Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #vinterdress

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

23 treff

Barn2016

Vinterdressene som holder kulda ute

Vinterdresser for barn finnes i mange varianter, og det er store forskjeller i kvalitet og pris. Ikke gå i fella med å velge ut fra merke, farge og design – vurdér heller kvalitet og ditt barns behov.

Les saken

#vinterdress #univern #nameit #friends #reima #didriksons #kappahl #kamik #navigare #colorkids #baggiesuit #gol #reflex #hellyhansen #skogstad
Barn100
Univern ProTech Vinterdress

Univern ProTech Vinterdress

Univern ProTech er en helfôret vinterdress for barn laget av Univern, som er produsent av arbeidsklær og verneutstyr. Dressen får beste karakter på samtlige kriterier i testen: den er slite- og rivesterk, vanntett og puster godt. Har reflekser, forsterkning bak og hette som er avtagbar, men trekkes i sikkerhetspoeng for snorer i hetten. Ermer og bein har strikk. Fås i str. 92-164.

Les saken

#vinterdress #univern

Ticket to Heaven Baggie Suit

Ticket to Heaven Baggie Suit er en vinterdress som scorer godt på vanntetthet og rivestyrke, men ikke fullt så bra på slitestyrke, pusteevne og fleksibilitet. Testfakta fant ftalatet DEHP i glidelåsens drager, og dette er et stoff som er på EUs kandidatliste over særlig farlige stoffer. Produsenten opplyser imidlertid om at de gamle dragerne er erstattet med nye som ikke inneholder det giftige stoffet DEHP. Vinterdressen er helfôret, har strikk på håndledd og snølås på beina, samt strikk i livet og avtagbar hette. Strikk under føttene er justerbare. Fås i str. 92-140.

Les saken

#vinterdress #baggiesuit

Stormberg Kullen Vattert Vinterdress

Stormberg Kullen Vattert Vinterdress blir testvinner i testen gjennomført av Foreldre & Barn i 2017. I både denne og i Testfakta-testen får den toppscore for rivestyrke og pusteevne. Foreldre & Barn mener også den har god vanntetthet, men i 2016 opplevde Testfakta at sømmene ikke var helt tette. Når det gjelder slitestyrke havner den midt på treet, og den kunne gjerne vært mykere. Har dobbel lukking med borrelås, reflekser, avtagbar hette og fotstropper, samt strikk i livet, hette og bein. Kan reguleres i ermene. Fås i str. 86-122.

Les saken

#vinterdress #stormberg

Skogstad Åvatnet

Skogstad Åvatnet er gjør det svært dårlig når det kommer til vanntetthet og rivestyrke, men den scorer forholdsvis godt i de andre disiplinene. Dressen lukkes med glidelås og trykknapper. Hetten kan tas av, og dressen har mange reflekser, regulerbare ermer og snølås i bena. Fås i str. 80-140.

Les saken

#vinterdress #skogstad

Reima Stavanger Vinterdress

Reima Stavanger Vinterdress er en solid vinterdress som jevnt over får gode testresultater ettersom den er både rive- og slitsterk, og har god vanntetthet. Den har gjennomsnittlig pusteevne. Dressen er myk og helfôret, og har strikk rundt håndledd og føtter. Foreldre & Barn savner reguleringsmulighet på ermer og flere reflekser. Hetten, som er avtagbar, kommer med fuskepels. Fås i str. 92-140.

Les saken

#vinterdress #reima

Reflex Bardu Vinterdress

Reflex Bardu Vinterdress scorer ok på vanntetthet, men mindre bra på slitestyrke. Den har avtagbar hette, reflekser og justerbart liv. I tillegg har den strikk under føttene, og den lukkes med glidelås og borrelås. Fås i str. 98-128.

Les saken

#vinterdress #reflex

Polarn O. Pyret Vinter Parkdress

Polarn O. Pyret Vinter Parkdress får toppscore for slitestyrke, og den har god vanntetthet og mykhet. Pusteevnen er imidlertid for dårlig, og rivestyrken er gjennomsnittlig. Den har fine detaljer, som innsidig oppheng og forsterkede knær og rumpe. Mangler ekstra fôr i legger og ermer, samt hakebeskyttelse. Den har hette som kan tas av og midje som kan reguleres, men ellers er det strikk i bein og elastisk ermeavslutning. Lukkes med glidelås og klaff med borrelås. Dressen har fine reflekser. Fås i str. 86-128.

Les saken

#vinterdress #polarnopyret

Nordbjørn Kids Arctic Vinterdress

Nordbjørn Kids Arctic Vinterdress er fleksibel og behagelig på, men får terningkast 3 i alle fire deldisiplinene: vanntetthet, slitestyrke, rivestyrke og pusteevne. Den er ikke vanntett i sømmene, og rivestyrken er gjennomsnittlig. Slitestyrken og pusteevnen er ikke høy. Ellers har den mange fine detaljer, som hakebeskyttelse, godt med reflekser og forsterkninger der det trengs. Pluss for at hette, midje, bein og ermer kan reguleres, og hetten kan tas av og har fuskepels. Fås i str. 90-140.

Les saken

#vinterdress #nordbjørn

Navigare Parkdress

Navigare Parkdress er svært slitesterk og har god rivestyrke, men den sliter med vanntettheten. Dressen er helfôret, hetten kan tas av og den har gummistropper under føttene og strikk i livet, samt reflekser. Fås i str. 1-8 år.

Les saken

#vinterdress #navigare

Name It Nitstorm Vinterdress

Name It Nitstorm vinterdress har best evner når det gjelder rivestyrke og fleksibilitet, mens vanntettheten er dressens dårligste egenskap. Testfakta opplevde at den ikke er tett i sømmene. Ellers er slitestyrken gjennomsnittlig og pustevnen dårlig. Dressen har få reflekser, men pluss for at hetten er avtagbar. Ermer og bein har strikk, mens midjen og stroppene under føttene kan reguleres. Fås i str. 74-140 (dressen kalles Mini Nitstorm i str. 74-104).

Les saken

#vinterdress #nameit

KappAhl Kaxs Vinterdress

Kildene er litt uenige om KappAhl Kaxs vinterdress. Testfakta synes dressen er best når det gjelder vanntetthet. I 2016 gir de en god del lavere score for slitestyrke, mens de gir toppscore for slitestyrke i 2014. Foreldre & Barn gir svært bra skussmål for slitestyrke i begge sine tester, men scorer dressen lavere på vanntetthet. I 2017 opplever Foreldre & Barn at en søm tar inn litt vann, men ellers er den tett. Rivestyrken er gjennomsnittlig, og den kunne hatt bedre pusteevne og fleksibilitet. Dressen har avtagbar hette som kan justeres, samt midje og ermer med reguleringsmulighet. Den er helfôret og har strikk rundt føtter. Den har også reflekser, beskyttelse for haka og forsterket stoff bak og på knærne. Lukkes med dobbel borrelås. Vinterdressen fås i str. 80-128.

Les saken

#vinterdress #kappahl

Kamik Vinterdress

Kamik får skryt for god pusteevne og justerbare ermer og ben, men dessverre holder den seg ikke vanntett etter vask og slitasje. En bonus den har er snøstoppere i beina, men om man liker hetten sitter fast med glidelås er en annen sak. Den har reflekser, ytterlommer og den er helforet. Fås i str. 1-4 år.

Les saken

#vinterdress #kamik

Isbjörn of Sweden Vinterdress

Isbjörn of Sweden Vinterdress får toppscore for slitestyrke, og den har god vanntetthet. Rivestyrken er derimot dårlig, og pusteevnen burde vært bedre. Hetten kan tas av og justeres, og midjen er justerbar. Strikk i bein og ermer, og ermene kan justeres. Vinterdressen kunne trengt flere reflekser, og glidelåsen skulle gjerne hatt klaff. Eller er ikke knappene på strikkene rundt føttene holdbare nok. Bein og ermer kan utvides med 3 cm i lengden når barnet vokser. Kan kjøpes i str. 80-128.

Les saken

#vinterdress #isbjörnofsweden

Hummel Play Snowsuit

Hummel Play Snowsuit har god vanntetthet og mykhet, men mangler noe på både rivestyrke og pusteevne. Slitestyrken er for dårlig. Strikk i midje, bein og ermer, uten mulighet for justering. Hette, innerhette og fuskepels på hette kan tas av. Har vottefest på ermene, men Foreldre & Barn ønsker seg glidelåsklaff og flere reflekser. Designet egner seg godt for barn på 1-2 år. Finnes i str. 74-104.

Les saken

#vinterdress #hummel

Helly Hansen K Legacy INS Suit

Helly Hansen K Legacy INS Suit er blant de dyrere vinterdressene, og til tross for dette er den ikke vanntett, og det lekker vann gjennom sømmene. I tillegg har den dårlig pusteevne, men den scorer godt på slitestyrke. Utover dette har den reflekser, avtagbar hette, justerbar midje og armer. Fås i str. 80-134.

Les saken

#vinterdress #hellyhansen

Helly Hansen K Rider INS Suit

Helly Hansen K Rider INS Suit har god vanntetthet og pusteevne. Både slite- og rivestyrke er for dårlig, og rivestyrken er verst. Ermer og bein har strikk, og bein, midje og hette kan justeres. Fint med ekstra sterkt materiale på rumpa og knærne. Har ikke reflekser bak eller klaff over glidelås. Kan kjøpes i str. 86-134.

Les saken

#vinterdress #hellyhansen

Europris Gol Barnehagedress

Denne vinterdressen fra Europris får ros for topp rivestyrke og god vanntetthet, men slitestyrken er ikke god nok. Fleksibilitet og pusteevne kunne vært bedre. Den har greit med reflekser, justerbar lukking og snølås på bena, og den tåler vaskemaskin. Hetta er avtagbar og strikken under føttene kan byttes ut. Her får man mye for pengene. Fås i str. 92-140.

Les saken

#vinterdress #gol

Didriksons Migisi Kid's Coverall

Didriksons Migisi Kid's Coverall splitter kildene noe. Både Foreldre & Barn og Testfakta gir den god totalscore, men de er uenige om detaljene. Foreldre & Barn gir den toppscore for slite- og rivestyrke, og de synes pusteevnen er god. De trekker imidlertid for at vanntettheten er lavere etter slitetyrketesten og etter vask. Testfakta gir derimot full pott for vanntetthet, mens slitestyrke og pusteevnene bare får gjennomsnittlig score. De mener rivestyrke og fleksibilitet er bedre. Dressen gir deg mulighet til å forlenge ermer og ben med en størrelse når barnet vokser. Du kan justere hette, midje, stropper under bein og ermer, og hetten kan tas av. Den er helfôret, har hakebeskytter og hempe for votter i ermene. Fås i str. 80-140.

Les saken

#vinterdress #didriksons

Didriksons Björnen Kid's Coverall

Didriksons Björnen Kid's Coverall er en robust og myk vinterdress. Den har god vanntetthet og pusteevne, og havner midt på treet når det gjelder slite- og rivestyrke. Den har mange smarte funksjoner, som f.eks. vottefeste på ermene, oppheng til tørk innvendig og glidelåsbeskyttelse mot hudirritasjon på haken. Det er også mulig å forlenge både ermer og bein med én størrelse. Kan justeres i hette, midjen, ermer og bein. Hette og syntetisk pels er avtagbare. Har ellers dobbel lukking med borrelås og reflekser. Fås i str. 80-140.

Les saken

#vinterdress #didriksons

Coop Friends Vinterdress

Friends fra Coop er en rimelig vinterdress som kommer godt ut, da den får skryt for vanntetthet, rivestyrke og pusteevne. Foreldre & Barn gir den derimot fått trekk for slitestyrke i alle sine tester, og i 2017 gjør dressen det svært dårlig i denne disiplinen. Testfakta gir grei score for slitestyrke i 2014. Vinterdressen er helfóret og har hakebeskyttelse. Den har grei fleksibilitet og justerbare strikker på føtter, håndledd og i midjen. Hetten er avtagbar, men ikke regulerbar. Dressen har reflekser, men kunne gjerne hatt flere. Mangler forsterkninger i baken, beinene og i strikk under føttene. Fås i str. 86-128.

Les saken

#vinterdress #friends

Color Kids Vinterdress 2015

Color Kids kommer dårlig ut ettersom den lekker vann, og pusteevnen er heller ikke på topp. Når det er sagt scorer vinterdressen greit på slite- og rivestyrke, og den har strikk under føttene og i livet. Den er helforet og har avtagbar hette. Fås i str. 92-140.

Les saken

#vinterdress #colorkids