Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #gassgrill

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

11 treff

Sesongens beste gassgriller

Sesongen for grilling er rett rundt hjørnet, og for mange betyr det at jakten på den perfekte grillen starter nå. I denne samletesten med norske og utenlandske tester har vi kun inkludert gassgriller.

Les saken

#gassgrill #weber #landmann #broilking #napoleon

Weber Spirit Premium E-320

Weber Spirit Premium E-320 er en gassgrill med solid byggekvalitet, noe som også gjør den tung. Den får skryt for å steke godt og jevnt. De tre hovedbrennerne er enkle å regulere, og det medfølgende termometeret viser korrekt temperatur. Gassgrillen er grei å rengjøre, men under grilling kan den bli temmelig varm på håndtak og på sidene.

Les saken

#gassgrill #weber

Weber Spirit Classic E-210

Weber Spirit Classic er en standard gassgrill med enkelt design og lite ekstrafunksjoner. Den har et avlastningsbord på den ene siden, kun to hovedbrennere og ingen sidebrennere. Dette er altså en mindre grill og den veier "kun" rundt 35 kilo. Derfor kan den passe fint for deg med mindre plass. Den steker jevnt og den er brukervennlig. Anmelderne mener den er lett å rengjøre og lett å bruke.

Les saken

#gassgrill #weber

Weber Q3000

Weber Q3000 er en brukervennlig gassgrill som steker med fin og jevn temperatur. Den er enkel å rengjøre, byggekvaliteten er solid og den er en mindre type som passer fint for små balkonger. Anmelderne mener den griller kjøttet perfekt og derfor blir den også testvinner hos Klikk.

Les saken

#gassgrill #weber

Weber Genesis E330

Weber Genesis E330 er en toppmodell fra grillgiganten Weber. Grillen får skryt for pent design med mange praktiske funksjoner og spennende ekstrautstyr. Man må beregne et par timers monteringstid på denne modellen, men manualen som følger med er lettleselig. Byggekvaliteten er god, inkludert isolasjonen i selve grillen. Gassgrillen får skryt for god varmefordeling og effektiv varmeregulering. Under selve grillen ligger en plate som fanger opp fett og matrester og dette gjør at grillen er enkel å rengjøre.

Les saken

#gassgrill #weber

TravelQ 285

TravelQ 285 er en mindre gassgrill som er ment for en tur i parken så vel som å stå på balkongen. Den steker godt og jevnt, men har litt lite varme i de ytterste hjørnene av grillen. Ettersom grillen er mindre, påvirkes den lettere av temperaturendringer og derfor er ikke så lett å kontrollere temperaturen. Gassgrillen er designet slik at den kan pakkes sammen og tas med på en tur i parken. Den veier "kun" 18 kilo. Ettersom den er ment for å være bærbar er mange av materialene av en lettere type, men likevel oppleves byggekvaliteten som solid.

Les saken

#gassgrill #napoleon

Landmann Triton

Landmann Triton får skryt for å komme hurtig opp i grillklar temperatur, men dette hjelper dessverre ikke når den holder dårlig på varmen og stekingen er ujevn. Den har to praktiske nedfellbare sideplater for potetkoking og annet tilbehør. Gassgrillen er stor og man kan lett tilberede mat for 10 gjester her, derav veier den også rundt 50 kilo og kan være litt tung å flytte rundt på. Designet er pent og byggekvaliteten er solid.

Les saken

#gassgrill #landmann

Landmann Falcon

Landmann Falcon gjør det greit i testene på de fleste områder, men den når likevel ikke opp til de beste i klassen. Den steker helt ok, og varmen har grei fordeling. Den er lett å håndtere og enkel å bruke, men noen detaljer er upraktiske, for eksempel er koppen som samler opp overskuddsfett såpass liten at den fort blir full. Materialene bærer preg av dårlig kvalitet, og dette trekker ned helhetsinntrykket.

Les saken

#gassgrill #landmann

Landmann Avalon

Landmann Avalon er en gassgrill som får skryt for pent design og den kommer med egen IR-brenner og mye smart ekstrautstyr, blant annet termometer. Den er lett å montere og lett å bruke, i tillegg er den enkel å rengjøre. Dårlig varmeevne og -spredning gjør at den i hovedsak mister en del poeng fra anmelderne.

Les saken

#gassgrill #landmann

Broil King Regal 440

Broil King Regal 440 har tung og solid byggekvalitet, men bremseklossene på hjulene er i svakeste laget for grillen som veier omlag 80 kilo. Den har en sideplate i tillegg til hovedgrillen, og selv om det ikke er flust med ekstrautstyr har den alt det essensielle inkludert rotisseriesett og termometer.

Les saken

#gassgrill #broilking

Broil King Baron 490

Broil King Baron 490 har solid byggekvalitet og derfor veier den en god del. Den har en nedfellbar kokeplate på hver side av hovedgrillen, som i sin tur har ulike temperatursoner. Dual Tube- konstruksjonen gjør at varmefordelingen blir jevnere. Grillen sliter med å steke på lave temperaturer, og dette gir minuspoeng og brent mat.

Les saken

#gassgrill #broilking