Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Amazon Kindle Oasis

Modellen

Oasis er rett og slett Kindles ‘Rolls-Royce’-modell: Vanntett, om lag dobbelt så lang batteritid (2 mnd.) som de fleste utfordrerne, lett, og samtidig med en skjerm som fanger 30% mer av hver bokside. Den store baksiden vil nok for mange være prisen. Det er verdt å nevne at modeller som Kobo Aura H2O tilbyr mye av de samme specs’ene til en betydelig billigere penge. Er du derimot ute etter det beste av det beste, og samtidig glad i Amazon, står det to streker under Kindle Oasis.

Om Kindle

Kindle er det dominerende lesebrettet på markedet, og har vært det siden første modell ble presentert i 2007. Det er Amazon—et av verdens største internett-selskap—som utvikler produktet, hvilket merkes i absolutt alle steg av brukeropplevelsen: E-bøkene lastes ned direkte fra Amazon, og reklame og tilbud fra Amazon popper stadig opp (noe norske brukere heldigvis kan stoppe ved å sende Amazon en e-post). Ha derfor i bakhodet at tilknytningen til Amazon både er Kindle-produktenes største fordel og ulempe: De vil være å foretrekke for lesere som allerede bruker Amazon hyppig, men for andre kan det oppleves som begrensende (selv irriterende) at programvaren er såpass dominert av én plattform.

Spesifikasjoner

Skjermstørrelse: 7 tommer
Skjermoppløsning: 1680 x 1264 px
Vekt: 188 gram
Vanntett: Ja
Nettverk-muligheter: Billig-versjon har WiFi og Bluetooth-muligheter; dyr versjon har WiFi, Bluetooth, samt evig og gratis 3G.

Under kan du lese mer om hvordan Amazon Kindle Oasis er blitt tatt imot av testkildene.

88/100

Testresultat

Amazon Kindle Oasis

Resultatet er basert på 7 tester

The Guardian UK (2017)

The Rolls-Royce of e-readers Les saken

100
PC Mag UK (2018)

Editor's choice for high-end readers Les saken

90
CNET (2017)

The larger screen and full waterproofing are important upgrades that put the new Oasis at the top of the e-reader class. Les saken

89
Tech Advisor (2018)

There's really nothing to complain about in terms of the actual device, however, it's still pretty expensive Les saken

89
TechWalls (2016)

This is an awesome e-reader when it works Les saken

89

Vis alle tester (+2)

82
Digital Trends (2017)

For bookworms, the Kindle Oasis remains the definite ebook reader to own. Les saken

78
#lesebrett #amazon

Les saken

RESULTATER

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester