Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Få julebrus faller i smak

Det er liten tvil om at det er et luksusspørsmål, men meningene er like fullt mange og sterke: Skal julebrusen være rød eller brun, eller kanskje noe så oppsiktsvekkende som oransje? Hvilken julebrus er egentlig best?

Les saken

#julebrus #ringnes #lerum #hansa-borg #oskar-sylte #rudolf&nissens #norgesgruppen #unil #grans #roma #cb #aass #arendals #mack #dahls #trio #telemark-mikrobryggeri #berentsen #sørlands #lettbrus

Rudolf & Nissens Julebrus Lett

Noen mener Rudolf & Nissens Julebrus Lett sprudler og smaker for lite og trekker for ettersmaken. Andre mener den er i toppen blant de røde julebrusene. Testpanelet fra 2015 mente den smakte direkte vondt og unaturlig.

Les saken

#julebrus #oskar-sylte #rudolf&nissens #lettbrus

Rudolf & Nissens Julebrus (glassflaske)

Rudolf & Nissen Julebrus i glassflaske fra Oskar Sylte får skryt for lukt og kullsyre, men flere trekker for at den har et unaturlig preg.

Les saken

#julebrus #oskar-sylte #rudolf&nissens

Rudolf & Nissens Julebrus

Oskar Sylte Mineralvannfabrikk kan ha endret på oppskrift og/eller produksjon av Rudolf & Nissens Julebrus i 2016. I både 2014 og 2015 mente flere at den var altfor søt og syntetisk, men årets tester viser at det er en god julebrus, og flere trekker den frem som den beste røde julebrusen.

Les saken

#julebrus #oskar-sylte #rudolf&nissens