Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #regntøy

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

16 treff

Barn2016

Regntøy til barn: Prisen sier lite om kvaliteten

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær skal vi tro ordtaket. Uansett kan et godt regntøy hjelpe barna å holde på varmen i norsk ruskevær. Her gir vi deg en oversikt over hvilke regntøy du burde styre unna og hvilke du burde vurdere.

Les saken

#regntøy #kappahl #ticket-to-heaven #didrikson #stormberg #helly-hansen #gresvig #polarnopyret #cubus #skogstad
Barn2015

Regntøy til barn: dyrest var ikke best i test

Når man skal kjøpe regntøy til barna er det viktig å gjøre et godt valg. Feil regntøy kan gi dårlige opplevelser for barna, og derfor er det lurt å finne det regntøyet som passer best til ditt barn.

Les saken

#regntøy #kappahl #ticket-to-heaven #didrikson #h-m #stormberg #reima #vossatassar #helly-hansen #gresvig

Vossatassar Uffe

Vossatassar leverer en regndress i to deler med fleece-for og avtagbar hette og øko-sertifierte reflekser. Bukseselene er justerbare og dressen får særdeles god uttelling for vanntetthet.

Les saken

#regntøy #vossatassar

Ticket to Heaven Rubber Rainset

Ticket to Heaven Rubber Rainset har avtagbar hette, justerbare deler og reflekser. Regnsettet har fått minuspoeng i tester for dårlig vanntetthet etter slitasje.

Les saken

#regntøy #ticket-to-heaven

Ticket to Heaven Plain Rainset

Ticket to Heaven Plain Rainset sliter med å holde vannet ute fra sømmene, og det slites noe fortere enn de andre regntøyene i testene, og det er også dyrt i forhold til de andre.

Les saken

#regntøy #ticket-to-heaven

Stormberg Vestland

Stormberg Vestland scorer særdeles godt på slitestyrke og meget godt på rivestyrke. Regntøyet får trekk for vanntetthet, sømmene oppleves som spesielt svake på dette området.

Les saken

#regntøy #stormberg

Skogstad Ona

Skogstad Ona har bra vanntetthet, men trekkes mye i poengsummen for rive- og slitestyrke. Ellers har regntøyet reflekser, stropper under føttene og bukseseler.

Les saken

#regntøy #skogstad

Reima Regntøy

Dessverre lekker Reima Regntøy vann gjennom skuldersømmene, men det får skryt for slitesterkhet og at det ikke inneholder skadelige kjemikalier.

Les saken

#regntøy #reima
Barn100
Polarn O. Pyret Fireman/Southport

Polarn O. Pyret Fireman/Southport

Polarn O. Pyret Fireman/Southport er en regndress som scorer høyt på både regntetthet og slitestyrke. Den er dyr sammenlignet med mange av de andre regndressene i testene. Den har bukseseler, strikk under føttene og reflekser.

Les saken

#regntøy #polarnopyret

Kappahl Kaxs

Kappahl Kaxs kommer i to deler, med mulighet for justeringer på jakke og bukse. Regndressen har avtagbar hette og reflekser og fåes i ulike fargekombinasjoner.

Les saken

#regntøy #kappahl

H&M regntøy barn

H&M regntøy for barn kommer med en regnbukse med regulerbare stropper, og regntøyet får skryt for vanntetthet før og etter vask, samt sømmer som ikke trekker inn vann.

Les saken

#regntøy #h-m

Helly Hansen Voss

Helly Hansen Voss får skryt for vanntetthet, men noe trekk for dårlig slitesterkhet. Regntøyet har avtagbar hette, justerbare bukseseler, reflekser og justerbare fotstrikk.

Les saken

#regntøy #helly-hansen

Gresvig Vill Pytt

Gresvig Vill Pytt er et regntøy med sveisede sømmer, reflekser, avtagbar hette, justerbare bukseseler og knapper i sidene på buksen. Det får poeng både for god vanntetthet og slitestyrke.

Les saken

#regntøy #gresvig

Didriksons Waterman Kids set

Didriksons Waterman Kids kommer med en bukse som er høy i livet, har strikk under føttene, og justerbare seler. Hetten på jakken er avtagbar, og dressen er godt utstyrt med reflekser. Regntøyet får noe minuspoeng for slitesterkhet i visse tester, men god uttelling på dette i andre tester.

Les saken

#regntøy #didrikson

Didriksons Stormman

Didriksons Stormman er et regntøy med bukseseler, strikk under foten og reflekser som scorer godt på vanntetthet. Rivestyrken drar noe ned på poengsummen, men slitestyrken sies å være god.

Les saken

#regntøy #didrikson

Cubus PU Jacket/PU Pant

Cubus PU Jacket/PU Pant scorer godt på vanntetthet både i stoff og sømmer, men slite- og rivestyrke trekker ned samlescoren i testen.

Les saken

#regntøy #cubus