Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #mack

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

12 treff

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

Få julebrus faller i smak

Det er liten tvil om at det er et luksusspørsmål, men meningene er like fullt mange og sterke: Skal julebrusen være rød eller brun, eller kanskje noe så oppsiktsvekkende som oransje? Hvilken julebrus er egentlig best?

Les saken

#julebrus #ringnes #lerum #hansa-borg #oskar-sylte #rudolf&nissens #norgesgruppen #unil #grans #roma #cb #aass #arendals #mack #dahls #trio #telemark-mikrobryggeri #berentsen #sørlands #lettbrus

Mack Lett Julebrus

Mack Lett Julebrus trekkes for vond smak, både under og etter drikking.

Les saken

#julebrus #mack #lettbrus

Mack Julespesial

Alkoholprosent: 4,5. Mack Julespesial har en klar knekkfarge og gir IPA-assosiasjoner. Ølen dufter av humle, nyslått plen og mose, med hint av sitrus og grapefrukt. Ifølge Dagbladet er dette ingen klassisk juleøl, men en lettdrikkelig øl som passer til fisk.

Les saken

#juleøl #mack

Mack Juleøl Boks

Alkoholprosent: 4,5. Mack Juleøl Boks har en lavere prosent enn den på flaske. I Dagbladets test er denne testvinner. Ølen er mørkebrun med fint skum. Den dufter søtt av karamell, honning og har hint av blomster. Det er også sødme i smaken, med preg av honning og kandissukker og julekrydder. Det er også noe hint av brent, og sødmen balanseres fint med varm fruktighet og bitterhet i ettersmaken.

Les saken

#juleøl #mack

Mack Juleøl (2019)

Årets juleøl fra Mack smaker ifølge Dagbladet et klassisk juleøl med lett bitterhet og et snev av brent ettersmak. Bra allroundøl med god balanse i smaken.

Alkoholprosent: 4,5 %
Passer til: Det aller meste av julemat

Les saken

#juleøl #mack

Mack Juleøl

Alkoholprosent: 6,5. Mack Juleøl har en duft av karamell, kaffe og mørk sjokolade. Fargen er klar, rødlig kobber. DN mener den er kremet og søt. VG synes den smaker røde bær, tørket frukt og karamell. Ifølge DN passer den til pinnekjøtt, mens VG mener den er best til desserter.

Les saken

#juleøl #mack

Mack Julebrus

Mack leverer en julebrus som får gode karakterer for farge. Den lukter lite. Det er noe uenighet om smaken er unaturlig eller ikke, samt om den er tam eller ikke.

Les saken

#julebrus #mack

Mack Julebokk

Alkoholprosent: 9. Mack Julebokk dufter av karamell og ristede nøtter. Den har et hint av krydder, er søt og gir en kremete munnfølelse. Ettersmaken er fin og maltpreget. Den passer godt til røkt pinnekjøtt mener DN, mens VG vil ha den til desserten.

Les saken

#juleøl #mack

Do They Know It's Christmas Stout

Alkoholprosent: 4,7. Do They Know It's Christmas Stout dufter av melkesjokolade, latte og rugbrød. Den er mørk brun i fargen, og smaker av kaffe, karamell, mørk sirup, svisker og dadler. Denne ølen passer til dessert eller alene.

Les saken

#juleøl #mack