Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #fujitsu

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

4 treff

Disse varmepumpene er best i test

Det er et hav av varmepumper å velge mellom, og det kan være vanskelig å forstå hvilken som er best. I testen har vi inkludert luft til luft-varmepumper, luft til vann-varmepumper og vann til vann-varmepumper, samt en del informasjon om de ulike typene, priser, klima og effektfaktor.

Les saken

#varmepumpe #daikin #bosch #ivtnordic #panasonic #samsung #nibe #ivtair #ivt #viessmann #energysave #fujitsu #haier #jula

Fujitsu Extreme 14 LMCB

Fujitsu Extreme 14 LMCB har god årsvarmefaktor på 3,4 og ved -22 grader er den på 1,85. En relativt lav prislapp sammen med gode funksjoner i kaldt klima gjør at luft-til luft-varmepumpen får en god testscore.

Les saken

#varmepumpe #fujitsu

Fujitsu Extreme 12LMCB

Fujitsu Extreme 12LMCB er en luft-til luft-varmepumpe som egner seg best til kaldt klima, og det er juster for dette at den får såpass god testscore. I tillegg til en trivelig prislapp har den har årsvarmefaktor på 3,4 og ved -22 er det samme tallet 1,78.

Les saken

#varmepumpe #fujitsu

Fujitsu Extreme 09LMCB

Fujitsu Extreme 09 LMCB er en luft-til luft-varmepumpe som kommer meget godt ut av testen for kaldt klima. Den har en hyggelig prislapp, og grei årsvarmefaktor på 3,3 og ved -22 grader har den effektfaktor på 1,7.

Les saken

#varmepumpe #fujitsu
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.