Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #trampoline

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

11 treff

Barn2016

Store sikkerhetsforskjeller blant trampolinene

Trampoliner skal selvsagt være mest lek og moro, men det er dessverre fare for fall og skader. Noen av trampolinene på markedet har lav sikkerhet og svak konstruksjon, men det finnes flere trygge valg.

Les saken

#trampoline #berg #trampolinespesialisten #toys-r-us #north #jysk #biltema #exit #hudora

Trampolinespesialisten Super Orbit

Trampolinespesialisten Super Orbit har myk sprett og det er svært liten risiko for at føtter settes fast mellom springfjærene eller utenfor beskyttelsesnettet. Rammen er stabil. Trampolinen som er testet er 4,3 m i diameter.

Les saken

#trampoline #trampolinespesialisten

Trampolinespesialisten Fly

Trampolinespesialisten Fly gir myk sprett og har god demping i kantbeskyttelsen, og rammen er stabil. SP-testen fra 2015 (gjengitt av Vi i Villa Sverige) viste at det var stor risiko for at føtter kunne settes fast mellom springfjærene eller utenfor beskyttelsesnettet, mens det i 2016-testen er rapportert liten risiko for det samme. Trampolinen finnes i flere størrelser: 3 m, 3,6 m, 4 m og 4,3 m i diameter. SP testet versjonen som er 4,3 m, mens Testfakta testet 4 m-versjonen.

Les saken

#trampoline #trampolinespesialisten

Toys"R"Us Outra Sport 426 cm Pro Series

Toys"R"Us Outra Sport 426 cm Pro Series får trekk for lite sprett. I Testfaktas test fra 2008 fikk de også trekk for å ha for dårlig kantbeskyttelse og svært stor risiko for at føtter settes fast mellom springfjærene, mens SPs test fra 2015 (gjengitt av Vi i Villa Sverige) viser at kantbeskyttelsen er god og det er ingen risiko for at føtter settes fast. Trampolinen som er testet er 4,26 m i diameter.

Les saken

#trampoline #toys-r-us

North Trampoline Challenger

North Trampoline Challenger har en kraftig ramme som står stabilt, og det er svært liten risiko for at føtter setter seg fast mellom springfjærene eller utenfor beskyttelsesnettet. Den gir god sprett og det er enkelt å gå inn og ut av trampolinen. Beskyttelsesnettet er høyere enn hos de fleste konkurrentene. Trampolinen som er testet er 4,3 m i diameter.

Les saken

#trampoline #north

Jysk Trampoline STOJ

Jysk Trampoline STOJ gir svært stor risiko for å sette fast føttene mellom springfjærene eller utenfor beskyttelsesnettet, og en slagtest bøyde stolpen på beskyttelsesnettet. Kantbeskyttelsen er også for dårlig, og man får høy og hard sprett. Trampolinen som er testet er 4,27 m i diameter.

Les saken

#trampoline #jysk

HUDORA Trampoline 400

HUDORA Trampoline 400 gir høy og hard sprett. I en slagtest ble stolpen på beskyttelsesnettet bøyd, men det er liten risiko for at føtter settes fast mellom springfjærene eller utenfor beskyttelsesnettet. Kantbeskyttelsen er derimot for dårlig og rammen er svært spinkel. Trampolinen som er testet er 4 meter i diameter. Det står at det er Hudora Family 400 som er testet, men i 2016-testen er det Hudora Fitness 400 som er avbildet.

Les saken

#trampoline #hudora

EXIT Twist

EXIT Twist har svært spinkel ramme og gir dårlig, hard sprett. Det er liten risiko for å sette fast føttene. Trampolinen som er testet er 4,33 m i diameter.

Les saken

#trampoline #exit

Biltema Trampoline 14-4110

Biltema Trampoline 14-4110 er rask å montere og gir høy sprett, men det er svært stor risiko for å sette fast føttene. En slagtest viste at stolpen på beskyttelsesnettet er for lett å bøye. Trampolinen ble testet av SP også i 2015 (gjengitt av Vi i Villa Sverige), men den gang het den 14-411 og fikk trekk for å ha dårlig kantbeskyttelse, samt at beinene var ustabile når man flyttet på trampolinen. Dette blir ikke nevnt i testen av 14-4110 fra 2016. Trampolinen som er testet er 3,96 m i diameter.

Les saken

#trampoline #biltema

Berg Favorit

Berg Favorit er enkel å gå inn og ut av, og det har høyt beskyttelsesnett. Det er liten risiko for at man setter fast føttene mellom springfjærene eller utenfor beskyttelsesnettet, og trampolinen er stabil med grov konstruksjon. Testtrampolinen er 4,3 m i diameter.

Les saken

#trampoline #berg

Berg Champion

Berg Champion er en solid og trygg trampoline som gir god sprett. Rammen er solid og matten som ligger rundt kanten er tykk og beskytter ved fall. Det er liten risiko for å sette fast føttene. Man kan velge mellom ulike størrelser: 3,3 m, 3,8 m eller 4,3 m i diameter. SP testet 4,3 m-versjonen, mens Testfakta testet 3,8 m-versjonen.

Les saken

#trampoline #berg