Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #helly-hansen

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Tursko til skog og mark

Tursko brukes på enklere turer og passer best med en lett eller middels tung sekk på ryggen. Sjekk om du bør gå for tursko eller fjellsko, og se hvilke modeller som gjør det best i test.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon #keen #merrell #tursko #lave-fjellsko #hanwag #hoka-one-one #la-sportiva #jack-wolfskin #adidas #lowa #helly-hansen #the-north-face
Barn2016

Regntøy til barn: Prisen sier lite om kvaliteten

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær skal vi tro ordtaket. Uansett kan et godt regntøy hjelpe barna å holde på varmen i norsk ruskevær. Her gir vi deg en oversikt over hvilke regntøy du burde styre unna og hvilke du burde vurdere.

Les saken

#regntøy #kappahl #ticket-to-heaven #didrikson #stormberg #helly-hansen #gresvig #polarnopyret #cubus #skogstad
Barn2015

Regntøy til barn: dyrest var ikke best i test

Når man skal kjøpe regntøy til barna er det viktig å gjøre et godt valg. Feil regntøy kan gi dårlige opplevelser for barna, og derfor er det lurt å finne det regntøyet som passer best til ditt barn.

Les saken

#regntøy #kappahl #ticket-to-heaven #didrikson #h-m #stormberg #reima #vossatassar #helly-hansen #gresvig

Helly Hansen Voss

Helly Hansen Voss får skryt for vanntetthet, men noe trekk for dårlig slitesterkhet. Regntøyet har avtagbar hette, justerbare bukseseler, reflekser og justerbare fotstrikk.

Les saken

#regntøy #helly-hansen

Helly Hansen Vanir Gallivant HT

Helly Hansen Vanir Gallivant HT er en sporty og komfortabel tursko som egner seg best til lette turer på flate stier. Sålen er god, skoen er vannfast og pustende. Den er noe flat inni, så man bør legge inn en egen såle hvis man trenger ekstra støtte under foten. Ellers er skoen for myk for tung oppakning og hardt underlag. Den gir ikke mye støtte i ulendt terreng, og testerne hadde også noe problemer med å knyte igjen skoen ordentlig. Sistnevnte førte til såre tær hos testeren fra Opdag Verden, som gikk med skoene i nedoverbakke. Er du på jakt etter er par stilige og vellagede sko for lette turer kan disse likevel være et godt alternativ.

Detaljer

Type: Lett tursko
Passform: Noe liten
Vekt på damemodell: 195 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: Ikke oppgitt

Les saken

#tursko #lave-fjellsko #fjellsko #helly-hansen