Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #landmann

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Sesongens beste gassgriller

Sesongen for grilling er rett rundt hjørnet, og for mange betyr det at jakten på den perfekte grillen starter nå. I denne samletesten med norske og utenlandske tester har vi kun inkludert gassgriller.

Les saken

#gassgrill #weber #landmann #broilking #napoleon

Landmann Triton

Landmann Triton får skryt for å komme hurtig opp i grillklar temperatur, men dette hjelper dessverre ikke når den holder dårlig på varmen og stekingen er ujevn. Den har to praktiske nedfellbare sideplater for potetkoking og annet tilbehør. Gassgrillen er stor og man kan lett tilberede mat for 10 gjester her, derav veier den også rundt 50 kilo og kan være litt tung å flytte rundt på. Designet er pent og byggekvaliteten er solid.

Les saken

#gassgrill #landmann

Landmann Falcon

Landmann Falcon gjør det greit i testene på de fleste områder, men den når likevel ikke opp til de beste i klassen. Den steker helt ok, og varmen har grei fordeling. Den er lett å håndtere og enkel å bruke, men noen detaljer er upraktiske, for eksempel er koppen som samler opp overskuddsfett såpass liten at den fort blir full. Materialene bærer preg av dårlig kvalitet, og dette trekker ned helhetsinntrykket.

Les saken

#gassgrill #landmann

Landmann Avalon

Landmann Avalon er en gassgrill som får skryt for pent design og den kommer med egen IR-brenner og mye smart ekstrautstyr, blant annet termometer. Den er lett å montere og lett å bruke, i tillegg er den enkel å rengjøre. Dårlig varmeevne og -spredning gjør at den i hovedsak mister en del poeng fra anmelderne.

Les saken

#gassgrill #landmann