Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #daikin

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

4 treff

Disse varmepumpene er best i test

Det er et hav av varmepumper å velge mellom, og det kan være vanskelig å forstå hvilken som er best. I testen har vi inkludert luft til luft-varmepumper, luft til vann-varmepumper og vann til vann-varmepumper, samt en del informasjon om de ulike typene, priser, klima og effektfaktor.

Les saken

#varmepumpe #daikin #bosch #ivtnordic #panasonic #samsung #nibe #ivtair #ivt #viessmann #energysave #fujitsu #haier #jula

Daikin Ururu Sarara R35

Daikin Ururu Sarara R35 er en luft-til luft-varmepumpe som gjør det best i testen for temperert klima. Den har en årlig varmefaktor på 5,73.

Les saken

#varmepumpe #daikin

Daikin Nexura X 35

Daikin Nexura X 35 er en luft-til luft-varmepumpe som gjør det bedre i testen under kaldt klima enn temperert klima. Den har en årsvarmefaktor på 4,01 i temperert klima, og en effektfaktor på 2,25 i -22 grader.

Les saken

#varmepumpe #daikin

Daikin Emura II 35

Daikin Emura II 35 er en luft- til luft-varmepumpe som får bedre score i testen for kaldt klima enn for temperert. Årsvarmefaktoren er på 4,6, og i -22 grader har den effektfaktor på 2,49. Den får også en god poengscore for at den er stillegående.

Les saken

#varmepumpe #daikin
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.