Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #ringnes

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

7 treff

Få julebrus faller i smak

Det er liten tvil om at det er et luksusspørsmål, men meningene er like fullt mange og sterke: Skal julebrusen være rød eller brun, eller kanskje noe så oppsiktsvekkende som oransje? Hvilken julebrus er egentlig best?

Les saken

#julebrus #ringnes #lerum #hansa-borg #oskar-sylte #rudolf&nissens #norgesgruppen #unil #grans #roma #cb #aass #arendals #mack #dahls #trio #telemark-mikrobryggeri #berentsen #sørlands #lettbrus

Ringnes Julebrus

Julebrusen fra Ringnes får skryt for farge og lukt. Smaken er for kunstig og søt for flere, og noen mener det er for mye bobler.

Les saken

#julebrus #ringnes

Hamar Lillehammer Julebrus Uten Sukker

Hamar Lillehammer Julebrus Uten Sukker er ny av året. Kildene er litt uenige når det gjelder sødme og spruddel, men alle enes om at det er en god brus.

Les saken

#julebrus #ringnes #lettbrus

Hamar Lillehammer Julebrus

Hamar Lillehammer Julebrus får mye skryt for smaken og lukten. Det er litt uenighet om det er nok spruddel. Noen mener den burde vært rød for å få den perfekte julefølelsen.

Les saken

#julebrus #ringnes

Ringnes Dahls Julebrus

Kildene er uenige når de vurderer Dahls Julebrus fra Ringnes. Bymag trekker mye for smaken som de mener er lite tilfredsstillende. Fra de andre testpanelene får den generelt skryt for fin smak, men noen mener likevel at den er litt for svak og andre mener den er kraftig. Noen trekker den for at fargen ikke er rød, mens andre mener brunfargen er veldig fin.

Les saken

#julebrus #ringnes #dahls

Arendals Julebrus

Arendals Julebrus bobler godt, men får lav score på farge og middels på smak.

Les saken

#julebrus #ringnes #arendals
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.