Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #singer

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Tøydampere det ryker av

Synes du det er mye styr å stryke klær? Da kan en tøydamper være noe for deg.

Les saken

#tøydamper #steamer #point-pro #tefal #philips #steamery #grundig #singer #princess #menuett #emerio

Hvilken symaskin bør du velge?

Her ser du hvilke symaskiner som får høyeste totalsum på tvers av anerkjente tester. Du får også et par tips til hva du bør tenke på før du kjøper symaskin, slik at du kan finne den som passer deg best.

Les saken

#symaskin #ikea #husqvarna #janome #bernina #singer #pfaff #brother #toyota

Singer Steamworks Pro

Spesifikasjoner:

Vannbeholder: 2500ml.
Watt: 1500.
Følger med: Tekstilbørste, beskyttelseshandsker.

Singer Steamworks Pro er en tøydamper med stor vannbeholder, stang og medfølgende kleshenger. Ifølge Icakuriren er den enkel å fylle vann på og bruke. Dampen er fin og tett, og det er trekker opp med en stopp-knapp. Imidlertid trekkes det for at stativet er litt skjørt, og at det er unødvendig med kleshengeren. Strømbryteren sitter langt ned, og ledningen er også litt kort.

Les saken

#tøydamper #steamer #singer

Singer Confidence 7463

Datastyrt: Singer Confidence 7463 har god brukervennlighet og det er lett å bytte spole. Den har automatisk knapphull, men resultatet blir ikke så pent. Har godt tilbehør og gir godt resultat på tykt stoff. En testkilde mener den utfører for dårlig arbeid på fine og elastisk stoffer, mens en annen mener den har bra elastisk søm.

Les saken

#symaskin #singer

Singer 8770 Curvy

Datastyrt: Singer 8770 Curvy gir et godt resultat på mange typer stoffer, men noen mener den ikke er god nok på tykt stoff. Den har enkle knapper til de mest vanlige operasjonene, men kontrollpanelet ellers kunne vært bedre. Det er lett å tre sytråden og bytte trykkfot. Den har automatisk knapphull, men den takler ikke å sy knapphull i ull og jerseystoff, og fotpedalen kunne vært bedre å bruke.

Les saken

#symaskin #singer