Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #skogstad

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Barn2016

Vinterdressene som holder kulda ute

Vinterdresser for barn finnes i mange varianter, og det er store forskjeller i kvalitet og pris. Ikke gå i fella med å velge ut fra merke, farge og design – vurdér heller kvalitet og ditt barns behov.

Les saken

#vinterdress #univern #nameit #friends #reima #didriksons #kappahl #kamik #navigare #colorkids #baggiesuit #gol #reflex #hellyhansen #skogstad
Barn2016

Regntøy til barn: Prisen sier lite om kvaliteten

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær skal vi tro ordtaket. Uansett kan et godt regntøy hjelpe barna å holde på varmen i norsk ruskevær. Her gir vi deg en oversikt over hvilke regntøy du burde styre unna og hvilke du burde vurdere.

Les saken

#regntøy #kappahl #ticket-to-heaven #didrikson #stormberg #helly-hansen #gresvig #polarnopyret #cubus #skogstad

Skogstad Ona

Skogstad Ona har bra vanntetthet, men trekkes mye i poengsummen for rive- og slitestyrke. Ellers har regntøyet reflekser, stropper under føttene og bukseseler.

Les saken

#regntøy #skogstad

Skogstad Åvatnet

Skogstad Åvatnet er gjør det svært dårlig når det kommer til vanntetthet og rivestyrke, men den scorer forholdsvis godt i de andre disiplinene. Dressen lukkes med glidelås og trykknapper. Hetten kan tas av, og dressen har mange reflekser, regulerbare ermer og snølås i bena. Fås i str. 80-140.

Les saken

#vinterdress #skogstad