Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #ringnes

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

23 treff

Godt og blanda juleøl

Fra å bli drukket til ære for de hedenske gudene til å bli drukket ved nåtidens julefeiring – brygging av juleøl har en lang tradisjon her til lands. Uansett om du skal ha øl til ribbe, lutefisk, pinnekjøtt eller julekakene, i denne samletesten vil du finne den som passer best.

Les saken

#juleøl #nøgne-ø #st-hallvard #mack #ringnes #ec-dahls #arendals-bryggeri #en-liten-øl #7-fjell-bryggeri #kinn-bryggeri #aass-bryggeri #nøisom #berentsens-brygghus #hunsfos-bryggeri #sagene-bryggeri #klokk-og-co #voss-bryggeri #tonga-gardsbryggeri #hansa-borg-bryggerier #lofotpils

Få julebrus faller i smak

Det er liten tvil om at det er et luksusspørsmål, men meningene er like fullt mange og sterke: Skal julebrusen være rød eller brun, eller kanskje noe så oppsiktsvekkende som oransje? Hvilken julebrus er egentlig best?

Les saken

#julebrus #ringnes #lerum #hansa-borg #oskar-sylte #rudolf&nissens #norgesgruppen #unil #grans #roma #cb #aass #arendals #mack #dahls #trio #telemark-mikrobryggeri #berentsen #sørlands #lettbrus

Tuborg Juleøl

Alkoholprosent: 4,5. Tuborg Juleøl er en mørk, rødgyllen øl som dufter av malt og halm, med kjemiske undertoner. Det smaker av kjeks og brødbakst, og gir ifølge testpanelet fra Dagbladet en stikkende, tørr følelse på tunga. Ølen er også litt vandig. Ettersmaken er ikke veldig god, men metallisk.

Les saken

#juleøl #ringnes

Ringnes Juleøl (2019)

Med en søtlig lukt preget av karamell og malt og en mild smak har rignes laget et godt juleøl. Det er balansert i smaken selv om Dagbladet mener det er litt tynt.

Alkoholprosent: 4,6 %
Passer til: Julefrokosten eller koldtbord

Les saken

#juleøl #ringnes

Ringnes Julebrus

Julebrusen fra Ringnes får skryt for farge og lukt. Smaken er for kunstig og søt for flere, og noen mener det er for mye bobler.

Les saken

#julebrus #ringnes

Ringnes Julebokk (2019)

Ringnes Julebokk får skryt fra Apéritif for å være et forseggjort juleøl. Med smak av krydder og tørket frukt og lukt av brunt sukker, dadler og brødskorpe lar hvert fall Apéritif seg imponere.

Alkoholprosent: 9 %
Passer til: Pinnekjøtt

Les saken

#juleøl #ringnes

Ringnes Julebokk

Alkoholprosent: 9. Ringnes Julebokk har ifølge DN en duft av banan, karamell og nøtter. VG synes den dufter kirsebær, mandel, mørk sirup og julekrydder. DN skriver at smaken er fyldig og med god balansert sødme, og VG legger til at den smaker sjokolade, kaffe, mandel, svisker, daddel og sirup. Avslutningen er litt kort. Denne ølen passer til ribbe mener DN, mens VG vil ha den etter middagen. Et særdeles godt juleøl. Denne må du ha i julen, skriver VG.

Les saken

#juleøl #ringnes

Hamar Lillehammer Julebrus Uten Sukker

Hamar Lillehammer Julebrus Uten Sukker er ny av året. Kildene er litt uenige når det gjelder sødme og spruddel, men alle enes om at det er en god brus.

Les saken

#julebrus #ringnes #lettbrus

Hamar Lillehammer Julebrus

Hamar Lillehammer Julebrus får mye skryt for smaken og lukten. Det er litt uenighet om det er nok spruddel. Noen mener den burde vært rød for å få den perfekte julefølelsen.

Les saken

#julebrus #ringnes

Ringnes Dahls Julebrus

Kildene er uenige når de vurderer Dahls Julebrus fra Ringnes. Bymag trekker mye for smaken som de mener er lite tilfredsstillende. Fra de andre testpanelene får den generelt skryt for fin smak, men noen mener likevel at den er litt for svak og andre mener den er kraftig. Noen trekker den for at fargen ikke er rød, mens andre mener brunfargen er veldig fin.

Les saken

#julebrus #ringnes #dahls

Arendals Julebrus

Arendals Julebrus bobler godt, men får lav score på farge og middels på smak.

Les saken

#julebrus #ringnes #arendals

Ringnes Juleøl

Alkoholprosent: 4,6. Ringes Juleøl dufter av malt, knekk og kandissukker. Fargen er rødlig kobber. Ølen er lett krydret med smak av appelsin og knekk. Den er noe tam ifølge VG. Denne passer best alene. Dagbladet synes den er vandig med et saltpreg, og at den nesten er litt Farris-aktig. Den beskrives som tynn og bitter med en lett metallisk ettersmak.

Les saken

#juleøl #ringnes

Nordlands Juleøl (2019)

Ifølge Dagbladet er ikke dette det mest spennende juleølet du finner, men med en balansert smak er dette et godt øl å supplere akevitten med.

Alkoholprosent: 4,7 %
Passer til: Ribbe, pinnekjøtt og fisk

Les saken

#juleøl #ringnes

Nordlands Juleøl

Alkoholprosent: 4,5. Nordlands Juleøl har en klar rødlig kobberfarge. Duften er noe anonym, men har hint av røstet malt, kaffe og bær. Ølen smaker karamell, sirup og røde bær. Ifølge VG er den noe vannete i munnen. Passer best på egenhånd. Dagbladet mener ølen dufter søtlig og lett støvete med toner av malt. Smaken er søt og honningaktig, men den blir for kort synes testpanelet. Ølen er godt balansert mellom sødme og bitterhet i ettersmaken. Alt i alt en helt grei juleøl.

Les saken

#juleøl #ringnes

Munkholm Juleøl

Dette juleølet fra Munkholm har ingen usmak mener Dagbladet, men de lar seg heller ikke imponere av den tynne smaken.

Alkoholprosent: 0 %
Passer til: Før middagen

Les saken

#juleøl #ringnes

Frydenlund Juleøl (2019)

Juleøl fra Frydenlund er gyllent og klart i fargen og har et søtlig lukt. Dagbladet mener det er et ubalansert øl uten fylde og kaller det sukkersøtt.

Alkoholprosent: 4,5 %
Passer til: Ingen anbefaling

Les saken

#juleøl #ringnes

Frydenlund Juleøl

Alkoholprosent: 4,5. Frydenlund Juleøl dufter av vørter, mørk sirup, korn, grønne epler og kirsebær. Den smaker av modne bær, sirup og epler. VG mener ølen er noe i ubalanse. Passer best til salte oster. Dagbladet synes den dufter agurk, kokt kål og et hint av frityrolje. Smaken er ubestemmelig, men den er søt og syrlig samtidig. Den mangler bitterhet for god balanse.

Les saken

#juleøl #ringnes

Dahls Juleøl Sterk

Alkoholprosent: 6. Dahls Juleøl Sterk har en kobberfarge, og dufter karamell, vørter, honning og kandissukker. Den har en smak av kaffe, søkt karamell og vørter. Denne ølen passer til stilton og paté.

Les saken

#juleøl #ringnes

Dahls Juleøl (2019)

Årets juleøl fra Dahls er det beste blant de klassiske juleølene i Dagbladets test. Ølet er mørkt og gyllent med lukt av honning og sirup. Smaken er godt balansert og både søtt og med et hint av bitterhet.

Alkoholprosent: 4,5 %
Passer til: Klassisk juletallerken

Les saken

#juleøl #ringnes

Dahls Juleøl

Alkoholprosent: 4,6. Dahls Juleøl dufter av nøtter, sirup, bringebærdrops, vørter og jordbær. Ølen smaker bringebærdrops, pepper, anis, marsipan og vørter. Passer best til juletorsken, mener VG. Dagbladet synes ølen dufter lakris og sjokolade, med innslag av vørter og malt. Smaken er søt med noe bitterhet. Ettersmak av våt kartong eller ull.

Les saken

#juleøl #ringnes

Dahls Julebrygg

Alkoholprosent: 4,5. Dahls Julebrygg dufter av tørket frukt, halm, stall med hint av smørduft og kokt kål, som ifølge Dagbladets testpanel kan tyde på at ølet rett og slett er litt ødelagt. De mener også at ølen smaker tynt og dårlig.

Les saken

#juleøl #ringnes