Tøydampere det ryker av
Synes du det er mye styr å stryke klær? Da kan en tøydamper være noe for deg.
Populære emneknagger:
#nettbrett
#sony
#xperia
#hybrid
#pc
#microsoft
#surface
#surface-pro
#samsung
#galaxy
108 treff
Synes du det er mye styr å stryke klær? Da kan en tøydamper være noe for deg.
Det skiller lite i kvaliteten på de mest populære vannkokerne. Valget står derfor mellom pris, design eller nyttige tilleggsfunksjoner når du skal kjøpe ny tekanne.
Frister det med et glass hjemmelaget juice til søndagsfrokosten? Ta en titt på topplisten for årets beste juicer.
Visste du at tv-er har utviklet seg enormt mye de siste årene? Nå er tv-skjermen attraktiv enten du bruker den til å se på Netflix og HBO eller lineær-tv. Sjekk ut listen over de aller beste tv-ene på markedet her.
Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.
På utkikk etter ny støvsuger? Vi har oppdatert samletesten med 60 modeller.
Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.
Trakting er den mest populære måten å lage kaffe her til lands, da hele 7 av 10 har en hjemme. Dersom du ønsker å bli en av dem, får du her en oversikt over de beste trakterne.
Vil du ta kaffebryggingen hjemme ett steg videre? Vi gir deg oversikt over espressomaskinene av god kvalitet.
Har du lyst til å kutte ledningene på hodetelefonene dine? Her er oversikten over de beste trådløse hodetelefonene på markedet nå.
Vafler er en folkekjær favoritt, men det er mer enn god røre som skal til for å steke den perfekte platen.
Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.
Vi har samlet forbrukertester av babycaller fra norske og utenlandske anmeldere, og det er store variasjoner i resultatlisten. En kjøpeguide hjelper deg på vei til å finne babycallen som passer aller best for deg og din familie.
Vi har samlet tester av barbermaskiner fra norske og utenlandske kilder, og det er ikke den dyreste og mest avanserte barbermaskinen som blir aller best i test.
Elektriske tannbørster koster ikke nødvendigvis skjorta, og de kan gjøre rengjøringen enklere og bedre for mange. Her ser du hvilke som er best i test.
Ønsker du bedre lyd fra TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.
Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.
De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.
Skal du kjøpe ny TV, finnes det nå mange nye og spennende modeller på markedet, og her kan du få en oversikt over de mest populære testvinnerne fra 2015 og 2016.
Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.
Det kan føles fritt og godt med Bluetooth-hodetelefoner, helt uten ledninger som krøller seg sammen og vikles inn i andre ting. Finn ut hvilke som gir deg best lyd.
I snitt spiser nordmenn vafler hver tredje uke, da gir det mening å investere i et godt vaffeljern.
En babycall kan være svært praktisk og til god hjelp for småbarnsforeldre, men det er mange ulike modeller å velge mellom. I denne testen viser vi resultatene fra babycalltester fra 2015.
Lurer du på hvilken type kaffemaskin du skal ha, eller er du på utkikk etter den beste kapselmaskinen? I denne samletesten får du oversikten over maskinene på markedet nå.
En myte om støvsugere er at en sterk motor gir bedre støvoppsamling. Her er en oppsummering av støvsugertester fra 2015, og noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe støvsuger.
Stavmikseren kan være en hendig og praktisk hjelper på kjøkkenet, og her kan du se hvilken som ble best i test i 2015
Espressomaskin, helautomatisk: Saeco Incanto HD8917/01 lager litt tam kaffe, som er langt fra den optimale espressoopplevelse ifølge testen fra Berlingske. Designet har et industrielt preg, og den er lett å ha med å gjøre.
Espressomaskin, helautomatisk: Saeco Incanto HD8914/01 lager kaffe som scorer bra på smak, og har godt balansert aroma, fylde og syrlighet. Espresssomaskinen er veldig brukervennlig.
Espressomaskin, helautomatisk: Saeco Incanto HD8911 lager god kaffe og scorer bra på konsistens. Maskinen er brukervennlig og lett å rengjøre.
SLOWJUICER: Har et bredt innmatingsrør. Er vanskelig å sette sammen og produserer ikke nok juice av grønnsakene. Which mener det finnes bedre slowjuicere på markedet. Aftonbladet er mer fornøyd enn Which og gir slowjuiceren fra Philips 4 av 5 stjerner.
Rengjøring: Lett å rengjøre. De løse delene kan tas i oppvaskmaskinen.
Mengde fruktkjøtt: Uten fruktkjøtt
Motor: 150 W
Mugge: Ja
Hastighet: 1
Støynivå: Lav
SENTRIFUGEJUICER: HR1855 fra Philips er en liten men god juicer, som er billigere enn andre fordi den er laget i billige materialer. Både DinSide og Tænk mener du får svært mye for pengene om du går for Philips HR1855. Blant annet er den rask, brukervennlig og lett å rengjøre.
Rengjøring: Lett å rengjøre. Har eget vaskeprogram og de løse delene kan gå i oppvaskmaskinen.
Mengde fruktkjøtt: Vanlig
Motor: 700 W
Mugge: Nei
Hastighet: 1
Støynivå: Litt høy
SENTRIFUGEJUICER: Tænk mener at HR1836 er en liten og god juicepresse til en billig penge. Den lager mer lyd enn vanlig, men trenger i gjengjeld kun ett minutt på å lage et glass juice, slik at du ikke trenger å utsettes for støy lenge. Tænk gir denne juicpressen god score i alle deltester unntatt støynivå.
Rengjøring: Enkel å rengjøre.
Mengde fruktkjøtt: Vanlig
Motor: 500 W
Mugge: ?
Hastighet: 1
Støynivå: Høyt
Spesifikasjoner:
Vannbeholder: 200ml.
Watt: 1500.
Følger med: Børste.
Philips StyleTouch Pure har en jevn strøm av damp det er enkelt å få gode resultater med. Den har en stor vannbeholder det er enkelt å fylle vann på og tømme. Den har også en avkalkningsfunksjon. Strykeresultatet får toppscore av Hem & Hyra. Det samme gjør brukervennligheten, og tilbehør og bruksanvisning følger hakket bak. På minussiden trekkes det for at den er litt tung å jobbe med i lengden.
Spesifikasjoner:
Vannbeholder: 70ml.
Watt: 1300.
Følger med: Varmebeskyttende hanske, tøypose og børste til tykkere stoffer.
Philips Steam & Go Plus GC363/30 gjør det greit på silke, men dårlig på lin, viskose og bomullsskjorte. Icakuriren er misfornøyde med at tøydamperen er for tung, at man får dårlig grep og at det er vanskelig å lese av hvor mye vann som er igjen i beholderen. Vannebeholderen er også for liten og det gikk fort tomt.
Spesifikasjoner:
Vannbeholder: 70ml.
Watt: 1300.
Følger med: Varmebeskyttende hanske, tøypose og børste til tykkere stoffer.
Philips Steam & Go Plus GC362/86 skal fungere både vertikalt og horisontalt, men testpanelet mener den er best på førstnevnte. Det trekker opp at tøydamperen har en knapp til å kontrollere når dampen kommer ut, slik at man unngår å sløse. Likevel er beholderen litt for liten, da den kun holder til ett plagg i testen i Min Mote. Ideal Home UK synes også det er vanskelig å fylle på vann. Denne steameren er best i test hos VGs Min Mote, og de skriver at den kan erstatte strykejernet til hverdags.
Spesifikasjoner:
Vannbeholder: 70ml.
Watt: 1000.
Følger med: Varmebeskyttende hanske og børste til tykkere stoffer.
Philips Steam & Go ligner mye på Plus-versjonen, men den har litt mindre watt, samt at den ikke har en varmeplate som fungerer horisontalt. Den fungerer godt, og det at det er litt mindre watt enn i plus-versjonen legger man ikke stort merke til. Det som trekker denne tøydamperen ned er at vannbeholderen er liten.
Philips Sonicare HealthyWhite+ (HX8911) har to børstemoduser og tre hastigheter. Ev. ekstra børstehoder må kjøpes som tilbehør, og børstehodet er også litt kronglete å bytte ut. Den kommer med ladestasjon og reiseetui. Tannbørsten har 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer. Det oppladbare batteriet skal holde i opptil tre uker, men det tar lang tid å lade opp. Rengjøringssystemet er sonisk (pulserer/vibrerer). HealthyWhite+ (HX8911) kan ikke kjøpes i Norge ennå, men den originale versjonen HealthyWhite (HX6711) er til salgs. Forskjellen mellom dem er i hovedsak at HX6711 har annerledes børstehode, kun én hastighet og mangler reiseetui.
Philips Sonicare EasyClean scorer godt på både rengjøringsevne og brukervennlighet. Klikk mener den støyer lite, mens Which mener den støyer mer enn de andre. Den har sonisk rengjøringssystem (pulserer/vibrerer), har én hastighetsinnstilling, én modus og kommer med ett børstehode og ladestasjon. Den har også beskyttelseshette, men ikke etui. Tannbørsten har batteriindikator, og det oppladbare batteriet holder i hele 206 minutter på én oppladning, ifølge Forbrugerrådet Tænk. Den har 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer.
Philips Sonicare DiamondClean er komfortabel og brukervennlig, og de fleste mener den gir et flott pusseresultat. Noen mener imidlertid den ikke fjerner plakk godt nok og flere trekker for høy pris. Det oppladbare batteriet skal holde i opptil tre uker, og kan lades på ladestasjon, via USB mens den ligger i reiseetuiet, eller når den står i et medfølgende tannglass med innebygget lading. Den kommer med to børstehoder, har 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer, og den har fem moduser. Rengjøringssystemet er sonisk (pulserer/vibrerer).
Får skryt for sitt rene og pene design, men når det kommer til lyd er det enighet om at disse hodetelefonene har et stykke opp til toppen. En av testene mener også at støykanselleringen er langt under pari og faktisk produserer sin egen støy.
Type: Over-ear
Aktiv støyreduksjon: Ja
Batteritid: 15 timer
Philips Series 9000 S9161/31 tåler våtbarbering og gir meget glatt og fint resultat, men det krever noen runder før det blir perfekt. Barbermaskinen er hudvennlig og har tre fleksible, roterende hoder. Den har en skjeggtrimmer som klikkes på og av, og denne fungerer veldig godt med fem ulike lengdeinnstillinger. Har ladestasjon med integrert rensesystem, men kan også vaskes i vann. Batteriet holder i ca 50 min på 1 t oppladning. Har batteri-, lade-, rengjørings- og reiselåsindikator, samt indikator for skjærehodebytte. Noen kaller den også S9161cc.
Philips Series 7000 SensoTouch RQ1175 tåler våtbarbering og veier lite. Den er behagelig, støysvak og barberer godt. Har fleksible, roterende hoder og skjeggtrimmer med fem ulike lengder som klikkes av og på etter behov. Which mener det er vanskelig å få godt resultat med trimmeren. Batteriet skal holde i ca 50 min og oppladningstid i er 1 t, men trekkes noe for ladestasjonen. Har batteriindikator for fullt og lavt batteri, samt lade- og reiselåsindikator. Noen bruker navnene RQ1175/17 og RQ1175/16, men dette er nøyaktig samme produkter som RQ1175.
Philips Series 5000 S5110/06 gir raskt et godt resultat. Den er laget for tørrbarbering, men kan vaskes/renses under springen. Den er lett, har turboinnstilling og tre fleksible, roterende hoder. Barbermaskinen har indikator for batterinivå, utbytte av hode, rengjøringsbehov og reiselås. Har en trimmer som kan klikkes på når det trengs, og lades uten ladestasjon.
Espressomaskin, helautomatisk: Philips Saeco GranBaristo HD lager grei kaffe, men får en del trekk i testene for brukervennlighet. Den har to beholdere for ulike bønner, og maskinen er smal, slik at den ikke tar så mye plass på kjøkkenbenken. Melkeskummeren fungerer bra, men er litt kronglete plassert.
Espressomaskin, helautomatisk: Philips Saeco GranBaristo HD lager grei kaffe, men får en del trekk i testene for brukervennlighet. Den har to beholdere for ulike bønner, og maskinen er smal, slik at den ikke tar så mye plass på kjøkkenbenken. Melkeskummeren fungerer bra, men er litt kronglete plassert.
Philips PowerPro Expert FC9742 fungerer bra på tepper, men ikke fullt så bra på hardt underlag. Den fjerner dyrehår, men ikke spesielt effektivt. Energiforbruket er svært lavt, og den er også ganske stillegående. På brukervennlighet scorer den midt på treet.
Philips PowerPro Expert FC9729 er en støvsuger med god sugeevne. Den går lett over tepper, og får også ut støv og korn fra sprekker i gulvet. Den egner seg også til bruk i sofa og stoler. Den er ganske tung, den veier 7,2 kg, så den er litt kronglete å bære opp trapper.
Philips PowerPro Compact FC9331 er en ok støvsuger. Den er ikke veldig effektiv på hardt underlag, men en del bedre på tepper. Dyrehår blir borte, om ikke supereffektivt. Miljømessig er den middels med et ganske lavt energiforbruk. Den støyer noe. Brukervennligheten er også middels.
Philips Powerlife Effektiv FC8458 er en relativt effektiv støvsuger, som gjør det bra på både hardt og mykt underlag. Det som trekker ned er imidlertid høyt energiforbruk, høyt støynivå, og middels grad av brukervennlighet.
Philips PowerGo FC8243 er en grei støvsuger som scorer middels på det meste. Den er hakket mer effektiv på tepper framfor hardt underlag, og suger dyrehår greit. På miljø er den også middels, det vil si energiforbruk og støynivå.
Philips PFT5500 har LCD skjerm og får skryt for at den gir god verdi for pengene. Bildekvaliteten gor fin kontrast og skarphet. TV-en fra Philips har et plassvennlig design, men får minuspoeng for at den er treg og har lite innhold til å være en smart-TV.
Philips Performer Ultimate FC8955 fungerer godt på hardt underlag, men dårlig på mykt. Energiforbruket er lavt, og brukervennligheten god, men den støyer derimot mye.
Philips Performer Expert FC8723 er effektiv på harde flater og beholderen rommer 3,5 liter. Støvsugeren er energivennlig, robust og enkel å bruke, men den får trekk i testene for kort kabel og høyt lydnivå.
Philips Performer Expert FC8722 scorer bra på Rad&Röns test. På hardt underlag får den full pott, men er noe dårligere på teppe og til fjerning av hår. Støvsugeren har lavt energiforbruk og støyer lite. Den gjør det middels på brukervennlighet.
Philips Performer Expert FC8721 scorer bra på Rad&Röns test. På hardt underlag får den full pott, men er noe dårligere på teppe og til fjerning av hår. Støvsugeren har lavt energiforbruk og støyer lite. Den gjør det middels på brukervennlighet.
Philips Performer Compact FC8373 scorer bra på effektivitet på tepper og gulv, men egner seg svært dårlig til fjerning av dyrehår. Miljømessig er den ganske god, med lavt energiforbruk og relativt lavt støynivå. Brukervennligheten er middels, ifølge Råd og Rön. Hos Hem og Hyra derimot, er denne støvsugeren best i test. Kvaliteten og kapasiteten dras særlig frem som gode trekk.
Philips Performer Compact FC8371 er god på tepper, men middels på hardt underlag. Den støyer litt. Støvsugeren scorer middels på brukervennlighet, men har lavt energiforbruk.
Philips Performer Active FC8578 gjorde det bra på både hardt og mykt underlag, men har du kjæledyr derimot kan det bli vanskelig å få fjernet hårene skikkelig. Testen fra Good Housekeeping fant også at slangen var litt for kort, og at bruksanvisningen var for lite detaljert. Den er imidlertid lett å bruke.
Philips Performer Active FC8575 fungerer middels på hardt underlag og dårlig på mykt. Den har et lavt energiforbruk, men støyer til gjengjeld mye. Brukervennligheten er god.
Kaffetrakter: Philips Intense HD7697/90 bruker litt tid på å brygge kaffen, men er veldig enkel å håndtere. På smak scorer trakteren middels og det samme gjelder energiforbruket. Den støyer ikke.
Philips Innergizer HR 3868/00 har en motor på 2000W og en Tritankanne på 2,0L. Til tross for den sterke motoren må det til to runder for å knuse isen i denne maskinen ifølge Aftonbladets test. Lydnivået blir dempet kuppelen, som oppleves klønete, på. Den klarer parmesantesten, men pestoen blir ikke helt bra, mener de flere testkilder. Ifølge Aftonbladet blir smoothien helt miserabel, mens Which og Taenk mener at smoothien blir fin. Suppen blir kremete, men først etter 4 minutter ifølge Aftonbladet. Blenderen er lett å vaske opp for hånd. Alt i alt er blenderen for den som setter pris på dempet lydnivå. Den får minuspoeng for at den er for stor og dyr i forhold til de generelle blenderegenskapene.
Philips HTL5140 er en lydplanke som gir god verdi for pengene. Den har et enkelt og pent design, og den er lett å sette opp. Lyden er meget god for film og TV, men det er noe uenighet rundt hvorvidt den egner seg for musikk og lavt volum.
Philips HR 1372 er en god stavmikser med kraftig motor som er lett og rengjøre og er billig. Den får noe trekk for høyt støynivå.
Espressomaskin, helautomatisk: Philips HD8829 lager kaffe som smaker jevnt over middels bra. Maskinen er lett å bruke og rengjøre.
Espressomaskin, helautomatisk: Philips HD8821 scorer høyt på smak, med god balanse og fin konstistens. Espressomaskinen er lett å håndtere, men bruker litt tid på å brygge kaffen.
Kaffetrakter: Philips HD7765 lager kaffe på ca. 10 minutter. Trakteren er svært brukervennlig og støyer lite. På smak får kaffen middels score.
Kaffetrakter: Philips HD7685/90 scorer middels på bryggetid samt energiforbruk. Den holder godt på varmen og er brukervennlig, men på smakestesten oppnår den kun middels.
Kaffetrakter: Philips HD7567 lager en full kanne kaffe på i underkant av 10 minutter. Den får høy score på brukervennlighet og den støyer lite. På smak får kaffen middels karakter.
Kaffetrakter: Philips HD7546 lager god kaffe og støyer lite. Den får middels på bryggetid, men etter brygging holder temperaturen seg høy lenge.
Kaffetrakter: Philips HD7461 brygger kaffen raskt uten å støye. Kaffen holder seg også varm lenge, men oppnår middels score på smakstest. Trakteren har middels høyt energiforbruk.
Kaffetrakter: Philips HD7459/20 er svært brukervennlig og støyer ikke. Den bruker litt tid på å brygge kaffen, som oppnår middels på smakstest. Den holder kaffen varm lenge.
Kaffetrakter: Philips HD7432 får toppscore på brukervennlighet og støyer ikke. Trakteren lager en full kanne kaffe på litt under sju minutter. Kaffesmaken får middels karakter ifølge testen fra Råd og Rön.
Espressomaskin, helautomatisk: Philips HD8841 har god brukervennlighet. Smaken på kaffen oppnår derimot kun middels score, ifølge testen fra Råd og Rön.
HD4644 fra Philips er en lett vannkoker som er enkel å helle med og søler lite under bruk. Den koker raskt opp vann og kan koke én kopp om gangen. Det er også lett å se hvor mye vann som er i vannkokeren. Modellen fra Philips får trekk for at den er noe vanskelig å fylle, i tillegg til at den lager mye støy under oppkoking. Den får heller ikke skryt for koketiden når den skal koke opp hele kapasiteten sin. Lokket sitter heller ikke godt nok på. Den kommer kun i to fargevarianter.
Rengjøring: OK å rengjøre
Kapasitet: 1,7 l
Minimumsvolum: 3 dl
Vekt: 0,9 kg
Koketid 1 l: 2 m 30 s
Kaffetrakter: Philips Grind&Brew Single Bean Container er lett å bruke og støyer lite. Kaffen får middels score i testen fra Taenk, og gjør det heller ikke så bra når det gjelder energiforbruk. Den bruker litt tid på å brygge, men til gjengjeld holder kaffen seg varm lenge.
Philips FlexCare Platinum får gode skussmål fra alle testkildene, fordi den rengjør både tennene og tannkjøttet godt. Det oppladbare batteriet varer i opptil tre uker. Det er ikke den aller mest behagelige i bruk, men Aftenposten mener den er komfortabel i hånden. Tannbørsten støyer litt for mye. Den har tre hastigheter og tre modusinnstillinger, samt 2-minutters og 30-sekunders intervalltimer. Tannbørsten har trykksensor, og den kommer med to børstehoder, reiseveske og reiselader. Sonisk rengjøringssystem (pulserer/vibrerer).
Enkeltjern: Philips Fiesta HD4472 er et praktisk og effektivt vaffeljern som har en lang ledning og er lett å håndtere. Temperaturen er noe vanskelig å regulere.
Philips Fidelio B5 er en lydplanke med avtakbare høyttalere som også kan brukes alene som Bluetooth-høyttalere. Den gir derfor mulighet for både stereo og surroundlyd hjemme i stua. Ros blir gitt for smart design, mange innstillingsmuligheter og brukervennlighet. Noe trekk får den for at den er stor, og prisen er høy.
Over-ear: Philips Fidelio X2 er hodetelefoner med god lyd og lite støyforstyrrelse. De er svært komfortable og har god kvalitet, men størrelsen passer ikke alle. Lyden oppleves som svært god med tanke på prisen. De egner seg best til innendørs lytting, og de er ikke utstyr med mikrofon.
Philips Fidelio M2BT leverer god lydkvalitet og funksjonalitet. Materialene er av god kvalitet og designet er pent. Noe upraktisk er det at man ikke kan folde de sammen, og Bluetooth kan gi noe skurrete lyd.
Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 10 timer
Kaffetrakter: Philips Daily HD7474/20 får jevnt over middels score, både når det gjelder bryggetid, energiforbruk og smak. Til gjengjeld scorer den høyt på brukervennlighet.
Spesifikasjoner:
Vannbeholder: 1800ml.
Watt: 2000.
Følger med: Børste.
Philips Comfort Touch GC557 er stabil og lett å montere. Det er også enkelt å fylle beholderen med vann. Den fungerer best på silke, men også bra på bomull, lin og viskose. På minussiden sløser den en del med dampen og plaggene blir fuktige. Munnstykket faller også lett fra plassen sin. Ledningen er noe kort.
Kaffetrakter: Philips Café Gourmet HD5407/60 bruker litt lang tid på å brygge, men holder på temperaturen lenge. Den er svært lett å bruke og støyer ikke. Den får middels score på smak.
Philips BT6600 er en høyttaler som har grei lydkvalitet, men bassen når ikke opp på nivå med konkurrentene. Den er grei å ha med seg, og den har praktisk ladestasjon og USB utgang slik at man også kan lade mobil med den. Høyttaleren får skryt for batteritid og meget bra brukervennlighet.
Nettbasert: Philips Avent SCD860 er en babyenhet med kamera (720p HD-kvalitet) som kan kobles til iOS- og android-enheter via Wi-Fi og en app. Den trekkes for at Wi-Fi-tilkoblingen ikke alltid fungerer når man skal sette opp babycallen, men brukervennligheten er ellers bra, og lyd- og bildekvalitet er svært god. Kameraet kan panorere og zoome, og dette kan styres i appen. Den gir mulighet til å legge til opptil ti kameraer og tre seere per kamera, og du kan velge f.eks. varslingsinstillinger og farge på nattlampe. Babycallen kan i tillegg spille av vuggeviser, har toveiskommunikasjon, justerbar lydfølsomhet, nattsyn, temperatur- og luftfuktighetsmåler og kameraenheten kan ta bilder og monteres på veggen. Er ikke batteridrevet og krever en trådløs Internett-tilkobling på 2,4 GHz. Kalles også Philips Avent uGrow Smart Baby Monitor.
Digital: Philips Avent SCD630 er en video-babycall som er ganske lik SCD620, men denne versjonen har også nattlampe, panorering og 2X zoom (ikke fjernstyrt), temperaturmåler, vibreringsvarsling og større LCD-fargeskjerm på 3,5". Akkurat som forgjengeren har den også toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar lydfølsomhet, nattsyn og kan spille vuggesanger. Får skryt for brukervennlighet og god lyd- og bildekvalitet, men eGarden mener signalene forstyrres lett av annet utstyr. Bruker FHSS-teknologi. Babyenheten kan monteres på veggen, men den kan ikke bruke batterier. Foreldreenheten går på oppladbart batteri, og BabyGearLab målte batteritiden til ca. 10 t slik produsenten oppgir, mens eGarden fikk over 15 t levetid. Maks rekkevidde er målt til rundt 225-280 m utendørs ved fri sikt, samt 28 m innendørs.
Digital: Philips Avent SCD620 er en video-babycall som selger godt i Norge, men den får lav totalscore fra testkildene, hovedsaklig på grunn av for høy pris og kort rekkevidde. Forbrugerrådet Tænk målte maks gjennomsnittlig rekkevidde til 33 m innedørs og utendørs, og den gir signalproblemer så fort babyenheten er i en annen etasje enn foreldreenheten. Den har 2,7" LCD-fargeskjerm, toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, jusertbar lydfølsomhet, nattsyn og kan spille av vuggesanger. Babyenheten kan henges på veggen, men den kan ikke bruke batterier. Foreldreenheten har oppladbart batteri som lades via mini-USB og skal holde i rundt 11 t i videomodus og ca. 12 t med kun lyd. Lydkvaliteten er imidlertid for dårlig og videokvaliteten er middels. Bruker FHSS-teknologi.
Digital: Philips Avent DECT SCD603 har en babyenhet med video som kan monteres på veggen, men den er uten panorering, tilt og zoom. Den er enkel i bruk og har god bildekvalitet. Både PCMag og eGarden opplevde store forstyrrelser i signalene fra andre enheter og Wi-Fi, mens Which? melder om at det ikke er forstyrrelser i signalet. Bruker DECT-teknologi. Foreldreenheten har 2,4" fargeskjerm og oppladbart batteri som holder i opptil 12 t og bruker 2 t på oppladning. Babyenheten bruker vanlige AAA-batterier, og disse skal vare i inntil 3 t. Rekkevidden er på opptil 150 m. Babycallen har nattsyn, stemmeaktivering, nattlampe, kan spille vuggesanger og har lys som viser lydnivå i barnerommet.
Digital: Philips Avent DECT SCD600 har video og 2,4" fargeskjerm, og bildekvaliteten er god i mørke rom. Which? opplevde at de oppladbare batteriene holdt i nesten 13 t i auto-skjermaktiveringsmodus og 6,5 t videomodus, som er bra sammenlignet med andre video-babycaller. Batteriene til babyenheten varer i ca. 9 t. Foreldre & Barn mener lydkvaliteten er god, til tross for noe skurring ved lengre rekkevidde utendørs. Which? opplevde også skurring innendørs fra tid til annen, og de mener noen vil ønske seg høyere makslyd. Babycallen forstyrres også av trådløst internett. Rekkevidden er oppgitt til 150 m, men Foreldre og Barn fikk til 40 m, og Which? fikk noe problemer allerede ved 15 m. Bruker DECT-teknologi, har nattlampe, stemmeaktivering og kan spille av vuggesanger.
Digital: Philips Avent DECT SCD580 er etterkommeren til SCD353. SCD580 får skryt for signal- og lydkvalitet, samt at den har mange funksjoner, men flere savner kamera. Den har alt fra temperatur- og fuktighetsmåler, toveiskommunikasjon, nattlampe, kan spille av vuggesanger, har justering av lydfølsomhet og vibreringsvarsling. Den har i tillegg stjernehimmel-projektor, men kildene savner mer variasjon i projeksjonsbildene. Babycallen har 1,6" LCD-skjerm og lys som viser lydnivå ved babyenheten. Foreldreenheten bruker oppladbart batteri og lades på ca. 10 t på ladestasjon. Batterilevetiden skal være på opptil 18 t. Babyenheten kan også gå på batteri (ikke oppladbare). Rekkevidden er oppgitt til 330 m utendørs og 50 m innendørs. Bruker DECT-teknologi.
Digital: Philips Avent DECT SCD570 er en brukervennlig babycall med god lydkvalitet. Rekkevidden skal være opptil 330 m ifølge produsenten, og BabyGearLab målte hele 335 m utendørs ved fri sikt og ca 27 m innendørs. Den har LCD-skjerm, toveiskommunikasjon, vibrasjonsvarsling, temperaturmåler, justerbar lydfølsomhet, nattlampe, kan spille av vuggesanger og har lysindikasjon for lydnivået ved babyenheten. Foreldreenheten har oppladbart batteri og ladestasjon, og skal ha ladetid på ca. 10 t og batteritid på ca.18 timer. BabyGearLab målte hele 25,5 t batterilevetid. Babyenheten kan også bruke batteri. Bruker DECT-teknologi.
Digital: Philips Avent DECT SCD535 er en fin babycall med eksepsjonell lyd og god rekkevidde på opptil 330 m utendørs og 50 m innendørs. Batteritid på det oppladbare batteriet til foreldreenheten er opptil 24 t og ladetid er ca. 3 t. Babyenheten kan brukes med vanlige AA-batterier (ikke oppladbare). Den er brukervennlig, og har gode ekstrafunksjoner som temperatur- og luftfuktighetsmåler. Man kan kommunisere med babyen, og babycallen har lys som viser lydnivå ved babyenheten. Den har også vibreringsvarsling, nattlampe, kan spille av vuggesanger og har mulighet for justering av følsomhet. Den har LCD-skjerm og bruker DECT-teknologi.
Digital: Philips Avent DECT SCD506 er etterkommeren til SCD505. SCD506 er forholdsvis rimelig og har god brukervennlighet. Forbrugerrådet Tænk har målt gjennomsnittlig rekkevidde til 103 m utendørs og innendørs, og dette var det beste resultatet i deres samletest av babycaller. Lydkvaliteten er imidlertid ikke helt på topp. Foreldreenhet skal holde i opptil 24 t på enten oppladbare eller vanlige AA-batterier, og babyenheten kan også gå på batterier. Den varsler med lyd og lys hvis den er utenfor rekkevidde. Den har også toveiskommunikasjon, stemmeaktivering, justerbar lydfølsomhet, nattlampe, kan spille vuggesanger og har lys som viser lydnivå i barnerommet. Bruker DECT-teknologi.
Digital: Philips Avent DECT SCD505 babycall har meget god lyd uten forstyrrelser. Får pluss for toveiskommunikasjon, nattlampe, stemmeaktivering, justerbar følsomhet, at den kan spille av vuggeviser og har mulighet for konstant tilkobling. Den har lys som viser lydnivå ved babyenheten. Rekkevidden skal være på ca. 330 m utendørs og ca. 50 m innendørs. Bruker DECT-teknologi. I 2013 ga Foreldre & Barn minuspoeng for at den manglet oppladbare batterier, men i dag følger det med oppladbare batterier og batterilader til foreldreenheten, og de skal holde i inntil 24 t og lader på 8 t. I 2014 ga Helsingborgs Dagbladet/Wiseguide trekk for at babyenheten måtte plugges i stikkontakt, men i dag kan du også velge å bruke 4 vanlige AA-batterier som må kjøpes separat.
Digital: Philips Avent DECT SCD501 får poeng for brukervennlighet, godt signal og lydkvalitet, men trekkes for få funksjoner og kort rekkevidde innendørs. Utendørs er rekkevidden opptil 300 m slik prodsenten oppgir, men innendørs målte BabyGearLab rundt 23 m. Bayenheten kan ikke brukes med batteri, men foreldreenheten kan bruke enten oppladbare eller vanlige AA-batterier og skal holde i opptil 24 t. Har nattlampe, lydaktivering, lysindikator som viser lydnivå i barnerommet og bruker DECT-teknologi.
Philips Avance Problend HR 3655 har en 1400W motor og kommer med en 2L glasskolbe. Lyden er høy, men ikke så høy at en ikke klarer å høre tankene sine, ifølge Aftonbladet som testet blenderen. Maskinen trekkes for å ikke lage en helt jevn pesto, eller smoothie. Suppa blir helt ok kremete. Føttene suger seg fast der de plasseres, og kan oppleves som irriterende hvis man vil flytte rundt på maskinen. Den er lett å vaske til tross for at kolben er litt kronglete å håndtere. Maskinen får pluss for den rimelige prisen og passer den som setter pris deretter.
Philips Avance Collection HR 2195 har høy kapasitet og beveger ikke på seg under bruk. Den er brukervennlig og kan vaskes enkelt. Trekkes litt for tung kolbe. Blenderen kommer med en 2L glasskolbe og motoren yter 900W. Den kalles også Philips Problend 6 HR2195.
Philips Avance Collection HR 2095 har en 700W motor og kommer med en 2L glasskolbe. Den gir jevnt over gode resultater, men kunne vært bedre på isknusing. Blenderen er enkel å montere, men den bruker mye strøm og blir varm når den må jobbe hardt. Den har relativt lavt støynivå. Noen mener blenderen er robust, mens andre mener konstruksjonen ikke er topp. Alle løse deler kan puttes i oppvaskmaskinen.
SENTRIFUGEJUICER: Philips Avance HR1922 er av de dyreste juicepressene fra Philips. Den er lett å sette sammen og kan juice store grønnsaksbiter (f.eks. en halv appelsin). Både Aftonbladet og Which mener HR1922 egner seg svært godt til de som lager mye juice, da maskinen lager mye juice per grønnsak og har rom til tre liter fruktkjøtt før den må tømmes. Anmelderne mener dette er en svært god juicer for pengene.
Rengjøring: Alle deler kan tas i oppvaskmaskinen, i tillegg til at maskinen har en selvrens-funksjon.
Mengde fruktkjøtt: Tykk konsistens på juicen, men uten fruktkjøtt
Motor: 1200 W
Mugge: Ja
Hastighet: 2
Støynivå: Lavt
SENTRIFUGEJUICER: HR1894 fra Philips er en pen juicer som dessverre ikke er god på så mye. Ifølge TV 2 er den vanskelig å sette sammen, i tillegg til at den går tregt og har et lite innmatingsrør. Tænk gir maskinen god score for enkel rengjøring og energibruk, men den trekkes for å være lite brukervennlig og for å lage helt grei juice.
Rengjøring: Lett å rengjøre.
Mengde fruktkjøtt: Vanlig
Motor: 200 W
Mugge: Nei
Hastighet: 1
Støynivå: Vanlig
Philips AquaTouch S5400/06 er komfortabel, kompakt, gir godt resultat og valuta for pengene. Er verken den mest støyende eller støysvake. Barbermaskinen har tre fleksible, roterende hoder. Den takler våtbarbering. Bruker 1 t på oppladning og batteriet skal holde i ca 45 min. Har indikator for batterinivå, utbytte av hode, rensgjøringsbehov og reiselås. Det følger med en trimmer som kan klikkes på ved behov, og lades uten ladestasjon.
Philips AquaTouch AT890 kan brukes til våtbarbering. Den er generelt brukervennlig, støysvak og gir en glatt og fin barbering. Batteriet holder i ca 50 min og tar 1 t å lade opp igjen. Barbermaskinen har tre fleksible, roterende hoder, samt batteri- og ladeindikator. Har også en pop-up-hårtrimmer, men denne holder seg ikke alltid på plass under bruk, og bladet burde vært skarpere. Which? har gjort endringer i testmetodene sine siden de testet denne i 2011, og vi gjør oppmerksom på at AT890 kunne fått et noe annet resultat med det nye testsystemet deres.
Philips 65PUS9809 får skryt for god bildekvalitet og avansert bildebehandling til tross for at den mangler full formatstøtte for 4K. TV-en kommer med LC LED skjerm, men får noen minuspoeng ettersom innsynsvinkelen er liten, og fargegjengivningen noe ujevn.
Philips 65PUS7600 er en 65 tommers TV med LCD skjerm, 4K oppløsning og 3D-støtte. Den har et prisnivå godt under toppmodellene, og får skryt for bildekvaliteten. Minuspoeng gis ettersom lydkvaliteten kunne vært bedre, og fordi det er dårlig utvalg av bildeinstillinger og apper.
Philips 65OLED873 kommer kun som 65 tommer. Tv-ens OLED-skjerm byr på svært gode farger, meget godt sortnivå og blendende kontrast. Anmelderne er svært fornøyd med Philips Ambilight-funksjon, som lyser opp rommet bak tv-en med fargene på skjermen, noe de mener gir det lille ekstra når man ser på tv. Android TV fungerer også bedre som operativsystem til tv nå enn det gjorde før, selv om det fortsatt ikke er like bra som Samsungs Tizen eller LGs webOS. Tv-en får også skryt for et stilrent design.
65OLED873 blir trukket for smartsystemet, som fortsatt har forbedringspotensiale. Tv-en er også dyr.
Tilgjengelige skjermstørrelser: 55" / 65" / 75"
Skjermteknologi: OLED
HDR: HDR10+
Operativsystem: Android TV
HDMI / USB: 4 / 2
Philips 6703 får skryt for å være et svært godt kjøp i en av de billigere prisklassene. Tv-en leverer klare bilder i 4K, har et godt sortnivå i forhold til pris, et fint utvalg av streaming og apper og kommer med Ambilight-modus. Sistnevnte består av LED-lamper på baksiden av tv-en som kaster fargene på skjermen bak seg, slik at veggen bak tv-en lyses opp og forlenger bildet på skjermen utenfor tv-ens rammer.
Siden 6703 er såpass billig, har Philips likevel måtte ofre noen funksjoner. Tv-en får blant annet kritikk for å levere et ganske mørkt bilde som gjør at innhold i HDR ikke blir så bra som de kan være. Tv-en er i tillegg vanskelig å sette opp og har ikke de enkleste menyene. Den har heller ikke god lyd, så anmelderne anbefaler å kjøpe en lydplanke i tillegg. Dette får ofte de dyrere tv-ene kritikk for også, så dette er ikke et kompromiss du nødvendigvis må møte fordi du kjøper en billigere tv.
Tilgjengelige skjermstørrelser: 43" / 50"/ 55" / 65"
Skjermteknologi: LCD
HDR: HDR+
Operativsystem: Saphi
HDMI / USB: 3 / 2
55POS9002 fra Philips kom på markedet som en dyr tv i 2017. Siden den gang har prisen sunket betraktelig, og tv-en fremstår i 2018 som et svært godt kjøp blant tv-ene under 15 000 kroner. Den får skryt for slående HDR og naturlige bilder, lekkert design og vid innsynsvinkel. Anmelderne er også glade i Philips sin Ambilight-modus som kaster lyset fra skjermen på veggen bak ved hjelp av led-lamper plassert på baksiden av tv-en. Det gjør at innholdet på skjermen fortsetter utenfor tv-ens rammer, noe som hever opplevelsen og er bedre for øynene dine fordi kontrasten ikke blir like stor.
POS9002 får likevel noe trekk for ikke å være den beste OLED-skjermen på markedet. Blant annet fremstår den noe mørk, i tillegg til at sortnivået ikke er like godt som på andre OLED-skjermer. Alle anmelderne er enige i at Android fortsatt ikke er et brukervennlig og godt operativsystem til tv, noe som kan skape irritasjon for brukeren.
Tilgjengelige skjermstørrelser: 55"
Skjermteknologi: OLED
HDR: HDR Perfect
Operativsystem: Android
HDMI / USB: 4 / 2
SLOWJUICER: Hurom HAA Alpha er en dyr juicer som ikke alle mener lever opp til prisen. Aftonbladet er svært fornøyd med HAA Alpha og kårer den til nest-beste slowjuicer i testen deres. Cnet, på sin side, er mer skeptisk og mener at det finnes bedre slowjuicere på markedet til en billigere penge. Blant annet er Cnet misfornøyd med at maskinen ikke presser blader bra, at den er dyr og kun kan vaskes for hånd.
Rengjøring: HAA Alpha er relativt lett å vaske, med unntakk av innmatingsrøret som krever en ekstra skrubb før den blir ren. Ingen av delene kan tas i oppvaskmaskinen.
Mengde fruktkjøtt: Uten fruktkjøtt
Motor: 150 W
Mugge: Ja
Hastighet: 1
Støynivå: Lavt