Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #snøfreser

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

13 treff

Måk snø i en fei med en snøfreser

Vil du gjøre jobben med snømåking litt enklere i vinter? Sjekk hvilke snøfresere som gjør det best i vår samletest.

Les saken

#snøfreser #honda #ariens #toro #stiga #biltema #mcculloh #jula #ryobi #husqvarna

Toro Power Max HD 9.26 OXE

Totrinns, bensin, hjuldrevet. Toro Power Max HD 9.26 OXE er grei å starte, men kan være litt kranglete om motoren har vært varm i følge testen fra Klikk. Betjeningen er enkel og oversiktlig, og den ene spaken er en joystick som beveger utkastet. Det trekker noe ned at den rykker litt når den settes i gir, samt at den er baktung. Dette gjør at den løfter seg foran og dermed ikke kjører rett inn i snøen men klatrer oppover. Freseren har derimot god kapasitet og kaster snøen et godt stykke. Kvaliteten virker god.

Les saken

#snøfreser #toro

Stiga ST 5266

Totrinns, bensin, beltedrevet. Stiga ST 5266 starter lett. Betjeningen er også i orden, men freseren har litt kronglete plassering av gass og bensinkran, ifølge testen fra Klikk. Det at man kan gire i fart blir trukket fram som positivt. Freseren lyser ikke spesielt godt, men har i hvert fall en beleilig bryter. Det trekker ned at freseren er vinglete og vanskelig å styre, likevel skuffer den unna mye snø. Når det gjelder kvaliteten klarer ikke freseren å overbevise helt, da det er mye skrangling.

Les saken

#snøfreser #stiga

Stiga ST1131

Ett-trinns, elektrisk, hjuldrevet. Stiga ST1131 er en billig el-drevet snøskuff. Passer best for å fjerne snø på mindre områder. Den får ikke med seg all snøen, men legger igjen et lite lag. Den har ikke lys.

Les saken

#snøfreser #stiga

Stiga 8051 AE

Ett-trinns, batteri, hjuldrevet. Stiga 8051 AE har ganske god kapasitet. Den går på batteri, og rekker å skuffe biloppstillingsplassen uten problem. Trekker ned at den er ganske dyr.

Les saken

#snøfreser #stiga

Stiga 1581 Pro

Totrinns, bensin, hjuldrevet. Stiga 1581 Pro er fryktelig dyr, men det er samtidig ingenting som kan stoppe den. Muligens passer den bedre i proff sammenheng eller for foreninger, ifølge testen fra M3. Den er av typen to-trinns og er utstyrt med tekniske finesser som varme i håndtaket og elektrisk styrt utkast. Testen trekker spesielt fram hvor langt snøen kastes som positivt, da den slenger snøen hele 15 meter unna. Snøfreseren er i tillegg av svært god kvalitet, og virker robust.

Les saken

#snøfreser #stiga

Ryobi RST36B51

Ett-trinns, batteri, hjuldrevet. Ryobi RST36B51 er lett å få i gang, men helhetsinntrykket er at den virker lite solid, ifølge testen fra Aftonbladet. Den skal kaste snøen max 7 meter. Freseren har lys.

Les saken

#snøfreser #ryobi

McCulloch ST76EP

Tortrinns, bensin, hjuldrevet. McCulloch ST76EP er vanskelig å starte, og også kronglete å betjene. Det trekker ned at freseren drar mot høyre, i tilegg til at det er vanskelig å gire. Den er ikke spesielt lett å manøvrere, og lyset peker rett ned mot motoren i stedet for framover. Den har derimot god kapasitet og virker å være av god kvalitet.

Les saken

#snøfreser #mcculloh

Jula Meec Tools 721232

Totrinns, bensin, hjuldrevet. Jula Meec Tools 721232 er ok å starte, og betjeningen er også helt grei. Manøvreringen og fremkommeligheten er god. Kvaliteten derimot, er ikke noe å skryte av ifølge testen fra Klikk. Når belastningen blir for stor, stopper framdriften. Lyset er plassert sånn at den kun lyser inn i utkastrøret. Alt i alt var det mange mangler, testen fant blant annet dårlige sveiseskjøter og at dekselet under styret hang løst.

Les saken

#snøfreser #jula

Husqvarna ST 230P

Totrinns, bensin, hjuldrevet. Husqvarna ST 230P er en bra maskin, men den kunne vært mer effektiv. Freseren har LED-belysning.

Les saken

#snøfreser #husqvarna

Honda HSS 655 HTS

Totrinns, bensin, beltedrevet. Honda HSS 655 HTS er lett å starte, med en betjening som er enkel og robust. Likevel oppleves den også litt gammeldags, da man må strekke seg opp på siden for å betjene gir. Freseren har beltedrift, og dette gjør at den beveger seg enkelt på alle underlag. Det som trekker ned er den noe lavere motorkraften, som blir litt for lav under de vanskeligste forholdene. Byggkvaliteten er veldig god, og alt i alt er dette en bra og sikker snøfreser.

Les saken

#snøfreser #honda

Biltema ST11002

Totrinns, bensin, hjuldrevet. Biltema ST11002 er tung og vanskelig å starte. Ellers er betjeningen nokså enkel, men spaker er plassert på motsatt side av normalt. Dette er fint for venstrehendte, men klønete for andre bemerker testen fra Klikk. Som nevnt er freseren tung, men likevel grei å manøvrere. Pluss for at den kan gires i fart, og lyset er også veldig bra. Kvaliteten virker grei.

Les saken

#snøfreser #biltema

Ariens ST 24 Compact Track

Totrinns, bensin, beltedrevet. Ariens ST 24 Compact Track er lett å starte med snor og er oversiktlig og enkel å betjene med spaker og brytere. Lyset er sterkt og bra, men tester opplever at det lyser delvis rett i ansiktet, og man blir dermed blendet. Dette er et irritasjonsmoment. Freseren er imidlertid lett å manøvrere og har beltedrift, slik at den tar seg enkelt fram. Den har god kapasitet, men er noe trang i utkastet. Dette kan by på problemer om snøen er våt. Ellers gir snøfreseren inntrykk av solid, god kvalitet.

Les saken

#snøfreser #ariens