Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #didriksons

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Barn2016

Vinterdressene som holder kulda ute

Vinterdresser for barn finnes i mange varianter, og det er store forskjeller i kvalitet og pris. Ikke gå i fella med å velge ut fra merke, farge og design – vurdér heller kvalitet og ditt barns behov.

Les saken

#vinterdress #univern #nameit #friends #reima #didriksons #kappahl #kamik #navigare #colorkids #baggiesuit #gol #reflex #hellyhansen #skogstad

Didriksons Migisi Kid's Coverall

Didriksons Migisi Kid's Coverall splitter kildene noe. Både Foreldre & Barn og Testfakta gir den god totalscore, men de er uenige om detaljene. Foreldre & Barn gir den toppscore for slite- og rivestyrke, og de synes pusteevnen er god. De trekker imidlertid for at vanntettheten er lavere etter slitetyrketesten og etter vask. Testfakta gir derimot full pott for vanntetthet, mens slitestyrke og pusteevnene bare får gjennomsnittlig score. De mener rivestyrke og fleksibilitet er bedre. Dressen gir deg mulighet til å forlenge ermer og ben med en størrelse når barnet vokser. Du kan justere hette, midje, stropper under bein og ermer, og hetten kan tas av. Den er helfôret, har hakebeskytter og hempe for votter i ermene. Fås i str. 80-140.

Les saken

#vinterdress #didriksons

Didriksons Björnen Kid's Coverall

Didriksons Björnen Kid's Coverall er en robust og myk vinterdress. Den har god vanntetthet og pusteevne, og havner midt på treet når det gjelder slite- og rivestyrke. Den har mange smarte funksjoner, som f.eks. vottefeste på ermene, oppheng til tørk innvendig og glidelåsbeskyttelse mot hudirritasjon på haken. Det er også mulig å forlenge både ermer og bein med én størrelse. Kan justeres i hette, midjen, ermer og bein. Hette og syntetisk pels er avtagbare. Har ellers dobbel lukking med borrelås og reflekser. Fås i str. 80-140.

Les saken

#vinterdress #didriksons