Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #yi

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Klassiker tar seieren blant actionkameraer

Det er jevnt i toppen i årets test av actionkameraer. GoPro gjør framstøt og beviser hvorfor de lenge har vært markedsledende i sjangeren.

Les saken

#kamera #actionkamera #gopro #yi #tomtom #sony #garmin #dji #drift #ricoh #denver

Yi 4K+ Action Camera

Produktspesifikasjoner
Fps: 60, 240
Oppløsning: 4K Ultra HD, 1080p Full HD
Trådløst nettverk: Ja
Vannavstøtende: Ja
Yi 4K+ Action Camera er nokså lik GoPros Hero6, men er ikke helt identisk. Den kan filme i 4K med 60 fps i likhet med Hero6, og har ifølge Techradar like dårlig batteritid (mindre enn to timer). På den positive siden er dette kameraet lettere, samtidig har det større berøringsskjerm. Det er lett å navigere og jobber raskt. Kameraet er imidlertid ikke vannavstøtende og mangler GPS. Likevel er den et godt alternativ til GoPro hvis du er ute etter noe i det litt lavere prissjiktet. Yi 4K+ er en oppdatert versjon av Yi 4K, men det er likevel ikke mye forandring. Hovedforskjellen er at den filmer i 4K med 60fps, så om du har den første versjonen anbefaler Techrader å heller vente på den tredje versjonen.

Les saken

#kamera #actionkamera #yi

Yi 4K Action Camera

Produktspesifikasjoner
Fps: 30, 120
Oppløsning: 4K Ultra HD, 1080p Full HD
Trådløst nettverk: Ja
Vannavstøtende: Nei
Yi 4K Action Camera utfordrer GoPros Hero5. Den filmer i 4K med 30 fps og i 1080p med 120 fps. Dette er en god all-rounder ifølge Techradar. Kameraet kommer i stilfullt design, med tre fargealternativer: svart, hvitt og rosa. Kameraet har en enkel knapp for å filme som er praktisk, men også litt ubeleilig ettersom den er plassert akkurat der du naturlig griper rundt. Dermed må du være forsiktig så du ikke ender opp med en ti minutters film fra innsiden av lomma. Kameraet tåler ikke vann, så om du har tenkt å filme i våte elementer må du investere i et vannavstøtende futteral.

Les saken

#kamera #actionkamera #yi