. Finnes også i en kremversjon til kropp og en til ansikt.

Les saken

#solkrem #loreal #lancome

La Roche-Posay Physiologique 24H

La Roche-Posay Physiologique 24H inneholder verken alkohol, parabener eller aluminium, men den inneholder parfyme.

Les saken

#deodorant #loreal #la-roche-posay

La Roche-Posay Anthelios W

Sportssolkrem til kropp og ansikt: La Roche-Posay Anthelios W er en gel som er svært vannresistent og god på trening. Den får minus for å trekke sakte inn i huden. Den inneholder ingen skadelige stoffer eller parfyme, men den inneholder nanokjemikalier.

Les saken

#solkrem #loreal #la-roche-posay