Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kobo Aura (2nd edition)

Modellen

Aura-modellen til Kobo kan sammenlignes med PocketBook Touch Lux og Amazon Kindle Paperwhite (den rimelige versjonen): Et lett, 6-tommers lesebrett uten Rolls Royce-funksjoner som vanntetthet og 3G. Aura 2 har en skjermoppløsning som dekker de aller fleste leseres behov, og kan flagge med mulighet for sterk bakgrunnsbelysning og minimal solrefleksjon. Slik blir det mer behagelig å lese i mørket og på stranda.
Testpanelene er samstemte om at Aura kan konkurrere med PocketBook og Kindle Paperwhite på funksjoner. Den støtter litt færre formater enn førstnevnte og litt flere enn sistnevnte, men er du på utkikk etter en klar ener er det nok mer å hente andre steder.

Om Kobo

Kobo er den kanadiske lesebrett-produsenten som klarte å utfordre Amazons Kindle ved å være først ute med funksjoner som forsterker anvendbarhet: Først kom bakgrunnsbelysning, deretter solrefleksjon-avleder, og senere—på dyrere modeller—vanntetthet. I 2016 ble Kobo kjøpt opp av den japanske IT-giganten Rakuten.

Spesifikasjoner

Skjermstørrelse: 6 tommer
Skjermoppløsning: 1024 x 768 px
Vekt: 180 gram
Vanntett: Nei
Nettverk-muligheter: WiFi

Under kan du lese mer om hvordan Kobo Aura (2nd edition) er blitt tatt imot av testkildene.

64/100

Testresultat

Kobo Aura (2nd edition)

Resultatet er basert på 2 tester

PC För Alla (2018)

Bra på det mesta; krunglig oppstart Les saken

67
Tek.no (2017)

Dersom du vil spare et par-tre hundrelapper og samtidig kunne lese norske bøker, kan du til nøds gå for Kobo. Les saken

61
#lesebrett #kobo

Les saken

RESULTATER

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester