Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #elac

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Test av høyttalere for alle hjem

Skal du kjøpe høyttalere finnes det utallige varianter på markedet. Om du skal ha trådløse, til hjemmekinoanlegg, store eller små kommer an på personlige preferanser så vel som lommeboken. I denne testen viser vi deg de beste høyttalerene til under 50.000 kroner.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #bowerswilkins #gulvhøyttaler #focal #dali #system #dynaudio #mission #monitoraudio #qacoustics #tannoy #elac #martinlogan #klipsch #psb

Elac Debut F5

Elac Debut F5 er 3-veis gulvhøyttalere som er den større utgaven av B5 varianten fra samme produsent. Bassen er kraftfull og lyden er lyttervennlig, og sammen med god byggekvalitet og en rimelig prislapp gir dette en god score hos flere anmeldere. Frekvensen er 42-20.000 hz pg følsomheten er på 85,5 dB og anbefalt høyttalerstyrke er 40 til 140 W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #elac

Elac Debut B6

Elac Debut B6 er 2-veis stativhøyttalere som får skryt for et detaljert og balansert lydbilde, men det mangler dynamikken til de beste i klassen. Designet er klassisk, men høyttalerne er store og tar mye plass. Frekvensen er 44 til 20.000 Hz, følsomheten er 87 dB og anbefalt forsterkerstyrke er mellom 30 og 120 W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #elac

Elac Debut B5

Elac Debut B5 er en liten kompakt 2-veishøyttaler som får skryt for dynamisk lydbilde, solid bass og engasjerende vokalgjengivelse.WhatHifi? mener at høyttalerne høres små ut og at lyden mangler dynamikk og driv. Dette gir de minuspoeng for. Mellomtonene er i følge andre anmeldere fyldige og diskanten er noe dempet, hvilket gjør høyttalerne behagelige å lytte til. Designet er lite og kompakt, og høyttaleren har metalgitter og børstet stål-finish. De har en følsomhet på 85 dB, frekvens mellom 46-20.000 Hz, og bør ha forsterker mellom 80-100 W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #elac