Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #tomtom

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

16 treff

Armbåndet som hjelper deg i gang med treningen

Er du en av 440.000 nordmenn som vurderer en aktivitetmåler i år? Sjekk hvilket treningsarmbånd som passer best; det er ikke sikkert det er en Fitbit.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #garmin #samsung #jawbone #polar #sony #tomtom #xiaomi #misfit #moov #withings

Med disse GPS-ene kan du navigere som proffene

GPS-nyheter kommer på markedet hvert år, med stadig nye oppdateringer og finesser.

Les saken

#gps #tomtom #garmin #parrot

Er GoPro det beste actionkameraet?

De siste årene har GoPro nesten blitt synonymt med actionkameraer. De har vært markedsledende lenge og regnes av mange som aller best. Basert på flere norske og utenlandske forbrukertester får vi svaret på om GoPro fortsatt har overtaket på de andre.

Les saken

#kamera #actionkamera #gopro #tomtom #sony #polaroid #garmin #contour #dji #veho #panasonic #drift #kodak #ricoh #denver

Her er de beste pulsklokkene med GPS

Pulsklokken har blitt en populær treningskamerat for mange, og her kan du finne en oversikt over hvilke som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #polar #garmin #fitbit #tomtom #suunto #microsoft #motorola #android-wear

TomTom Touch

TomTom Touch er aktivitetsarmbåndet som måler fettprosent og muskelmasse, i tillegg til aktivitet. Man kan stille den inn spesielt for ulike treningsformer i studio, og den holder styr på puls, kalorier, skritt og søvn. Armbåndet er vannresistent og har ca. 5 dagers batteritid. Brukervennligheten er ikke den beste, og sammen med unøyaktig måling og dårlig fungerende berøringsskjerm trekker dette ned poengsummen.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #tomtom

TomTom Start 50/60

TomTom Start 50/60 er en rimelig GPS som kan styres via app som er tilgjengelig iOS eller Android. Den har TomToms live trafikkoppdateringer, og gir god valuta for pengene. GPS-en får minuspoeng for berøringsskjermen som ikke fungerer optimalt, og fordi de visuelle intruksjonene ikke er av de beste.

Les saken

#gps #tomtom

TomTom Spark Cardio + Music

TomTom Spark Cardio + Music skiller seg ut fra de andre pulsklokkene på grunn av musikkfunksjonen som gjør at du kan spille musikk fra klokken uten at du må ha med deg mobilen på treningsturen. Noen kilder hevder musikkfunksjonen er den beste egenskapen ved Spark Cardio + Music, mens andre mener at musikkfunksjonen fungerer for dårlig. Appen har noen mangler og flere mener batteritiden kunne vært bedre. Designet kan også være klumpete og upraktisk hvis du har små håndledd. Får pluss for at den er vanntett og måler pulsen nøyaktig fra håndleddet uten belte.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Spark 3 Cardio

TomTom Spark 3 Cardio er lett og behagelig i bruk, men batteritiden er ikke noe å skryte av. Den kan lagre musikk, som er hendig dersom man ikke vil ha med mobilen på tur, men kun via iTunes eller Windows Media Player. Dataene når det gjelder treningseffekt er noe overfladiske.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Spark 3

TomTom Spark 3 er en oppdatert versjon av TomTom Spark, med endringer i design og funksjoner. Du får fortsatt GPS, aktivitetsmåling og hjerteslagsensor, i tillegg til at den kan spille musikk. Men den kan også utforske ruter, med et innebygd kompass som gjør det lettere å finne veien hjem samt nye stier. Den er behagelig å ha rundt håndleddet.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Runner Cardio

TomTom Runner Cardio har integrert pulsmåler, og er spesielt designet for løping ute eller på tredemølle. Pulsmåleren sies å være god og nøyaktig. Flere trekker den for litt høy pris, samt at den kan oppleves som litt stor.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Runner 3 Cardio

TomTom Runner 3 Cardio har en litt kronglete måte å betjene klokka, via en knapp på reimen i stedet for på siden av skjermen. For å navigere skjermen bruker du knappen til å klikke opp og ned, som er vanskelig dersom du er i aktivitet. Treningsfunksjonene er også noe enkle, så den passer kanskje mer til hverdagsbruk eller enkel trening, og ikke dersom du trenger avansert data.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Multi-Sport Cardio

TomTom Multi-Sport Cardio er brukervennlig og måler puls fra håndleddet. Den skal kunne brukes til flere forskjellige treningsformer, og den sies å passe bra for triathlonutøvere. Pulsmålingen fungerer imidlertid ikke alltid optimalt.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Go 50/60

TomTom Go 50/60 er en GPS som har det meste, den viser trafikkbildet i sanntid, kart data og værvarsel på et 5-6 tommer stort display. Det som skiller Go 50 fra GO 51, er at 50-modellen kun har kart over Europa, men 51-modellen har kart for hele verden. Derfor vil disse modellene bli sammenlignet i denne samletesten. Begge disse modellene er sammenlignbare med 60/61 modellene, da det kun er skjermenene som er ulike, med en tommes forskjell. Skal du har sanntidstjenestene krever disse at du kobler til via smarttelefon. GPS-en gir mye for pengene, men skjermen oppleves som treg.

Les saken

#gps #tomtom

TomTom Go 500/600

TomTom Go 500/600 kan fås i 5 eller 6 tommers skjerm, den viser trafikkbildet i sanntid dersom du kobler den til en smarttelefon, i tillegg til værvarsel, kart over Europa (500 og 600 modellene) eller verden (510 og 610 modellene). Det som i hovedsak skiller denne modellen fra GO 50/60 er magnetisk montering, samt en helt interaktiv skjerm som man sveiper, trykker og kniper. Den gir også varsel om fotobokser. I testene får den skryt for skjermen og talestyringen, men batteritiden oppleves om noe kort.

Les saken

#gps #tomtom

TomTom Go 5000/6000

TomTom Go 5000/6000 kommer med 5 eller 6 tommers skjerm, og du behøver ikke å koble via en smarttelefon for å få kart, værvarsel og trafikkinformasjon i sanntid. I hovedsak skiller denne modellen seg fra de andre GO-modellene ettersom den har ubegrenset tilgang til data og roaming uten ekstra kostnader. Den får skryt for brukervennlighet og fint display, men den er dyr og har ikke Bluetooth-tilkobling.

Les saken

#gps #tomtom

TomTom Bandit

TomTom Bandit har mange funksjoner, men de fleste mener det likevel er enkelt i bruk. Det har innebygget GPS og lar deg ekelt redigere og dele bildene og videoene dine. Det har også praktisk autotagging av høydepunkter i videoer, og det lades ved hjelp av en USB-inngang. Det filmer i 4K med kun 15 fps, og beste resultat blir dermed ved 2.7K med 30 fps. Får trekk for at det er stort og tungt og mangler innebygget bildestabilisator.

Les saken

#kamera #actionkamera #tomtom
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.