Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #weber

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Sesongens beste gassgriller

Sesongen for grilling er rett rundt hjørnet, og for mange betyr det at jakten på den perfekte grillen starter nå. I denne samletesten med norske og utenlandske tester har vi kun inkludert gassgriller.

Les saken

#gassgrill #weber #landmann #broilking #napoleon

Weber Spirit Premium E-320

Weber Spirit Premium E-320 er en gassgrill med solid byggekvalitet, noe som også gjør den tung. Den får skryt for å steke godt og jevnt. De tre hovedbrennerne er enkle å regulere, og det medfølgende termometeret viser korrekt temperatur. Gassgrillen er grei å rengjøre, men under grilling kan den bli temmelig varm på håndtak og på sidene.

Les saken

#gassgrill #weber

Weber Spirit Classic E-210

Weber Spirit Classic er en standard gassgrill med enkelt design og lite ekstrafunksjoner. Den har et avlastningsbord på den ene siden, kun to hovedbrennere og ingen sidebrennere. Dette er altså en mindre grill og den veier "kun" rundt 35 kilo. Derfor kan den passe fint for deg med mindre plass. Den steker jevnt og den er brukervennlig. Anmelderne mener den er lett å rengjøre og lett å bruke.

Les saken

#gassgrill #weber

Weber Q3000

Weber Q3000 er en brukervennlig gassgrill som steker med fin og jevn temperatur. Den er enkel å rengjøre, byggekvaliteten er solid og den er en mindre type som passer fint for små balkonger. Anmelderne mener den griller kjøttet perfekt og derfor blir den også testvinner hos Klikk.

Les saken

#gassgrill #weber

Weber Genesis E330

Weber Genesis E330 er en toppmodell fra grillgiganten Weber. Grillen får skryt for pent design med mange praktiske funksjoner og spennende ekstrautstyr. Man må beregne et par timers monteringstid på denne modellen, men manualen som følger med er lettleselig. Byggekvaliteten er god, inkludert isolasjonen i selve grillen. Gassgrillen får skryt for god varmefordeling og effektiv varmeregulering. Under selve grillen ligger en plate som fanger opp fett og matrester og dette gjør at grillen er enkel å rengjøre.

Les saken

#gassgrill #weber