Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #bowerswilkins

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Test av høyttalere for alle hjem

Skal du kjøpe høyttalere finnes det utallige varianter på markedet. Om du skal ha trådløse, til hjemmekinoanlegg, store eller små kommer an på personlige preferanser så vel som lommeboken. I denne testen viser vi deg de beste høyttalerene til under 50.000 kroner.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #bowerswilkins #gulvhøyttaler #focal #dali #system #dynaudio #mission #monitoraudio #qacoustics #tannoy #elac #martinlogan #klipsch #psb

Bowers & Wilkins 684 S2

Bowers & Wilkins 684 S2 er en 2,5-veis gulvhøyttaler som får ros for stort og åpent lydbilde, pent design og bra byggekvalitet. Diskanten og mellomtonene er fine, men bassen mangler kraft og dynamikken er tam. Følsomheten er 87 dB, anbefalt forsterkerstyrke er 25W - 150W og frekvensen er 72Hz - 22kHz.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #bowerswilkins

Bowers & Wilkins 805 D3

Bowers & Wilkins 805 D3 er blant de dyrere kompakthøyttalerne, og de trekkes for at stativene er kostbart tilleggsutstyr. De har eksepsjonell lydkvalitet og takler så godt som all type musikk på mesterlig vis, men noen kilder ønsker seg litt fyldigere bass. Får pluss for byggekvaliteten. De er toveishøyttalere med diamantdiskant. Følsomhet er 88 dB og frekvens på 42-28.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er 50-120W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #bowerswilkins

Bowers & Wilkins 685 S2

Bowers & Wilkins 685 S2 er toveis kompakthøyttalere med flott lydbilde til en rimelig pris. Passer de aller fleste lyttere, men noen vil kanskje ønske seg kraftigere bass og mellomtone. What Hi-Fi? seg et noe mer detaljert lydbilde, men de andre kildene er imponerte over egenskapene på dette området. Følsomheten er 87 dB og frekvens på 52-22.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er 25-100W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #bowerswilkins