Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #høyttaler

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

25 treff

Test av høyttalere for alle hjem

Skal du kjøpe høyttalere finnes det utallige varianter på markedet. Om du skal ha trådløse, til hjemmekinoanlegg, store eller små kommer an på personlige preferanser så vel som lommeboken. I denne testen viser vi deg de beste høyttalerene til under 50.000 kroner.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #bowerswilkins #gulvhøyttaler #focal #dali #system #dynaudio #mission #monitoraudio #qacoustics #tannoy #elac #martinlogan #klipsch #psb

Tannoy Revolution XT8F

Tannoy Revolution XT8F er 3-veis gulvhøyttalere som får skryt for svært god og engasjerende lyd. De fungerer godt for de fleste musikksjangre, og bassen er fyldig. Prislappen kan oppleves som stiv, men gir valuta for pengene, skal vi tro Lyd&Bilde. Anbefalt forsterker-watt er mellom 25 og 100, og sensitiviteten er på 91 dB.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #tannoy

System Audio Saxo 70

System Audio Saxo 70 er 2,5-veis gulvhøyttalere som har et fint lydbilde og god gjengivelse, men bassen er ikke blant de fyldigste. De har følsomhet på 89 dB og frekvensen er 40-25.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er min. 50W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #system

System Audio Saxo 5 Active

System Audio Saxo 5 Active er en kompakt 2-veis Bluetooth-høyttaler med et åpent og fint lydbilde. Bassen er kraftfull og dynamikken er engasjerende. Byggekvaliteten er solid og designet er fint, men den mangler tilkoblingsmuligheter. Frekvensområdet er mellom 50-25.000 Hz.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #system

Q Acoustics 3050

Q Acoustics 3050 er ett par 2-veis gulvhøyttalere som får skryt for flott og engasjerende lydbilde, god bass og driv. Designet er fint, og byggekvaliteten er god. Anmelderne mener de er vel verdt pengene. Frekvensen er mellom 44Hz og 22kHz, følsomheten er 92dB og anbefalt forsterkerstyrke er 25 - 100W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #qacoustics

PSB Imagine XB

PSB Imagine XB er et par kompakte 2-veis bokhyllehøyttalere. Anmelderne mener høyttaleren gir mye lyd og futt for pengene, men de har ikke den kraftigste bassen i klassen. Designet er pent og de er plasseringsvennlige. Frekvensen er mellom 55 og 23,000 Hz, følsomhet er 87 dB, og forsterker bør være mellom 20 og 150 W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #psb

PSB Imagine X2T

PSB Imagine X2T er 3-veis gulvhøyttalere som får skryt for stort og flott lydbilde, solid bass og god dynamikk. Designet er av en slankere variant enn forgjengeren, men anmelderne ønsker seg flere farger. Følsomheten er 90 dB, freksvensen er mellom 30 og 23,000 Hz og forsterkerstyrke er 20 - 200 W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #psb

Monitor Audio Silver 8

Monitor Audio Silver 8 er treveis gulvhøyttalere som har detaljert og engasjerende kvalitetslyd. Bassen er rik og tilfredstillende, selv om Lyd & Bilde legger merke til at noen basstoner til tider kommer bedre frem enn andre. Byggekvaliteten er upåklagelig. Følsomhet er 90dB og frekvens er 32-35.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er 80-200W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #monitoraudio

Monitor Audio Silver 6

Monitor Audio Silver 6 er 2,5-veis gulvhøyttalere med flott byggekvalitet, fin størrelse og godt, skarpt lydbilde. De kan spille de fleste musikkstiler og gir god valuta for pengene. What Hi-Fi? savner imidlertid et mer detaljrikt lydbilde, og mener det kan bli litt kjedelig i lengden. Følsomhet er 90dB og frekvens er 35-35.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er 60-150W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #monitoraudio

Mission LX-2

Mission LX-2 er toveis kompakthøyttalere med god byggekvalitet og balansert, detaljert lydbilde. De leverer god bass og klar vokal. De trekkes noe for størrelsen og at lydbildet kan bli kjedelig. What Hi-Fi? mener de gir best lyd når de plasseres nær veggen, men ikke helt inntil. Følsomhet er 86.5dB og frekvens er 60-30.000 Hz. Forsterker må velges med omhu, da disse høyttalerne vil gi dårlig lyd paret med visse forsterkere. Anbefalt watt på forsterker er 20-100W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #mission

Martin Logan Motion 35XT

MartinLogan Motion 35XT er en liten 2-veis bokhyllehøyttaler som får skryt for fin lyd med luftige frekvenser og bra bass sett i forhold til størrelsen. Designet er overraskende gjennomført og pent, og med tanke på prisen er også byggekvaliteten god. Dynamikken kunne vært bedre og den er ikke fullt så engasjerende som en anmelder skulle ønske. Frekvensen er 50 til 25,000 Hz, følsomheten er 92 dB og anbefalt forsterkerstyrke er 20-250 W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #martinlogan

Klipsch Reference RP-28F

Klipsch Reference RP-28F er 2-veis gulvhøyttaler med mye futt og krutt. De er svært engasjerende å lytte til, har flott dynamikk og solid bass. Designet er det delte meninger om, og det savnes blant annet flere farger å velge i. Frekvensområdet er mellom 32 Hz og 25 kHz og følsomheten er 98 dB.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #klipsch

Focal Aria 926

Focal Aria 926 er treveis gulvhøyttalere som får skryt for svært god lyd- og byggekvalitet, spesielt med tanke på forholdsvis lav pris. De gjengir så og si all type musikk på en god måte. Følsomheten er 91.5 dB og frekvensen på 45-28.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er 40-250W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #focal

Elac Debut F5

Elac Debut F5 er 3-veis gulvhøyttalere som er den større utgaven av B5 varianten fra samme produsent. Bassen er kraftfull og lyden er lyttervennlig, og sammen med god byggekvalitet og en rimelig prislapp gir dette en god score hos flere anmeldere. Frekvensen er 42-20.000 hz pg følsomheten er på 85,5 dB og anbefalt høyttalerstyrke er 40 til 140 W.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #elac

Elac Debut B6

Elac Debut B6 er 2-veis stativhøyttalere som får skryt for et detaljert og balansert lydbilde, men det mangler dynamikken til de beste i klassen. Designet er klassisk, men høyttalerne er store og tar mye plass. Frekvensen er 44 til 20.000 Hz, følsomheten er 87 dB og anbefalt forsterkerstyrke er mellom 30 og 120 W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #elac

Elac Debut B5

Elac Debut B5 er en liten kompakt 2-veishøyttaler som får skryt for dynamisk lydbilde, solid bass og engasjerende vokalgjengivelse.WhatHifi? mener at høyttalerne høres små ut og at lyden mangler dynamikk og driv. Dette gir de minuspoeng for. Mellomtonene er i følge andre anmeldere fyldige og diskanten er noe dempet, hvilket gjør høyttalerne behagelige å lytte til. Designet er lite og kompakt, og høyttaleren har metalgitter og børstet stål-finish. De har en følsomhet på 85 dB, frekvens mellom 46-20.000 Hz, og bør ha forsterker mellom 80-100 W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #elac

Dynaudio Emit M20

Dynaudio Emit M20 er toveis kompakthøyttalere med meget god lyd- og byggekvalitet. De har fin dynamikk og kan spille nær all type musikk med presisjon og stil. Følsomheten er 86 dB og frekvensen er 50-23.000 Hz.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #dynaudio

Dynaudio Emit M10

Dynaudio Emit M10 er de minste toveis kompakthøyttalerne i Emit-serien. De leverer en utrolig tilfredsstillende lydopplevelse uansett musikksjanger, spesielt med tanke på hvilken prisklasse de tilhører. De har detaljert, balansert og underholdende lydbilde med god bassdynamikk. Kildene skryter også av byggekvaliteten. Du må ha en kraftfull forsterker for å utnytte disse høyttalerne best mulig. Følsomheten er 86 dB og frekvensen 50-23.000 Hz.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #dynaudio

Dynaudio Contour 20

Dynaudio Contour 20 er toveis kompakthøyttalere fra den populære danske produsenten, og Contour-serien har nå fått ny diskant og nytt basselement. Disse høyttalerne hylles for fantastisk lydkvalitet med fin diskant og balanse i bass. De takler så godt som alle musikksjangre med glans, og byggekvalitet og design faller også i smak blant anmelderne. Høy pris er det eneste som trekkes frem som negativt. Følsomheten er 86 dB og frekvensen 39-23.000 Hz.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #dynaudio

Dali Zensor 5 AX

DALI ZENSOR 5 AX er rimelige, toveis gulvhøyttalere som er aktive med innebygde Klasse D-forsterkere (2 x 50W). Lyden er god og balansert, spesielt med tanke på hvilken prisklasse de tilhører. Høyttalerne er forholdsvis følsomme når det gjelder plasseringen i rommet. Kan tilkobles via Bluetooth (AptX), analoge eller optiske innganger. De har en medfølgende fjernkontroll som mangler litt på brukervennlighet. Følsomheten er 106 dB og frekvens på 43-26.500 Hz.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #dali

Dali Zensor 1 AX

Dali Zensor 1 AX er 2-veis trådløse høyttalere med et åpent og frint lydbilde. Designet er pent, størrelsen er praktisk og de har gode tilkoblingsmuligheter med unntak av mangelen på USB-utgang. Bassen og klangen kan oppleves som noe slank, og dette trekker i hovedsak ned poengsummen. Frekvensen er 53 - 26,500Hz og man kan koble til med Bluetooth og det følger med fjernkontroll.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #dali

Dali Rubicon 6

Dali Rubicon 6 er en 2,5-veis gulvhøyttaler som får skryt for klart og fint lydbilde og kraftfull bass. Byggekvaliteten er god og designet er pent. De fungerer godt med de fleste sjangre, men kunne hatt noe mer trykk i bassen. Frekvensen er 38 - 34.000, følsomheten er 88,5 dB og anbefalt forsterkerstyrke er 40 - 200.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #dali

Bowers & Wilkins 684 S2

Bowers & Wilkins 684 S2 er en 2,5-veis gulvhøyttaler som får ros for stort og åpent lydbilde, pent design og bra byggekvalitet. Diskanten og mellomtonene er fine, men bassen mangler kraft og dynamikken er tam. Følsomheten er 87 dB, anbefalt forsterkerstyrke er 25W - 150W og frekvensen er 72Hz - 22kHz.

Les saken

#høyttaler #gulvhøyttaler #bowerswilkins

Bowers & Wilkins 805 D3

Bowers & Wilkins 805 D3 er blant de dyrere kompakthøyttalerne, og de trekkes for at stativene er kostbart tilleggsutstyr. De har eksepsjonell lydkvalitet og takler så godt som all type musikk på mesterlig vis, men noen kilder ønsker seg litt fyldigere bass. Får pluss for byggekvaliteten. De er toveishøyttalere med diamantdiskant. Følsomhet er 88 dB og frekvens på 42-28.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er 50-120W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #bowerswilkins

Bowers & Wilkins 685 S2

Bowers & Wilkins 685 S2 er toveis kompakthøyttalere med flott lydbilde til en rimelig pris. Passer de aller fleste lyttere, men noen vil kanskje ønske seg kraftigere bass og mellomtone. What Hi-Fi? seg et noe mer detaljert lydbilde, men de andre kildene er imponerte over egenskapene på dette området. Følsomheten er 87 dB og frekvens på 52-22.000 Hz. Anbefalt watt på forsterker er 25-100W.

Les saken

#høyttaler #kompakthøyttaler #bowerswilkins