Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #stiga

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

16 treff

Dette er årets beste gressklippere

Gressklipper som går på strøm, bensin eller batteri? Se hvilken gressklipper som er best i test på tvers av typene.

Les saken

#gressklipper #mcculloch #john-deere #elektrisk #batteridrevet #bosch #batteri #gardena #ryobi #husqvarna #stihl #cramer #makita #stiga

Måk snø i en fei med en snøfreser

Vil du gjøre jobben med snømåking litt enklere i vinter? Sjekk hvilke snøfresere som gjør det best i vår samletest.

Les saken

#snøfreser #honda #ariens #toro #stiga #biltema #mcculloh #jula #ryobi #husqvarna

Sommerens sterkeste gressklippere

Skal du kjøpe gressklipper kan du velge mellom dem som går på batteri, strøm eller bensin. I denne samletesten får du se hvilke som er best i test, og noen tips til hva du skal tenkte på for å velge riktig gressklipper.

Les saken

#gressklipper #viking #stiga #mcculloch #honda #john-deere #elektrisk #batteridrevet #bosch #biltema #black&decker #gardena #ryobi #makita #alko #jonsered #husqvarna #klippo #toro #ariens

Robotklippere som gir deg mer tid og ro

En robotgressklipper kan være løsningen hvis du har lyst til å bruke tiden din på andre ting enn å klippe gress. Forutsetningen er at du finner en maskin som gir deg mer hjelp enn hodebry. Her får du oversikt over hvilke robotklippere som er best på tvers av forbrukertestene.

Les saken

#gressklipper #robotgressklipper #bosch #viking #robomow #gardena #honda #worx #husqvarna #alko #ambrogio #stiga

Få perfekt plen med riktig gressklipper

Skal du velge en som går på batteri, strøm eller bensin? Få tips til hva du bør tenke på før du går til innkjøp av ny gressklipper og se hvilke som får best testscore.

Les saken

#gressklipper #viking #stiga #mcculloch #honda #john-deere #elektrisk #batteridrevet #bosch #biltema #ryobi #black&decker #gardena #makita #alko #jonsered #husqvarna #klippo #toro

Robotgressklippere som gjør livet litt enklere

Er du lei av å klippe gresset om sommeren? Da er kanskje en robotgressklipper tingen for deg. Se hvilke som får best samlescore på tvers av flere anerkjente tester.

Les saken

#gressklipper #robotgressklipper #bosch #husqvarna #viking #robomow #gardena #honda #worx #alko #stiga

Stiga ST 5266

Totrinns, bensin, beltedrevet. Stiga ST 5266 starter lett. Betjeningen er også i orden, men freseren har litt kronglete plassering av gass og bensinkran, ifølge testen fra Klikk. Det at man kan gire i fart blir trukket fram som positivt. Freseren lyser ikke spesielt godt, men har i hvert fall en beleilig bryter. Det trekker ned at freseren er vinglete og vanskelig å styre, likevel skuffer den unna mye snø. Når det gjelder kvaliteten klarer ikke freseren å overbevise helt, da det er mye skrangling.

Les saken

#snøfreser #stiga

Stiga ST1131

Ett-trinns, elektrisk, hjuldrevet. Stiga ST1131 er en billig el-drevet snøskuff. Passer best for å fjerne snø på mindre områder. Den får ikke med seg all snøen, men legger igjen et lite lag. Den har ikke lys.

Les saken

#snøfreser #stiga

Stiga SLM 4048 AE (batteri)

Bioklipper med oppsamler: Denne modellen fra Stiga er utstyrt med et stort batteri og har dermed stor rekkevidde. Store justeringsmuligheter på håndtaket gjør den til et bra alternativ for dem som er både høyere og lavere enn snittet. Gressklipperen er lett å bruke og gjør en god jobb på vanlig plen, men imponerer ikke særlig på langt og grovt gress. Merk også at Which mener den bråker for mye og målte betraktelig høyere lydnivåer enn det Gjør Det Selv gjorde.

Produktspesifikasjoner:
Batteri: 48 volt / 5 Ah
Ladetid: 145 minutter
Maks. areale: 418m²
Klippebredde: 38 cm
Klippehøyde: 25-75 mm, over 6 trinn
Bioklipp: Ja
Oppsamler: 40 liter
Fremdrift: Hånddrevet
Justering av styret: Ja
Støynivå: 85 dB
Vekt: 15 kg

Les saken

#gressklipper #stiga #batteri

Stiga Multiclip 47 SQ B (bensin)

Bioklipper uten oppsamler: Stiga Multiclip 47 SQ B går på bensin. Den klipper godt i vått og tykt gress, men gir for dårlig resultat på vanlig tørt og halvlangt eller langt gress. Bioklippen er svært god. Den er enkel å starte og rengjøre, og den takler ujevn plen lett. Håndtaket kan ikke justeres.


Motoreffekt: 1750 W
Tank: 0,75 liter
Klippebredde: 46 cm
Klippehøyde: 31-80 mm, 5 trinn
Bioklipp: Ja
Oppsamler: Nei
Fremdrift: Selvgående, 1 gir
Justering av styret: Nei
Støynivå: 93 dB
Vekt: 26 kg

Les saken

#gressklipper #stiga

Stiga Combi 48 S (bensin)

Bioklipper med oppsamler: Stiga Combi 48 S er en bensindrevet klipper i solid byggekvalitet. Den egner seg best til tørt gress, er det vått sliter den særlig med langt gress. Hjulene er store og gir fint grep på underlaget. En indikator viser når oppsamleren er full, men den er såpass stor at den er litt kronglete å ta ut. Også justering til bioklipp via en plastpropp oppleves som vanskelig.


Motoreffekt: 2220 W
Tank: 1 liter
Klippebredde: 46 cm
Klippehøyde: 27-80 mm i 5 trinn
Bioklipp: Ja
Oppsamler: 60 liter
Fremdrift: Selvgående
Justering av styret: Ja
Støynivå: 96 dB
Vekt: 32 kg

Les saken

#gressklipper #stiga

Stiga COMBI 48 S AE (batteri)

Bioklipper med oppsamler: Stiga COMBI 48 S AE får strålende omtaler fra kildene. Det er en meget god og robust gressklipper med kraftig batteri. Den klipper alle typer gressmatter uten problemer, også vått gress som er høyt. Batteriklipperen er tung, men likevel lett å manøvrere. Gjør Det Selv skulle imidlertid ønske den hadde et håndtak for bæring. Klippehøyden kan enkelt justeres i 5 trinn, men det er ingen indikator som forteller nøyaktig hvilken høyde du har stilt inn på.


Batteri: 80 V/5 Ah
Maks. areale: Opptil 500 m²
Ladetid: Ca. 90 minutter
Klippebredde: 46 cm
Klippehøyde: 27-80 mm i 5 trinn
Bioklipp: Ja
Oppsamler: 60 liter
Fremdrift: Selvgående
Støynivå: 92 dB
Justering av styret: Ja, justerbart og sammenleggbart
Vekt: 28 kg

Les saken

#gressklipper #elektrisk #batteridrevet #stiga

Stiga COMBI 40 AE (batteri)

Bioklipper med oppsamler: Stiga COMBI 40 AE er en relativt utholdende batteridreven gressklipper som fungerer godt i mellomlangt gress, men som sliter noe når gresset blir ordentlig langt. Oppsamleren kan enkelt byttes med en kassett og på den måten bli en bioklipper. Noe upraktisk er det at man kun kan lese av batteristanden dersom man tar ut batteriet. Håndtaket har gode muligheter for justering, og store bakhjul gjør det enkelt å manøvre gressklipperen. I etterkant av testene som ble gjort i 2014, har gressklipperen fått nytt og kraftigere batteri, samt små endringer i klippehøyde. Finnes også i en versjon som heter Stiga COMBI 40 AE Plus, som har litt mindre oppsamler og 2 cm bredere klippebredde.


Batteri: 48 V/5 Ah (36 V/4,4 Ah på 2014-versjonen)
Maks. areale: 300-900 m²
Ladetid: Ikke oppgitt
Klippebredde: 38 cm (40 cm på Stiga COMBI 40 AE Plus)
Klippehøyde: 25-75 mm i 6 trinn (27-80 mm i 5 trinn på 2014-versjonen)
Bioklipp: Ja
Oppsamler: 40 liter (35 liter på Stiga COMBI 40 AE Plus)
Fremdrift: Ikke selvgående
Støynivå: 93,51 dB
Vekt: 16 kg

Les saken

#gressklipper #elektrisk #batteridrevet #stiga

Stiga Autoclip 225 S

Stiga Autoclip 225 S klipper godt og nøye. Hindere, bakker, vått og langt gress er ikke noe problem for robotklipperen, men den takler ujevn gressmatte altfor dårlig. Aftonbladet opplever også at den krysser kantledningen under testen. Den trekkes også for at gress setter seg lett fast under maskinen, som igjen faller og etterlates på plenen i hauger. Brukervennligheten burde vært bedre på flere områder, men bioklippingen fungerer veldig bra. Aftonbladet skulle ønske at den jobbet raskere.

Maks klippeareale: 1100 m²
Motor: Børsteløs
Klippetid: 120 min
Ladetid: 120 min
Batterispenning: 25,9 V
Batterikapasitet: 2x2,0 Ah
Klippehøyde: 25-60 mm
Klippebredde: 25 cm
Maks stigning: 45 % (20 % nær kantledning)
Klippesystem: 25 cm stålkniv. Tilfeldig bevegelsesmønster
Lydnivå: 70 dB
Strømforbruk: Ikke oppgitt (målt til 0,29 kWh/400 m² av Råd & Rön i 2017)
Vekt: 9,8 kg
Funksjoner: Bluetooth-mottaker, automatisk lading, 4 klippesoner, spiralklipping, ECO-modus, regnsensor, løfte- og veltesensor, nødstopp, pinkode

Les saken

#gressklipper #robotgressklipper #stiga

Stiga 8051 AE

Ett-trinns, batteri, hjuldrevet. Stiga 8051 AE har ganske god kapasitet. Den går på batteri, og rekker å skuffe biloppstillingsplassen uten problem. Trekker ned at den er ganske dyr.

Les saken

#snøfreser #stiga

Stiga 1581 Pro

Totrinns, bensin, hjuldrevet. Stiga 1581 Pro er fryktelig dyr, men det er samtidig ingenting som kan stoppe den. Muligens passer den bedre i proff sammenheng eller for foreninger, ifølge testen fra M3. Den er av typen to-trinns og er utstyrt med tekniske finesser som varme i håndtaket og elektrisk styrt utkast. Testen trekker spesielt fram hvor langt snøen kastes som positivt, da den slenger snøen hele 15 meter unna. Snøfreseren er i tillegg av svært god kvalitet, og virker robust.

Les saken

#snøfreser #stiga