Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #vinterdress

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

15 treff

Barn2016

Vinterdressene som holder kulda ute

Vinterdresser for barn finnes i mange varianter, og det er store forskjeller i kvalitet og pris. Ikke gå i fella med å velge ut fra merke, farge og design – vurdér heller kvalitet og ditt barns behov.

Les saken

#vinterdress #univern #nameit #friends #reima #didriksons #kaxs #kamik #navigare #colorkids #baggiesuit #gol #reflex #hellyhansen #skogstad
Barn100
Univern ProTech Vinterdress

Univern ProTech Vinterdress

Univern ProTech er en vinterdress for barn laget av Univern som er produsent av arbeidsklær og verneutstyr. Dressen får beste karakter på samtlige kriterier i testen: den er slitesterk, vanntett og puster godt. Prisen er høy, også sammenlignet med de andre dressene i testen, og det kan være verdt å sjekke prisforskjellene mellom produktene som gjør det godt i testene.

Les saken

#vinterdress #univern

Ticket to Heaven Baggie Suit

Ticket to Heaven Baggie Suit er en vinterdress som scorer godt på vanntetthet og rivestyrke, men ikke fullt så bra på pusteevne og fleksibilitet. Den har strikk på håndledd og snølås på beina, samt strikk i livet og avtagbar hette.

Les saken

#vinterdress #baggiesuit

Skogstad Åvatnet

Skogstad Åvatnet er ikke vanntett, og har dårlig rivestyrke. Dressen lukkes med glidelås og trykknapper. Hetten kan tas av, og dressen har mange reflekser, regulerbare ermer og snølås i bena.

Les saken

#vinterdress #skogstad

Reima Stavanger

Reima Stavanger er en solid vinterdress som jevnt over får gode testresultater ettersom den er både rive- og slitsterk, har godt pusteevne og vanntetthet. Dressen er helforet, har reflekser og strikk rundt håndledd og føtter. Hetten som er avtagbar kommer med fuskepels.

Les saken

#vinterdress #reima

Reflex Bardu

Reflex Bardu scorer ok på vanntetthet, men mindre bra på slitestyrke. Den har avtagbar hette, reflekser og justerbart liv. I tillegg har den strikk under føttene, og den lukkes med glidelår og borrelås.

Les saken

#vinterdress #reflex

Navigare Parkdress

Navigare Parkdress er svært slitesterk, men den sliter med vanntettheten. Dressen er helforet, hetten kan tas av og den har gummistropper under føttene og strikk i livet, samt reflekser.

Les saken

#vinterdress #navigare

Name It Nitstorm

Man kan lure på om Name It har laget mange varianter av samme dressen. For mens et testpanel mener den scorer best på vanntetthet og slitestyrke, mener det andre stikk motsatt. Imidlertid ser det ikke ut til å herske noe forvirring om prisen, og denne er lav sammenlignet med andre parkdresser. Sømmene er tapet, og dressen er helforet, den har refleks og hetten er avtagbar.

Les saken

#vinterdress #nameit

Kappahl Kaxs Vinterdress

Kaxs vinterdress har gjort det godt i tester over flere år fordi den scorer bra på slitestyrke, vanntetthet og fleksibilitet. Dressen har avtagbar hette, den er helforet og har strikk rundt håndledd og føtter. Den har også ekstra lag med stoff bak og på knærne, samt reflekser.

Les saken

#vinterdress #kaxs

Kamik Vinterdress

Kamik får skryt for god pusteevne og justerbare ermer og ben, men dessverre holder den seg ikke vanntett etter vask og slitasje. En bonus den har er snøstoppere i beina, men om man liker hetten sitter fast med glidelås er en annen sak. Den har reflekser, ytterlommer og den er helforet.

Les saken

#vinterdress #kamik

Helly Hansen K Legacy INS Suit

Helly Hansen K Legacy INS Suit er blant de dyrere vinterdressene, og til tross for dette er den ikke vanntett, og det lekker vann gjennom sømmene. I tillegg har den dårlig pusteevne, men den scorer godt på slitestyrke. Utover dette har den reflekser, avtagbar hette, justerbar midje og armer.

Les saken

#vinterdress #hellyhansen

Europris Gol Barnehagedress

Denne vinterdressen fra Europris får ros for god vanntetthet og mange reflekser. Den har justerbar lukking og snørelås på bena, og den tåler vaskemaskin. Her får man mye for pengene.

Les saken

#vinterdress #gol

Didriksons Migisi

Didriksons Migisi er vinterdressen som er justerbar i ermer og ben, og dermed kan vokse med barnet. Den får skryt for slitestyrke og vanntetthet, men den mangler ekstra forsterkning på rumpa og pusteevnene er ikke den beste.

Les saken

#vinterdress #didriksons

Coop Friends Vinterdress

Friends fra Coop er en rimelig vinterdress som kommer godt ut av testene da den får skryt for vanntetthet, pustevene og slitestyrke. Her får man mye for pengene. Dressen har fór, hetten er avtagbar, den har reflekser og justerbare strikk på føtter, håndledd og i livet.

Les saken

#vinterdress #friends

Color Kids Vinterdress 2015

Color Kids kommer dårlig ut ettersom den lekker vann, og pusteevnen er heller ikke på topp. Når det er sagt scorer vinterdressen greit på slite- og rivestyrke, og den har strikk under føttene og i livet. Den er helforet og har avtagbar hette.

Les saken

#vinterdress #colorkids
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.