Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #steamer

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

17 treff

Tøydampere det ryker av

Synes du det er mye styr å stryke klær? Da kan en tøydamper være noe for deg.

Les saken

#tøydamper #steamer #point-pro #tefal #philips #steamery #grundig #singer #princess #menuett #emerio

Tefal Tweeny Nano

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 50ml.
Watt: 950.
Følger med: Målingskopp, børste til tykkere stoffer og børste til å fjerne hår.

Tefal Tweeny Nano ligner mye på et strykejern, og skal fungere som både det og en tøydamper. Den skal også fungere både vertikalt og horisontalt og har tre varmestyrker. Tøydamperen blir varm på tiden den lover, nemlig 20 sekunder. Testpanelet er imidlertid ikke så fornøyde med prestasjonen. Vannbeholderen er for liten, og går tom før man har dampet ett eneste plagg. Resultatet blir helt ok, men ettersom tøydamperen er såpass liten tar det lang tid. Hem & Hyra legger til at tøydamperen kun fungerer bra på det varmeste nivået, og at den da blir for varm for enkelte stoffer.

Les saken

#tøydamper #steamer #tefal

Tefal Access Steam Minute DT700

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 150ml.
Watt: 1100.
Følger med: Liten knagg som kan henges på dør, et dekke for delikate stoffer og en børste for tyngre stoffer.

Tefal Access Steam Minute DT700 er litt vanskelig å fylle vann på, til tross for at den har en stor vannbeholder som tar 150ml. Tøydamperen bruker 45 sekunder på å bli varm. For å få dampen til å strømme ut må du holde inne en knapp, og dette kan ta noen sekunder å få i gang. Testerne hos Ideal Home UK ble positivt overrasket over hvor gode resultater denne steameren leverte. Den kan nok ikke måle seg med et strykejern på de peneste skjortene, men den holder fint til tynnere stoffer og fjerner rynker og linjer. Mye for pengene. Hem & Hyra trekker for at dampen spruter ujevnt så det er lett å brenne seg, samt at det lekker vann på plagget.

Les saken

#tøydamper #steamer #tefal

Steamery Cumulus No. 3 Hemmasteamer

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 1800ml.
Watt: 1750.
Følger med: Varmebeskyttende pose, hanske, pressefoldsklemme og børste.

Steamery Cumulus No. 3 Hemmasteamer er lett å montere og beholderen enkel å fylle vann på. Tøydamperen er også fin å jobbe med. Resultatene blir best på silke, viskose og lin, med hakket dårligere resultat på bomull. På minussiden blir plaggene fuktige, samt at det blir en del vannsøl. Signallampen sitter for langt ned og det er vanskelig å tømme vannbeholderen.

Les saken

#tøydamper #steamer #steamery

Steamery Cirrus No. 2 Steamer

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 90ml.
Watt: 1500.
Følger med: Varmebeskyttende pose som også kan brukes som hanske og børste til tykkere stoffer.

Steamery Cirrus No. 2 Steamer har et stilig design, stor vannbeholder og er lett å holde i. Likevel skuffet den testpanelet fra Min Mote. Den bruker 40 sekunder på å bli varm, ikke 25 som den lover. I utgangspunktet er det en god idé at posen også kan brukes som hanske, men denne blir for stor og uhåndterlig. Icakuriren synes tøydamperen er tung og at man får dårlig grep. Dampen er jevn og fin, men føles ikke kraftig nok til tross for at steameren har mye watt. Hem & Hyra er derimot fornøyde med resultatene fra denne steameren. Det er litt kronglete at man må holde en knapp inne for at damp skal komme ut, i tillegg er det en liten tupp øverst som striper når man damper tøyet. Den fungerer greit både vertikalt og horisontalt, men ikke bra nok til å forsvare den stive prisen.

Les saken

#tøydamper #steamer #steamery

Singer Steamworks Pro

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 2500ml.
Watt: 1500.
Følger med: Tekstilbørste, beskyttelseshandsker.

Singer Steamworks Pro er en tøydamper med stor vannbeholder, stang og medfølgende kleshenger. Ifølge Icakuriren er den enkel å fylle vann på og bruke. Dampen er fin og tett, og det er trekker opp med en stopp-knapp. Imidlertid trekkes det for at stativet er litt skjørt, og at det er unødvendig med kleshengeren. Strømbryteren sitter langt ned, og ledningen er også litt kort.

Les saken

#tøydamper #steamer #singer

Princess Steamer Portabel Travel

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 260ml.
Watt: 1600.
Følger med: Børste.

Princess Steamer Portabel Travel har en fin strøm med damp, med en låsfunksjon som gjør at man kan justere grepet underveis. Vannbeholderen er lett å fylle på. Hem & Hyra trekker imidlertid for at den er tung å holde i. Brukervennligheten får toppscore, og resultatene av dampingen rett under.

Les saken

#tøydamper #steamer #princess

Princess 332834

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 1800ml.
Watt: 1260.
Følger med: Børste.

Princess 332834 har en beholder som er lett å fylle vann på, og tøydamperen er enkel i bruk. Dampen kommer jevnt og fint, som fungerer spesielt godt på silke og viskose. Den er ikke fullt like god på bomull og lin. På minussiden er det litt vanskelig å få et godt grep om vannbeholderen når den skal tømmes, samt at strømbryteren sitter langt ned.

Les saken

#tøydamper #steamer #princess

Point Pro Travel Garment Steamer

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 100ml.
Watt: 900.
Følger med: Tøypose, målingskopp og børste til tykkere stoffer.

Point Pro Travel Garment Steamer er liten og nett, men har en relativt stor vannbeholder. Testpanelet fra Min Mote savner en knapp for å regulere steamen, da denne bare spys ut litt ukontrollerbart. Den skal fungere både horisontalt og vertikalt, men den er best på hengende klær. Tøydamperen blir varm på 25 sekunder slik den lover, men den er litt vanskelig å håndtere fordi håndtaket er ganske tykt. Når det gjelder kvaliteten er det ikke mer enn ok, da damperen fungerer greit på tynnere stoffer. Ettersom tøydamperen er liten tar det litt tid å steame et plagg.

Les saken

#tøydamper #steamer #point-pro

Philips StyleTouch Pure

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 200ml.
Watt: 1500.
Følger med: Børste.

Philips StyleTouch Pure har en jevn strøm av damp det er enkelt å få gode resultater med. Den har en stor vannbeholder det er enkelt å fylle vann på og tømme. Den har også en avkalkningsfunksjon. Strykeresultatet får toppscore av Hem & Hyra. Det samme gjør brukervennligheten, og tilbehør og bruksanvisning følger hakket bak. På minussiden trekkes det for at den er litt tung å jobbe med i lengden.

Les saken

#tøydamper #steamer #philips

Philips Steam & Go Plus GC363/30

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 70ml.
Watt: 1300.
Følger med: Varmebeskyttende hanske, tøypose og børste til tykkere stoffer.

Philips Steam & Go Plus GC363/30 gjør det greit på silke, men dårlig på lin, viskose og bomullsskjorte. Icakuriren er misfornøyde med at tøydamperen er for tung, at man får dårlig grep og at det er vanskelig å lese av hvor mye vann som er igjen i beholderen. Vannebeholderen er også for liten og det gikk fort tomt.

Les saken

#tøydamper #steamer #philips

Philips Steam & Go Plus GC362/86

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 70ml.
Watt: 1300.
Følger med: Varmebeskyttende hanske, tøypose og børste til tykkere stoffer.

Philips Steam & Go Plus GC362/86 skal fungere både vertikalt og horisontalt, men testpanelet mener den er best på førstnevnte. Det trekker opp at tøydamperen har en knapp til å kontrollere når dampen kommer ut, slik at man unngår å sløse. Likevel er beholderen litt for liten, da den kun holder til ett plagg i testen i Min Mote. Ideal Home UK synes også det er vanskelig å fylle på vann. Denne steameren er best i test hos VGs Min Mote, og de skriver at den kan erstatte strykejernet til hverdags.

Les saken

#tøydamper #steamer #philips

Philips Steam & Go

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 70ml.
Watt: 1000.
Følger med: Varmebeskyttende hanske og børste til tykkere stoffer.

Philips Steam & Go ligner mye på Plus-versjonen, men den har litt mindre watt, samt at den ikke har en varmeplate som fungerer horisontalt. Den fungerer godt, og det at det er litt mindre watt enn i plus-versjonen legger man ikke stort merke til. Det som trekker denne tøydamperen ned er at vannbeholderen er liten.

Les saken

#tøydamper #steamer #philips

Philips Comfort Touch GC557

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 1800ml.
Watt: 2000.
Følger med: Børste.

Philips Comfort Touch GC557 er stabil og lett å montere. Det er også enkelt å fylle beholderen med vann. Den fungerer best på silke, men også bra på bomull, lin og viskose. På minussiden sløser den en del med dampen og plaggene blir fuktige. Munnstykket faller også lett fra plassen sin. Ledningen er noe kort.

Les saken

#tøydamper #steamer #philips

Jula Menuett Dampstrykejern

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 140ml.
Watt: 1300.
Følger med: Nylonbørste, tøybørste, bukseklemme.

Jula Menuett Dampstrykejern gir et ganske godt resultat ifølge Hem & Hyra, men den søler vann på plagget. Man må fylle på vann ofte, og på grunn av lampens plassering er det vanskelig å vite når. Strykeresultatet får en en firer ut av fem, mens brukervennlighet og bruksanvisning får treere.

Les saken

#tøydamper #steamer #menuett

Grundig ST 5550

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 200ml.
Watt: 1000.
Følger med: Børste.

Grundig ST 5550 har en stor vannbeholder, som ifølge Icakuriren er lett å fylle på. Designet på tøydamperen gir også et godt grep. Steameren gjør det greit på silkebluser, men ganske dårlig på bomull, lin og viskose. Kabellengden er 2 meter.

Les saken

#tøydamper #steamer #grundig

Emerio SB-120752 Steamer

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 60ml.
Watt: 1200.
Følger med: Ikke oppgitt.

Emerio SB-120752 Steamer har en kraftig damp som er lett å jobbe med ettersom apparatet veier lite. Hem & Hyra er lar seg likevel ikke overbevise av denne, og bemerker at dampen er ujevn og at man stadig må ta pause for at dampen skal komme ut. Strykeresultatet får kun en toer ut av fem poeng, det samme gjør brukervennligheten.

Les saken

#tøydamper #steamer #emerio