Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #tomtom

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

18 treff

Vi har tatt pulsen på de beste GPS-klokkene i 2019

Garmin befester statusen sin som suverent ledende på markedet for pulsklokker med innebygget GPS.

Les saken

#pulsklokke #garmin #fitbit #suunto #tomtom #apple #polar #amazfit #coros

Klassiker tar seieren blant actionkameraer

Det er jevnt i toppen i årets test av actionkameraer. GoPro gjør framstøt og beviser hvorfor de lenge har vært markedsledende i sjangeren.

Les saken

#kamera #actionkamera #gopro #yi #tomtom #sony #garmin #dji #drift #ricoh #denver

Her er de beste aktivitetsarmbåndene

Ønsker du å få mer ut av treningen? Finn ut hvilket aktivitetsarmbånd som passer deg her.

Les saken

#pulsklokke #fitbit #smartklokke #aktivitetsarmbånd #garmin #samsung #polar #tomtom #xiaomi #misfit #moov #underarmour #nokia

Armbåndet som hjelper deg i gang med treningen

Er du en av 440.000 nordmenn som vurderer en aktivitetmåler i år? Sjekk hvilket treningsarmbånd som passer best; det er ikke sikkert det er en Fitbit.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #garmin #samsung #jawbone #polar #sony #tomtom #xiaomi #misfit #moov #withings

Med disse GPS-ene kan du navigere som proffene

GPS-nyheter kommer på markedet hvert år, med stadig nye oppdateringer og finesser.

Les saken

#gps #tomtom #garmin #parrot

Er GoPro det beste actionkameraet?

De siste årene har GoPro nesten blitt synonymt med actionkameraer. De har vært markedsledende lenge og regnes av mange som aller best. Basert på flere norske og utenlandske forbrukertester får vi svaret på om GoPro fortsatt har overtaket på de andre.

Les saken

#kamera #actionkamera #gopro #tomtom #sony #polaroid #garmin #contour #dji #veho #panasonic #drift #kodak #ricoh #denver

Her er de beste pulsklokkene med GPS

Pulsklokken har blitt en populær treningskamerat for mange, og her kan du finne en oversikt over hvilke som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #polar #garmin #fitbit #tomtom #suunto #microsoft #motorola #android-wear

TomTom Touch

TomTom Touch er aktivitetsarmbåndet som måler fettprosent og muskelmasse, i tillegg til aktivitet. Man kan stille den inn spesielt for ulike treningsformer i studio, og den holder styr på puls, kalorier, skritt og søvn. Armbåndet er vannresistent og har ca. 5 dagers batteritid. Brukervennligheten er ikke den beste, og sammen med unøyaktig måling og dårlig fungerende berøringsskjerm trekker dette ned poengsummen.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #tomtom

TomTom Start 50/60

TomTom Start 50/60 er en rimelig GPS som kan styres via app som er tilgjengelig iOS eller Android. Den har TomToms live trafikkoppdateringer, og gir god valuta for pengene. GPS-en får minuspoeng for berøringsskjermen som ikke fungerer optimalt, og fordi de visuelle intruksjonene ikke er av de beste.

Les saken

#gps #tomtom

TomTom Spark Cardio + Music

TomTom Spark Cardio + Music skiller seg ut fra de andre pulsklokkene på grunn av musikkfunksjonen som gjør at du kan spille musikk fra klokken uten at du må ha med deg mobilen på treningsturen. Noen kilder hevder musikkfunksjonen er den beste egenskapen ved Spark Cardio + Music, mens andre mener at musikkfunksjonen fungerer for dårlig. Appen har noen mangler og flere mener batteritiden kunne vært bedre. Designet kan også være klumpete og upraktisk hvis du har små håndledd. Får pluss for at den er vanntett og måler pulsen nøyaktig fra håndleddet uten belte.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Spark 3 Cardio + Music

TomTom Spark 3 Cardio + Music har nøyaktig optisk pulsmåler og GPS, aktivitetsmåling, søvnmåling og musikkavspiller/musikkminne. Du kan imidertid kun lagre musikk fra iTunes eller Windows Media Player, og den gir ikke smartvarsler fra mobilen. Den kan ellers utforske ruter, med et innebygd kompass som gjør det lettere å finne veien hjem samt nye stier. Pulsklokken er vanntett ned til 40 meter og kan brukes i basseng, men svømmemoduset er ikke beregnet på åpent hav. Den kan ellers brukes til blant annet løping, sykling. på treningsstudio og tredemølle. Den er lett og behagelig å ha rundt håndleddet, men en del trekker for klumpete design, lite tilpasningsmuligheter og problemer med synkroniseringen. Tilkobles via Bluetooth. Kildene gir pluss for batterilevetiden (opptil 11 timer i GPS-modus), mens det er uenigheter om brukervennligheten er god nok.

Pulsklokken finnes i tre andre versjoner: én uten både optisk pulsmåler og musikkavspiller/musikkminne (TomTom Spark 3), én med optisk pulsmåler, men uten musikkminne (TomTom Spark 3 Cardio), samt én med musikkminne og hodetelefoner, men uten optisk pulsmåler (TomTom Spark 3 Music + hodetelefoner). Prisene varierer også, men ellers er de fire versjonene helt like. Broren TomTom Runner 3 har for øvrig nøyaktig samme spesifikasjoner som Spark 3.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Runner Cardio

TomTom Runner Cardio har integrert pulsmåler, og er spesielt designet for løping ute eller på tredemølle. Pulsmåleren sies å være god og nøyaktig. Flere trekker den for litt høy pris, samt at den kan oppleves som litt stor.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Multi-Sport Cardio

TomTom Multi-Sport Cardio er brukervennlig og måler puls fra håndleddet. Den skal kunne brukes til flere forskjellige treningsformer, og den sies å passe bra for triathlonutøvere. Pulsmålingen fungerer imidlertid ikke alltid optimalt.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Go 50/60

TomTom Go 50/60 er en GPS som har det meste, den viser trafikkbildet i sanntid, kart data og værvarsel på et 5-6 tommer stort display. Det som skiller Go 50 fra GO 51, er at 50-modellen kun har kart over Europa, men 51-modellen har kart for hele verden. Derfor vil disse modellene bli sammenlignet i denne samletesten. Begge disse modellene er sammenlignbare med 60/61 modellene, da det kun er skjermenene som er ulike, med en tommes forskjell. Skal du har sanntidstjenestene krever disse at du kobler til via smarttelefon. GPS-en gir mye for pengene, men skjermen oppleves som treg.

Les saken

#gps #tomtom

TomTom Go 500/600

TomTom Go 500/600 kan fås i 5 eller 6 tommers skjerm, den viser trafikkbildet i sanntid dersom du kobler den til en smarttelefon, i tillegg til værvarsel, kart over Europa (500 og 600 modellene) eller verden (510 og 610 modellene). Det som i hovedsak skiller denne modellen fra GO 50/60 er magnetisk montering, samt en helt interaktiv skjerm som man sveiper, trykker og kniper. Den gir også varsel om fotobokser. I testene får den skryt for skjermen og talestyringen, men batteritiden oppleves om noe kort.

Les saken

#gps #tomtom

TomTom Go 5000/6000

TomTom Go 5000/6000 kommer med 5 eller 6 tommers skjerm, og du behøver ikke å koble via en smarttelefon for å få kart, værvarsel og trafikkinformasjon i sanntid. I hovedsak skiller denne modellen seg fra de andre GO-modellene ettersom den har ubegrenset tilgang til data og roaming uten ekstra kostnader. Den får skryt for brukervennlighet og fint display, men den er dyr og har ikke Bluetooth-tilkobling.

Les saken

#gps #tomtom

TomTom Bandit

Produktspesifikasjoner
Fps: 15, 120
Oppløsning: 4K Ultra HD, 1080p Full HD
Trådløst nettverk: Ja
Vannavstøtende: Ja
TomTom Bandit har mange funksjoner, men de fleste mener det likevel er enkelt i bruk. Det har innebygget GPS og lar deg ekelt redigere og dele bildene og videoene dine. Det har også praktisk autotagging av høydepunkter i videoer, og det lades ved hjelp av en USB-inngang. Det filmer i 4K med kun 15 fps, og beste resultat blir dermed ved 2.7K med 30 fps. Får trekk for at det er stort og tungt og mangler innebygget bildestabilisator.

Les saken

#kamera #actionkamera #tomtom

TomTom Adventurer

TomTom Adventurer er en flott, allsidig pulsklokke med GPS, kompass, barometersporing og optisk pulsmåler. Den kan brukes til gåturer, løping, sykling, ski, svømming eller trening i treningsstudio. Den måler puls og aktivitet nøyaktig. Den viser deg hvilken rute du har tatt, slik at det skal være enkelt å finne tilbake til start. Den er også vanntett ned til 40 meter og har integrert musikkspiller med 3 GB minne. Batterilevetid skal være rundt 10 timer i alle sportsmoduser, og ComputerBild trekker for kort batteritid i GPS-modus. Klokka er enkel å navigere. Det er litt irriterende at man må starte en tur for å kunne se data, og skjermen kunne gjerne vært større.

Les saken

#pulsklokke #tomtom