Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #jula

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Måk snø i en fei med en snøfreser

Vil du gjøre jobben med snømåking litt enklere i vinter? Sjekk hvilke snøfresere som gjør det best i vår samletest.

Les saken

#snøfreser #honda #ariens #toro #stiga #biltema #mcculloh #jula #ryobi #husqvarna

Disse termosene holder turdrikken din varm

En god tur blir alltid enda bedre med varm drikke på termosen til pausene underveis. Men hvilken av termosene er best i test?

Les saken

#termos #thermos #lifeventure #stanley #eagle-production #gresvig #coop #jula #modern-house #hammarplast #asaklitt #biltema #mckinley #ikea #primus #nille #emsa

Disse varmepumpene er best i test

Det er et hav av varmepumper å velge mellom, og det kan være vanskelig å forstå hvilken som er best. I testen har vi inkludert luft til luft-varmepumper, luft til vann-varmepumper og vann til vann-varmepumper.

Les saken

#varmepumpe #daikin #bosch #ivtnordic #panasonic #samsung #nibe #ivtair #ivt #viessmann #energysave #fujitsu #haier #jula

Kayoba Termos

Termosen i rustfritt stål fra Jula kommer også i en flott blåfarge, men en håpløs kork og svært dårlig isolasjonsevne gjør at testerne mener at man kan finne en bedre termos til samme pris.

Vekt: 574 g
Størrelse kopp: 2 dl

Les saken

#termos #jula

Jula/Qlima SC-3348

Jula/Qlima SC-3348 er en luft-til luft-varmepumpe som kommer på andre plass i testen for temperert klima. Prisen gir mye varmepumpe for pengene, og den har en årlig effektfaktor på 3,8 og ved -10 grader er effektfaktoren 2,19. Den virker kun ned til -15 grader, og dette er en varmepumpe som skal stå på gulvet.

Les saken

#varmepumpe #jula

Jula Meec Tools 721232

Totrinns, bensin, hjuldrevet. Jula Meec Tools 721232 er ok å starte, og betjeningen er også helt grei. Manøvreringen og fremkommeligheten er god. Kvaliteten derimot, er ikke noe å skryte av ifølge testen fra Klikk. Når belastningen blir for stor, stopper framdriften. Lyset er plassert sånn at den kun lyser inn i utkastrøret. Alt i alt var det mange mangler, testen fant blant annet dårlige sveiseskjøter og at dekselet under styret hang løst.

Les saken

#snøfreser #jula